WINTERCHECK

Een Land Rover is gebouwd om zowel op de weg als in het terrein topprestaties te leveren. Met de jaarlijkse wintercheck en de door ons gebruikte originele Land Rover onderdelen, is uw auto weer in topconditie. Zo kunnen wij u maximale betrouwbaarheid en veiligheid garanderen.

LAND ROVER ASSISTANCE

In het onverhoopte geval van pech of een ongeval, wordt u ter plaatse geholpen door goed getrainde technici. Wanneer het probleem in Nederland niet langs de weg kan worden opgelost, brengen wij uw auto naar uw Land Rover dealer. Als uw Land Rover niet direct kan worden gerepareerd, kunt u in aanmerking komen voor extra diensten zoals autohuur. De extra diensten van Land Rover Assistance zijn beschikbaar gedurende de garantieperiode voor nieuwe voertuigen.

ACCESSOIRES

Personaliseer uw Land Rover met een uitgebreid programma accessoires, specifiek ontworpen voor uw model en geproduceerd volgens dezelfde zware normen als uw auto.

LAND ROVER INSURANCE

Land Rover Insurance is speciaal ontwikkeld voor Land Rover rijders en biedt de beste voorwaarden die op dit moment verkrijgbaar zijn, inclusief een zeer concurrerende premie.

PLUG-IN HYBRID-RIJDERS

Close up mans hand select the application of navigation or maps on the car dashboard

UW PHEV INSTELLEN

Haal elke dag het meeste uit uw elektrische Land Rover met onze handleiding voor het instellen van essentiële PHEV-functies.

Plug-In Hybrid charger

UW PHEV OPLADEN

Bekijk de eenvoudige stappen om uw auto thuis of op uw bestemming op te laden.

Focusing on the car charging point.

PHEV-RIJPROGRAMMA'S

Maak uzelf vertrouwd met de standen die u kunt kiezen om te rijden op elektriciteit en benzine.

Range Rover Sport Interior Accessories

INTERIEUR

U kunt op elk moment originele Land Rover accessoires toevoegen aan uw auto, niet alleen wanneer deze nieuw is. Creëer met premium vloermatten of gepersonaliseerde dorpellijsten de ambiance van uw keuze.

Close up of Land Rover Side Step

EXTERIEUR

Verfraai de uitstraling van uw auto met originele Land Rover accessoires - van uitklapbare treeplanken en dorpelbeschermers tot roestvaststalen bodembescherming vóór en achter.

DAKDRAGERS & TREKHAKEN

Maak een keuze uit verschillende accessoires om meer in en op uw Land Rover mee te kunnen nemen of om optimaal gebruik te kunnen maken van het hoge trekgewicht.

Pet accessories in Range Rover Sport

LICHTMETALEN VELGEN & ACCESSOIRES

Personaliseer uw Land Rover met een uitgebreid programma accessoires, specifiek ontworpen voor uw auto. U vindt ook een geweldige keuze aan accessoires, van kinderwagens tot bagageruimtebescherming, die perfect zijn voor uw familie of huisdieren.

INSURANCE

Land Rover Insurance is speciaal ontwikkeld voor Land Rover rijders en biedt de beste voorwaarden die op dit moment verkrijgbaar zijn, inclusief een zeer concurrerende premie

AUTOVERZEKERING

Land Rover Insurance biedt een uitstekende dekking, speciaal ontwikkeld voor Land Rover rijders. Daarbij zal de premie u aangenaam verrassen.

HOGE BASISDEKKING

Land Rover Insurance geeft een dekking die ruimschoots ligt boven wat wettelijk vereist is.

ROBUUSTE VERZEKERING

Uw Land Rover is gemaakt om Above and Beyond te gaan. Land Rover Insurance is de perfecte manier om uw auto te beschermen en u extra gemoedsrust te geven. Offroad-dekking is inbegrepen in de All Risks-verzekering.

LAND ROVER INSURANCE GAAT VERDER

De All Risks-verzekering van Land Rover Insurance garandeert reparatie bij uw eigen Land Rover dealer, met originele Land Rover onderdelen, en gratis vervangende auto. Ook kunt u een tweede auto tegen dezelfde korting verzekeren.

WAT KUNT U VERWACHTEN

Technici gebruiken diagnose-apparatuur die de mechanische en elektronische systemen van de auto evalueren. Bij de onderhouds-werkzaamheden worden alleen originele Land Rover onderdelen gebruikt.

WANNEER HET WERK IS UITGEVOERD

De opbouw van de factuur is transparant en indien van toepassing wordt uw auto gerepareerd onder garantie. Alle originele onderdelen zijn ook gedekt en uw onderhoudsboekje wordt bijgewerkt.

ORIGINELE ONDERDELEN

Originele Land Rover onderdelen zijn specifiek voor uw auto ontworpen en bieden voordelen die uiteindelijk bijdragen aan het verlengen van de levensduur van uw Land Rover.

CASTROL OLIE

Om aan de laatste specificaties te kunnen voldoen en om optimale prestaties te realiseren adviseert Land Rover voor uw auto uitsluitend Castrol EDGE Professional; Castrol's sterkste olie tot nu toe.

GARANTIE & TERUGROEPACTIES

UITGEBREIDE GARANTIE

De Land Rover Garantie biedt zorgvuldige bescherming voor uw investering en extra gemoedsrust voor een periode van 5 jaar met een maximum van 150.000 km, 6 jaar carrosseriegarantie en Land Rover Assistance, een uitgebreide 24-uurs hulpverlening bij eventuele pech onderweg.

GARANTIE OP ONDERDELEN

Wanneer een origineel Land Rover onderdeel wordt gemonteerd op uw auto, dan geldt voor dit onderdeel een garantie van 12 maanden tegen productiefouten.

TERUGROEPACTIE

Het gebeurt zelden, maar wanneer een terugroepactie geldt, worden Land Rover eigenaren geïnformeerd en geadviseerd over welke actie moet worden ondernomen.

UPDATE UW TECHNOLOGIE

MAAK CONTACT MET BLUETOOTH®

Land Rover biedt Bluetooth®-connectivity – een mobiele telefoon-integratiesysteem waarmee u een geschikte mobiele telefoon kunt koppelen aan uw auto. Dat betekent dat u uw smartphone in uw jaszak of tas kunt laten en toch talloze functies kunt gebruiken vanaf het touchscreen van de auto, via de spraakbediening of de stuurwieltoetsen.

NAVIGATIE & KAARTEN

Wanneer uw navigatiesysteem meer dan een jaar oud is, is het verstandig om te kiezen voor een

Land Rover Navigatie-update, met nieuwe kaarten waarin de laatste veranderingen zijn opgenomen. Elk jaar veranderen talloze wegen en worden duizenden nieuwe Punten van Interesse toegevoegd, met nieuwe plaatsen om te bezoeken, en u weet zeker dat functies als 'kortste route' of 'snelste route' ook optimaal werken.

HANDLEIDINGEN EN INSTRUCTIEBOEKJES

Range Rover front clear view from driver seat

RESCUE SHEETS

De Rescue Sheets geven aan de hulpdiensten de nodige informatie om een in een zwaar ongeval betrokken Land Rover op een zo veilig mogelijke manier te ontmantelen, teneinde beknelde inzittenden zo optimaal en zo snel mogelijk te bevrijden en hulp te bieden.

Headlight

HANDLEIDINGEN EN INSTRUCTIEBOEKJES

Wist u dat u instructieboekjes en technische informatie kunt downloaden voor huidige en oudere Land Rovers? Ook is er een uitgebreid programma instructievideo's beschikbaar om u te helpen het meeste uit de verschillende functies en systemen van uw auto te halen.

Apple App Store badge

IGUIDE VOOR APPLE

De iGuide-app is een virtuele handleiding en digitaal instructieboekje voor uw nieuwe auto. De app biedt digitale content via uw Apple-apparaat, waarmee u de eigenschappen, functies en capaciteiten van uw auto kunt leren kennen.

Google Play badge

IGUIDE VOOR ANDROID

De iGuide-app is een virtuele handleiding en digitaal instructieboekje voor uw nieuwe auto. De app biedt digitale content via uw Android-apparaat, waarmee u de eigenschappen, functies en capaciteiten van uw auto kunt leren kennen.

LAND ROVER ASSISTANCE

Bij pech onderweg of een ongeval, is het goed om te weten dat u met één telefoontje de hulp van een getrainde Land Rover technicus kunt inroepen

The car is moving on the road

VOORDELEN VAN LAND ROVER ASSISTANCE

U kunt vertrouwen op Land Rover Assistance pechhulp. Een Land Rover technicus zal in de meeste gevallen het probleem ter plekke kunnen verhelpen. Indien het probleem niet direct kan worden opgelost, brengen wij uw auto naar uw Land Rover dealer. Als uw Land Rover niet direct kan worden gerepareerd, kunt u in aanmerking komen voor extra diensten zoals autohuur.

Land Rover Defender 110 driving up steep hill

SCHADEHERSTEL

Uw Land Rover dealer is de juiste tussenpersoon voor schadeherstel. De specialisten van de schadeherstelbedrijven waarmee onze Land Rover dealers samenwerken ondergaan regelmatig uitgebreide, gecertificeerde trainingen om schades van klein tot groot perfect te kunnen herstellen. Wij zorgen ervoor dat uw Land Rover volgens de hoogste normen wordt hersteld.