UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

CLOSE LABEL

BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

Rijdende Land Rover. Land Rover rijders

LAND ROVER RIJDERS

WANNEER U DE EIGENAAR BENT VAN EEN LAND ROVER GENIET U BEPAALDE, SPECIALE VOORDELEN

WINTERCHECK

Een Land Rover is gebouwd om zowel op de weg als in het terrein topprestaties te leveren. Met de jaarlijkse wintercheck en de door ons gebruikte originele Land Rover onderdelen, is uw auto weer in topconditie. Zo kunnen wij u maximale betrouwbaarheid en veiligheid garanderen.

LAND ROVER ASSISTANCE

In het onverhoopte geval van pech of een ongeval, wordt u ter plaatse geholpen door goed getrainde technici. Wanneer het probleem in Nederland niet langs de weg kan worden opgelost, brengen wij uw auto naar uw Land Rover dealer. Als uw Land Rover niet direct kan worden gerepareerd, kunt u in aanmerking komen voor extra diensten zoals autohuur. De extra diensten van Land Rover Assistance zijn beschikbaar gedurende de garantieperiode voor nieuwe voertuigen.

ACCESSOIRES

Personaliseer uw Land Rover met een uitgebreid programma accessoires, specifiek ontworpen voor uw model en geproduceerd volgens dezelfde zware normen als uw auto.

LAND ROVER INSURANCE

Land Rover Insurance is speciaal ontwikkeld voor Land Rover rijders en biedt de beste voorwaarden die op dit moment verkrijgbaar zijn, inclusief een zeer concurrerende premie.

PLUG-IN HYBRID-RIJDERS

  • UW PHEV INSTELLEN

    Haal elke dag het meeste uit uw elektrische Land Rover met onze handleiding voor het instellen van essentiële PHEV-functies.

  • UW PHEV OPLADEN

    Bekijk de eenvoudige stappen om uw auto thuis of op uw bestemming op te laden.

  • PHEV-RIJPROGRAMMA'S

    Maak uzelf vertrouwd met de standen die u kunt kiezen om te rijden op elektriciteit en benzine.

experiencee without limits

LAND ROVER CLUB

Word Clublid en geniet als Land Rover eigenaar van uitzonderlijke promoties, aanbiedingen en extra’s.

Range Rover Evoque met fiets op fietsdrager

ACCESSOIRES

Ons uitgebreide accessoiresprogramma is het ideale uitgangspunt om uw Land Rover nog meer individualiteit, stijl en capaciteiten te geven

Gepersonaliseerde aluminium dorpellijsten

INTERIEUR

U kunt op elk moment originele Land Rover accessoires toevoegen aan uw auto, niet alleen wanneer deze nieuw is. Creëer met premium vloermatten of gepersonaliseerde dorpellijsten de ambiance van uw keuze.

De uitklapbare treeplanken van de Range Rover Sport

EXTERIEUR

Verfraai de uitstraling van uw auto met originele Land Rover accessoires - van uitklapbare treeplanken en dorpelbeschermers tot roestvaststalen bodembescherming vóór en achter.

Fietsdrager gemonteerd op de trekhaak van de Range Rover Sport

DAKDRAGERS & TREKHAKEN

Maak een keuze uit verschillende accessoires om meer in en op uw Land Rover mee te kunnen nemen of om optimaal gebruik te kunnen maken van het hoge trekgewicht.

22'' lichtmetalen velg in Gloss Black voor Range Rover Sport

LICHTMETALEN VELGEN & ACCESSOIRES

Personaliseer uw Land Rover met een uitgebreid programma accessoires, specifiek ontworpen voor uw auto. U vindt ook een geweldige keuze aan accessoires, van kinderwagens tot bagageruimtebescherming, die perfect zijn voor uw familie of huisdieren.

LICHTMETALEN VELGEN &
BANDEN

Originele Land Rover lichtmetalen velgen zijn getest onder omstandigheden die veel zwaarder zijn dan tijdens normale rijomstandigheden ooit zullen optreden. Daarmee zijn onze velgen ruimschoots berekend op de condities en zware belastingen die kunnen optreden bij rijden over zeer gevarieerd terrein. Banden spelen een belangrijke rol bij het rijgedrag en de balans van een auto, omdat deze de prestaties en het remvermogen van de auto op de weg brengen.

Lichtmetalen velgen voor rijden op de weg en offroad.

INSURANCE

Land Rover Insurance is speciaal ontwikkeld voor Land Rover rijders en biedt de beste voorwaarden die op dit moment verkrijgbaar zijn, inclusief een zeer concurrerende premie

zij aanzicht rode Land Rover Discovery Sport

AUTOVERZEKERING

Land Rover Insurance biedt een uitstekende dekking, speciaal ontwikkeld voor Land Rover rijders. Daarbij zal de premie u aangenaam verrassen.

Het geraffineerde design van de Range Rover Evoque

HOGE BASISDEKKING

Land Rover Insurance geeft een dekking die ruimschoots ligt boven wat wettelijk vereist is.

Boven aanzicht rode Range Rover Velar

ROBUUSTE VERZEKERING

Uw Land Rover is gemaakt om Above and Beyond te gaan. Land Rover Insurance is de perfecte manier om uw auto te beschermen en u extra gemoedsrust te geven. Offroad-dekking is inbegrepen in de All Risks-verzekering.

Vooraanzicht Range Rover Evoque

LAND ROVER INSURANCE GAAT VERDER

De All Risks-verzekering van Land Rover Insurance garandeert reparatie bij uw eigen Land Rover dealer, met originele Land Rover onderdelen, en gratis vervangende auto. Ook kunt u een tweede auto tegen dezelfde korting verzekeren.

LAND ROVER DEALERS EN
SERVICE PARTNERS

Onze Land Rover dealers en Land Rover Service Partners hebben een ongeëvenaarde ervaring met alle aspecten van Land Rover onderhoud en reparatie. Dit zijn de enige werkplaatsen die voldoen aan Land Rover's zware eisen op het gebied van kwaliteit en service, om te zorgen dat uw (nieuwe) auto in perfecte conditie blijft, inclusief behoud van prestaties en veiligheid.

De nieuwe Discovery Sport rijdend door water.

WAT KUNT U VERWACHTEN

Technici gebruiken diagnose-apparatuur die de mechanische en elektronische systemen van de auto evalueren. Bij de onderhouds-werkzaamheden worden alleen originele Land Rover onderdelen gebruikt.

WANNEER HET WERK IS UITGEVOERD

De opbouw van de factuur is transparant en indien van toepassing wordt uw auto gerepareerd onder garantie. Alle originele onderdelen zijn ook gedekt en uw onderhoudsboekje wordt bijgewerkt.

ORIGINELE ONDERDELEN

Originele Land Rover onderdelen zijn specifiek voor uw auto ontworpen en bieden voordelen die uiteindelijk bijdragen aan het verlengen van de levensduur van uw Land Rover.

CASTROL OLIE

Om aan de laatste specificaties te kunnen voldoen en om optimale prestaties te realiseren adviseert Land Rover voor uw auto uitsluitend Castrol EDGE Professional; Castrol's sterkste olie tot nu toe.

MEER INFORMATIE

GARANTIE & TERUGROEPACTIES

UITGEBREIDE GARANTIE

De Land Rover Garantie biedt zorgvuldige bescherming voor uw investering en extra gemoedsrust voor een periode van 3 jaar met een maximum van 100.000 km en 6 jaar carrosseriegarantie, plus een uitgebreide 24-uurs hulpverlening bij eventuele pech onderweg voor een periode van 3 jaar.

Achter aanzicht Discovery

GARANTIE OP ONDERDELEN

Wanneer een origineel Land Rover onderdeel wordt gemonteerd op uw auto, dan geldt voor dit onderdeel een garantie van 12 maanden tegen productiefouten.

Land Rover Dealer

TERUGROEPACTIE

Het gebeurt zelden, maar wanneer een terugroepactie geldt, worden Land Rover eigenaren geïnformeerd en geadviseerd over welke actie moet worden ondernomen.

UPDATE UW TECHNOLOGIE

MAAK CONTACT MET BLUETOOTH®

Land Rover biedt Bluetooth®-connectivity – een mobiele telefoon-integratiesysteem waarmee u een geschikte mobiele telefoon kunt koppelen aan uw auto. Dat betekent dat u uw smartphone in uw jaszak of tas kunt laten en toch talloze functies kunt gebruiken vanaf het touchscreen van de auto, via de spraakbediening of de stuurwieltoetsen.

NAVIGATIE & KAARTEN

Wanneer uw navigatiesysteem meer dan een jaar oud is, is het verstandig om te kiezen voor een
Land Rover Navigatie-update, met nieuwe kaarten waarin de laatste veranderingen zijn opgenomen. Elk jaar veranderen talloze wegen en worden duizenden nieuwe Punten van Interesse toegevoegd, met nieuwe plaatsen om te bezoeken, en u weet zeker dat functies als 'kortste route' of 'snelste route' ook optimaal werken.

HANDLEIDINGEN EN INSTRUCTIEBOEKJES

HANDLEIDINGEN EN INSTRUCTIEBOEKJES

Wist u dat u instructieboekjes en technische informatie kunt downloaden voor huidige en oudere Land Rovers? Ook is er een uitgebreid programma instructievideo's beschikbaar om u te helpen het meeste uit de verschillende functies en systemen van uw auto te halen.

IGUIDE VOOR APPLE

De iGuide-app is een virtuele handleiding en digitaal instructieboekje voor uw nieuwe auto. De app biedt digitale content via uw Apple-apparaat, waarmee u de eigenschappen, functies en capaciteiten van uw auto kunt leren kennen.

IGUIDE VOOR ANDROID

De iGuide-app is een virtuele handleiding en digitaal instructieboekje voor uw nieuwe auto. De app biedt digitale content via uw Android-apparaat, waarmee u de eigenschappen, functies en capaciteiten van uw auto kunt leren kennen.

LAND ROVER ASSISTANCE

Bij pech onderweg of een ongeval, is het goed om te weten dat u met één telefoontje de hulp van een getrainde Land Rover technicus kunt inroepen

VOORDELEN VAN LAND ROVER ASSISTANCE

U kunt vertrouwen op Land Rover Assistance. De voordelen van Land Rover Assistance zijn beschikbaar tijdens de gehele garantieperiode van de auto. Een Land Rover technicus zal in de meeste gevallen het probleem ter plekke kunnen verhelpen. Indien het probleem niet direct kan worden opgelost, brengen wij uw auto naar uw Land Rover dealer. Als uw Land Rover niet direct kan worden gerepareerd, kunt u in aanmerking komen voor extra diensten zoals autohuur.

SCHADEHERSTEL

Uw Land Rover dealer is de juiste tussenpersoon voor schadeherstel. De specialisten van de schadeherstelbedrijven waarmee onze Land Rover dealers samenwerken ondergaan regelmatig uitgebreide, gecertificeerde trainingen om schades van klein tot groot perfect te kunnen herstellen. Wij zorgen ervoor dat uw Land Rover volgens de hoogste normen wordt hersteld.

We gebruiken YouTube-video's op onze website. 0m deze video's te bekijken, moet u de cookies accepteren die YouTube op uw toestel plaatst. Deze worden door Land Rover geklasseerd als niet-essentiële functionele cookies.
  • Functionele cookies