LAND ROVER RIJDERS

WANNEER U DE EIGENAAR BENT VAN EEN LAND ROVER GENIET U BEPAALDE, SPECIALE VOORDELEN

WINTERCHECK

Bij een goede voorbereiding van uw auto op de komende winterperiode hoort een Land Rover wintercheck. Uw Land Rover wordt hierbij door onze monteurs nagekeken op de wintergevoelige punten. Zij kennen uw Land Rover als de beste en zorgen ervoor dat u de winter goed voorbereid tegemoet kan.

MEER INFORMATIE
LAND ROVER ASSISTANCE

In het onverhoopte geval van pech of een ongeval, wordt u ter plaatse geholpen door goed getrainde technici. Wanneer het probleem in Nederland niet langs de weg kan worden opgelost, brengen wij uw auto naar uw Land Rover dealer. Als uw Land Rover niet direct kan worden gerepareerd, kunt u in aanmerking komen voor extra diensten zoals autohuur. De extra diensten van Land Rover Assistance zijn beschikbaar gedurende de garantieperiode voor nieuwe voertuigen.

CONTACT
ACCESSOIRES

Personaliseer uw Land Rover met een uitgebreid programma accessoires, specifiek ontworpen voor uw model en geproduceerd volgens dezelfde zware normen als uw auto.

ZOEK ACCESSOIRES
LAND ROVER INSURANCE

Land Rover Insurance is speciaal ontwikkeld voor Land Rover rijders en biedt de beste voorwaarden die op dit moment verkrijgbaar zijn, inclusief een zeer concurrerende premie.

LEES VERDER

LAND ROVER CLUB

Word Clublid en geniet als Land Rover eigenaar van uitzonderlijke promoties, aanbiedingen en extra’s.

ACCESSOIRES

Ons uitgebreide accessoiresprogramma is het ideale uitgangspunt om uw Land Rover nog meer individualiteit, stijl en capaciteiten te geven

INTERIEUR

U kunt op elk moment originele Land Rover accessoires toevoegen aan uw auto, niet alleen wanneer deze nieuw is. Creëer met premium vloermatten of gepersonaliseerde dorpellijsten de ambiance van uw keuze.

EXTERIEUR

Verfraai de uitstraling van uw auto met originele Land Rover accessoires - van uitklapbare treeplanken en dorpelbeschermers tot roestvaststalen bodembescherming vóór en achter.

DAKDRAGERS & TREKHAKEN

Maak een keuze uit verschillende accessoires om meer in en op uw Land Rover mee te kunnen nemen of om optimaal gebruik te kunnen maken van het hoge trekgewicht.

LICHTMETALEN VELGEN & ACCESSOIRES

Personaliseer uw Land Rover met een uitgebreid programma accessoires, specifiek ontworpen voor uw auto. U vindt ook een geweldige keuze aan accessoires, van kinderwagens tot bagageruimtebescherming, die perfect zijn voor uw familie of huisdieren.

ZOEK ACCESSOIRES

LICHTMETALEN VELGEN &
BANDEN

Originele Land Rover lichtmetalen velgen zijn getest onder omstandigheden die veel zwaarder zijn dan tijdens normale rijomstandigheden ooit zullen optreden. Daarmee zijn onze velgen ruimschoots berekend op de condities en zware belastingen die kunnen optreden bij rijden over zeer gevarieerd terrein. Banden spelen een belangrijke rol bij het rijgedrag en de balans van een auto, omdat deze de prestaties en het remvermogen van de auto op de weg brengen.

/

LAND ROVER DEALERS EN
SERVICE PARTNERS

Onze Land Rover dealers en Land Rover Service Partners hebben een ongeëvenaarde ervaring met alle aspecten van Land Rover onderhoud en reparatie. Dit zijn de enige werkplaatsen die voldoen aan Land Rover's zware eisen op het gebied van kwaliteit en service, om te zorgen dat uw (nieuwe) auto in perfecte conditie blijft, inclusief behoud van prestaties en veiligheid.

/
WAT KUNT U VERWACHTEN

Technici gebruiken diagnose-apparatuur die de mechanische en elektronische systemen van de auto evalueren. Bij de onderhouds-werkzaamheden worden alleen originele Land Rover onderdelen gebruikt.

WANNEER HET WERK IS UITGEVOERD

De opbouw van de factuur is transparant en indien van toepassing wordt uw auto gerepareerd onder garantie. Alle originele onderdelen zijn ook gedekt en uw onderhoudsboekje wordt bijgewerkt.

ORIGINELE ONDERDELEN

Originele Land Rover onderdelen zijn specifiek voor uw auto ontworpen en bieden voordelen die uiteindelijk bijdragen aan het verlengen van de levensduur van uw Land Rover.

CASTROL OLIE

Om aan de laatste specificaties te kunnen voldoen en om optimale prestaties te realiseren adviseert Land Rover voor uw auto uitsluitend Castrol EDGE Professional; Castrol's sterkste olie tot nu toe.

MEER INFORMATIE

UPDATE UW TECHNOLOGIE

MAAK CONTACT MET BLUETOOTH®

Land Rover biedt Bluetooth®-connectivity – een mobiele telefoon-integratiesysteem waarmee u een geschikte mobiele telefoon kunt koppelen aan uw auto. Dat betekent dat u uw smartphone in uw jaszak of tas kunt laten en toch talloze functies kunt gebruiken vanaf het touchscreen van de auto, via de spraakbediening of de stuurwieltoetsen.

TELEFOON KOPPELEN
NAVIGATIE & KAARTEN

Wanneer uw navigatiesysteem meer dan een jaar oud is, is het verstandig om te kiezen voor een
Land Rover Navigatie-update, met nieuwe kaarten waarin de laatste veranderingen zijn opgenomen. Elk jaar veranderen talloze wegen en worden duizenden nieuwe Punten van Interesse toegevoegd, met nieuwe plaatsen om te bezoeken, en u weet zeker dat functies als 'kortste route' of 'snelste route' ook optimaal werken.

UPDATE UW NAVIGATIESYSTEEM

HANDLEIDINGEN EN INSTRUCTIEBOEKJES

HANDLEIDINGEN EN INSTRUCTIEBOEKJES

Wist u dat u instructieboekjes en technische informatie kunt downloaden voor huidige en oudere Land Rovers? Ook is er een uitgebreid programma instructievideo's beschikbaar om u te helpen het meeste uit de verschillende functies en systemen van uw auto te halen.

ONTDEK HANDLEIDINGEN EN INSTRUCTIEBOEKJES
IGUIDE VOOR APPLE

De iGuide-app is een virtuele handleiding en digitaal instructieboekje voor uw nieuwe auto. De app biedt digitale content via uw Apple-apparaat, waarmee u de eigenschappen, functies en capaciteiten van uw auto kunt leren kennen.

DOWNLOAD VOOR iOS
IGUIDE VOOR ANDROID

De iGuide-app is een virtuele handleiding en digitaal instructieboekje voor uw nieuwe auto. De app biedt digitale content via uw Android-apparaat, waarmee u de eigenschappen, functies en capaciteiten van uw auto kunt leren kennen.

DOWNLOAD VOOR ANDROID

LAND ROVER ASSISTANCE

Bij pech onderweg of een ongeval, is het goed om te weten dat u met één telefoontje de hulp van een getrainde Land Rover technicus kunt inroepen

VOORDELEN VAN LAND ROVER ASSISTANCE

U kunt vertrouwen op Land Rover Assistance. De voordelen van Land Rover Assistance zijn beschikbaar tijdens de gehele garantieperiode van de auto. Een Land Rover technicus zal in de meeste gevallen het probleem ter plekke kunnen verhelpen. Indien het probleem niet direct kan worden opgelost, brengen wij uw auto naar uw Land Rover dealer. Als uw Land Rover niet direct kan worden gerepareerd, kunt u in aanmerking komen voor extra diensten zoals autohuur.

NAAR ASSISTANCE
SCHADEHERSTEL

Uw Land Rover dealer is de juiste tussenpersoon voor schadeherstel. De specialisten van de schadeherstelbedrijven waarmee onze Land Rover dealers samenwerken ondergaan regelmatig uitgebreide, gecertificeerde trainingen om schades van klein tot groot perfect te kunnen herstellen. Wij zorgen ervoor dat uw Land Rover volgens de hoogste normen wordt hersteld.

DEALER ZOEKEN

BENZINE EN DIESEL

In ons motorenprogramma vindt u altijd een optie die past bij uw werk en lifestyle.

FILTRO ANTIPARTICOLATO DIESEL (DPF)

Wat is een diesel partikelfilter (DPF) en waarom is het belangrijk?

WLTP

Een snelle en eenvoudige uitleg over de nieuwe meting van brandstofverbruik.

TERUGNAME & RECYCLING

Als onderdeel van onze ecologische doelstellingen hebben wij een compleet autorecyclingprogramma ontwikkeld. Dit omvat aspecten als 'design for recycling', uitgebreider gebruik van gerecyclede materialen en reductie van ecologisch minder gewenste materialen.

/

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.