ONDERSCHEIDEND DISCOVERY-DNA

BAANBREKENDE INNOVATIE

Het zwevende 11,4-inch Pivi Pro1-touchscreen van gebogen glas biedt talrijke infotainmentfuncties. De Discovery Sport is klaar voor al uw avonturen.

GEËLEKTRIFICEERDE EFFICIENCY

Met een gecertificeerde volledig elektrische actieradius tot 61 km†† biedt de plug-in electric hybrid (PHEV) gemak en flexibiliteit. Opladen van 0 tot 80% in ongeveer 30 minuten met DC-snelladers. 

INSPIRATIE

Deze zorgvuldig door onze ontwerpers geselecteerde en vakkundig geconfigureerde combinaties bieden de perfecte balans tussen moeiteloze élégance en comfort, u hoeft alleen nog maar een keuze te maken.

KEUZE UIT VERSCHILLENDE UITVOERINGEN

Kies uit drie betrouwbare uitvoeringen voor het volgende avontuur met uw gezin.

Discovery Sport outside of glass house

DISCOVERY SPORT
DYNAMIC HSE

Het summum van ruimte, comfort en durf.

Discovery Sport outside of glass house

DISCOVERY SPORT
DYNAMIC SE

Modern, verfijnd en op alles berekend.

Discovery Sport outside of glass house

DISCOVERY SPORT
S

 

De Discovery Sport in zijn puurste vorm.

ONTDEK DE DISCOVERY SPORT

Discovery Sport view of seat

ONGEËVENAARDE VEELZIJDIGHEID

Waar het volgende avontuur met uw gezin u ook brengt, de Discovery Sport biedt u alle vrijheid.

Discovery Sport front grille

KARAKTERISTIEK DESIGN

Ga met comfort en vertrouwen op ontdekkingsreis in een auto die is ontworpen voor dagelijks gebruik. 

Discovery Sport interior dashboard and infotainment system

INNOVATIEVE TECHNOLOGIE

Geniet van connectivity voor het hele gezin met ons bekroonde Pivi Pro1-infotainmentsysteem. Met een elegant zwevend 11,4" touchscreen en Software Over The Air (SOTA)2 om de technologie van uw Discovery Sport continu te verbeteren. 

Discovery Sport towing a caravan

MOEITELOZE CAPACITEITEN

Uitgerust voor elk terrein met geavanceerde wielophanging en state-of-the-art elektrisch vermogen.

††Bekijk WLTP-waarden

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële WLTP-fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie-, brandstof-/energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen, banden, opties, accessoires, de daadwerkelijke route en de staat van de accu. De actieradius is bepaald met een productiemodel over een standaardroute.

 

Laadtijden zijn afhankelijk van veel factoren, waaronder, maar niet beperkt tot: leeftijd, staat, temperatuur en laadstatus van de accu, de gebruikte laadplaatsen en de laadduur. 

 

1Connected navigation vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Land Rover dealer geadviseerde aanloopperiode.

2Alleen i.c.m. compatible smartphones. Afhankelijk van het mobiele netwerk in het land, het signaal en de account van de klant. Mobiele data- of WiFi-verbinding vereist. Software Over The Air afhankelijk van toestemming van de bestuurder en van de netwerkverbinding en de beschikbaarheid.

 

Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het 'three fields'-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.

 

N.B.: bij het selecteren van een andere uitvoering kan bepaalde standaarduitrusting worden vervangen door andere uitrusting. Uitrusting kan ook verschillen afhankelijk van geselecteerde motor of transmissie.

 

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw dealer voor meer informatie of configureer uw auto online.

 

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

 

Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan verschillen per land. Vraag uw Land Rover dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies omvatten een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Een verbinding met het mobiele netwerk kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.