LAND ROVER NIEUWS

Defender lifestyle-avontuur

Gepost: 27-10-2023

 

UNIEKE LIFESTYLE-ERVARING MET DE DEFENDER

 

Wat is vandaag de ultieme luxe? Voor velen is het een unieke reis of belevenis om nooit meer te vergeten. Een droomscenario binnen handbereik, want met de Defender trek je de wijde wereld in. Defender staat voor pure kracht, beleving en moderne luxe. We trekken de wilde natuur in, langs grootse landschappen en gastronomische, luxueuze hotspots in België en Noord-Frankrijk. Van krijtrotsen aan de Opaalkust tot aan het prachtige Domaine du Marquenterre: de Defender is een perfecte partner om zelfs het meest ongetemde terrein te overwinnen, in een comfortabel en state-of-the-art jasje. Belgische natuurliefhebber Bartel Van Riet deed het ons alvast voor: van dineren in een sterrenrestaurant tot offroad rijden aan de Baai van de Somme. Een exclusieve ervaring die je nu zelf kan beleven.

JLR-fabriek in Nitra, Slowakije

Gepost: 26-10-2023

 

JLR CONCENTREERT PRODUCTIE VAN ELEKTRISCHE MODELLEN IN SLOWAKIJE

 

JLR heeft vandaag bevestigd dat zijn ultramoderne fabriek in Nitra, Slowakije, wordt getransformeerd in een productielocatie voor elektrische modellen. Dit initiatief is onderdeel van de Reimagine-strategie van JLR, met als missie om tegen 2030 negen nieuwe elektrische modellen uit te brengen.

Future Energy Lab

Gepost: 23-10-2023

 

JLR VERSNELT ELEKTRIFICATIE MET VOORUITSTREVEND FUTURE ENERGY LAB

 

JLR onthult vandaag een nieuw Future Energy Lab. Het is een vooruitstrevend testcentrum dat zal bijdragen aan de ontwikkeling van negen puur elektrisch aangedreven modellen voor 2030.

Land Rover Classic offroad-evenement

Gepost: 12-10-2023

 

EXCLUSIEVE LAND ROVER CLASSIC OFFROAD-EXPERIENCE
OP LANDGOED EASTNOR CASTLE

 

Met een unieke Experience-dag op het landgoed van Eastnor Castle organiseerde Land Rover Classic een exclusief, authentiek offroad-evenement van een hele dag voor een selecte groep liefhebbers. Met plaats voor slechts negen deelnemers met partners, was er maximaal tijd voor avonturen achter het stuur. De route voerde over een deel van de ruim 90 kilometer zorgvuldig onderhouden offroad-paden op het landgoed en langs belangrijke locaties uit de roemrijke 60-jarige geschiedenis van Land Rover op dit landgoed.

Defender Trailblazers

Gepost: 19-09-2023

 

DEFENDER EERT TRAILBLAZERS IN KADER VAN PARTNERSHIP MET RUGBY WORLD CUP 2023

 

Defender is wereldwijd partner van de Rugby World Cup 2023, die dit jaar van 8 september tot en met 28 oktober in Frankrijk wordt gehouden. Tijdens een speciaal event voorafgaand aan de start van het wereldkampioenschap rugby werden zes ‘Defender Trailblazers’ geëerd: hedendaagse helden die een positieve impact hebben op de rugbysport door hun vastberadenheid, veerkracht en doorzettingsvermogen.

 

goodwood-revival-royal-parade

Gepost: 13-09-2023

 

JLR EERT KONINGIN ELIZABETH II MET UNIEKE GOODWOOD REVIVAL PARADE

 

Een uniek konvooi van Royal JLR-voertuigen reed op 8 september een ronde over het Goodwood Motor Circuit als eerbetoon aan Hare Majesteit Koningin Elizabeth II, exact een jaar na haar overlijden. Aan dit unieke herdenkingsmoment deden negen historische Defender en Range Rover modellen mee, als onderdeel van de jaarlijkse Goodwood Revival.

Defender vijf jaar garantie

Gepost: 01-09-2023

 

JLR GEEFT MEER LUXE: VIJF JAAR GARANTIE VOOR ALLE NIEUWE RANGE ROVER, DEFENDER EN DISCOVERY MODELLEN

 

JLR verlengt met ingang van 1 september 2023 de fabrieksgarantie naar vijf jaar voor alle nieuwe modellen van Range Rover, Defender en Discovery. Dit initiatief geeft klanten extra zekerheid en gemoedsrust bij aanschaf van een model van de luxemerken van JLR.

Defender en muziekpionier Kano

Gepost: 24-08-2023

 

DEFENDER INTRODUCEERT TIKTOK-ACCOUNT IN SAMENWERKING MET BRITSE MUZIEKPIONIER KANO

 

Defender betreedt wederom nieuw terrein met de introductie van zijn eigen TikTok-account, in samenwerking met de baanbrekende rapper, songwriter en acteur Kano. Defender is beroemd om zijn heroïsche capaciteiten en uitzonderlijke avonturen in het terrein. Nu gaat Defender op ontdekkingstocht in de muziekwereld, waarmee hij veel gemeen heeft. Net als de beste muziek staat Defender voor het betreden van minder betreden paden en jezelf kwijtraken in de beleving. Het nieuwe officiële Defender TikTok-account versterkt deze band.

Databijscholing medewerkers resulteert in hogere productie.

Gepost: 29-06-2023

 

DATABIJSCHOLING JLR MEDEWERKERS RESULTEERT IN HOGERE RANGE ROVER PRODUCTIE

 

JLR biedt het grootste leerprogramma voor databijscholing in het Verenigd Koninkrijk aan via het Multiverse Data Fellowship Apprenticeship-programma, waarvoor meer dan 600 medewerkers zijn ingeschreven. Het programma is bedoeld om de digitale transformatie van de onderneming te ondersteunen. De voordelen daarvan zijn reeds zichtbaar.

De vernieuwde Range Rover Evoque.

Gepost: 21-06-2023

 

RANGE ROVER EVOQUE – NIEUW DESIGN EN HOOGWAARDIGE TECHNOLOGIEËN VERGROTEN AANTREKKINGSKRACHT

 

De Range Rover Evoque is voor modeljaar 2024 aantrekkelijker dan ooit. Zijn charismatische, verfijnde karakter wordt verder versterkt dankzij aansprekende, nieuwe exterieurkleuren en -afwerkingen, toepassing van een nieuw zwevend 11,4-inch gebogen glazen touchscreen, nieuwe koplampen en achterlichten, en een herzien interieur met luxueuze materiaalkeuzes, inclusief een hoogwaardige ledervrije optie. 

JLR gebruikt AI om de toeleveringsketen te beschermen en te versterken.

Gepost: 20-06-2023

 

JLR GEBRUIKT DE KRACHT VAN AI OM DE TOELEVERINGSKETEN TE BESCHERMEN EN TE VERSTERKEN

 

JLR heeft een nieuwe samenwerking aangekondigd met Everstream Analytics, de toonaangevende expert in Supply Chain Mapping en Risicoanalyses, die AI zal integreren in het Supply Chain Management van JLR.

Gepost: 14-06-2023

 

DISCOVERY SPORT VERNIEUWD: VERFIJND NIEUW INTERIEUR, MODERNE TECHNOLOGIE EN NOG VEELZIJDIGER

 

De Discovery Sport is van nature veelzijdig en dankzij zeven zitplaatsen klaar voor avonturen met het hele gezin. Het nieuwe interieur is ingrijpend verfijnd en ademt Modern Luxury.

Gepost: 02-06-2023

 

UNIEKE DEFENDER 110 ONTHULD OM RUGBY WORLD CUP-TROFEE TENTOON TE STELLEN TIJDENS AFTELTOUR DOOR FRANKRIJK

 

Met nog slechts honderd dagen te gaan tot de Rugby World Cup France 2023 onthult Defender de Rugby World Cup 2023 Trophy Car, een unieke Defender 110 plug-in electric hybrid (PHEV). Defender bouwde deze auto speciaal om de Webb Ellis Cup tentoon te stellen tijdens een Rugby World Cup Trophy Tour door Frankrijk.

Gepost: 10-05-2023

 

QUEEN’S PLATINUM JUBILEE DEFENDER 130 IN GEBRUIK BIJ RODE KRUIS

 

Een speciaal aangepaste Defender 130, die aan het Britse Rode Kruis is gedoneerd ter gelegenheid van het platinum jubileum van Koningin Elizabeth II, gaat nu in actieve dienst in het noorden van Wales.

Gepost: 26-04-2023

 

NIEUWE VARIANTEN DEFENDER BESCHIKBAAR, WAARONDER LUXUEUZE DEFENDER 130 OUTBOUND

 

Het aanbod van de Defender is verder uitgebreid met de Defender 130 Outbound en de Defender 130 V8 met 368 kW (500 pk) sterke Supercharged V8-motor. Ook is de Defender 110 nu leverbaar met het door een klassieke uitvoering geïnspireerde County Exterior Pack.

JLR investeert in toekomst van moderne elektrische luxe.

Gepost: 20-04-2023

 

JAGUAR LAND ROVER INVESTEERT KOMENDE VIJF JAAR £ 15 MILJARD IN TOEKOMST VAN MODERNE ELEKTRISCHE LUXE

 

JLR versnelt zijn transitie naar een toonaangevende fabrikant van moderne, luxe en bovenal elektrisch aangedreven modellen. De Halewood-fabriek in het Verenigd Koninkrijk schakelt om die reden in de komende jaren over naar de productie van volledig elektrische modellen.

Defender gekozen tot beste SUV/offroader.

Gepost: 15-02-2022

 

PUBLIEKSLIEVELING: LAND ROVER DEFENDER VERKOZEN TOT BESTE SUV/OFFROADER BIJ BEST CARS VERKIEZING DUITSLAND

 

De Land Rover Defender is bij de uitreiking van de Best Cars 2023 awards van het magazine auto motor und sport uitgeroepen tot beste grote SUV/offroadauto (geïmporteerd). Lezers van het invloedrijke Duitse automagazine verkozen in de jaarlijkse enquête de Land Rover Defender boven 38 andere SUV’s. 

Defender parked on the grass

Gepost: 22-06-2023

 

DEFENDER OFFICIAL VEHICLE PARTNER VAN GLASTONBURY FESTIVAL 2023

 

Defender is Official Vehicle Partner van het Glastonbury Festival 2023, het grootste livemuziekfestival ter wereld, dat van 21 tot en met 25 juni 2023 op het terrein van Worthy Farm in het Engelse county Somerset wordt gehouden.

New Range Rover Sport SV

Gepost: 31-05-2023

 

DE NEW RANGE ROVER SPORT SV: PERFORMANCE-TOPMODEL MET MODERN LUXURY

 

De New Range Rover Sport SV is de meest dynamische en krachtige Range Rover ooit. Hij biedt superieure prestaties, rijdynamiek en capaciteiten.

Range Rover SV Bespoke

Gepost: 17-05-2023

 

RANGE ROVER BIEDT NIEUWE SV BESPOKE-SERVICE VOOR NOG MEER INDIVIDUALISTISCHE LUXE EN VERFIJNING

 

Met de personaliseringsdienst SV Bespoke biedt Range Rover kopers van een Range Rover Autobiography of SV nog meer luxe en verfijning.

Kilchoman Distillery en Classic Defender Works V8 Islay Edition.

Gepost: 02-05-2023

 

LAND ROVER CLASSIC EN KILCHOMAN DISTILLERY LANCEREN LIMITED EDITION WHISKY

 

Land Rover Classic en de Kilchoman Distillery, een gerenommeerde distilleerderij op het Schotse eiland Islay, slaan de handen ineen voor de lancering van een unieke collectible: de Classic Defender Works V8 Islay Edition. 

Land Rover Classic Defender Works V8 Islay Edition.

Gepost: 02-05-2023

 

LAND ROVER CLASSIC ONTHULT CLASSIC DEFENDER WORKS V8 ISLAY EDITION

 

Land Rover Classic presenteert zijn eerste, speciale Defender in heritage-thema: de Classic Defender Works V8 Islay Edition. 

Gepost: 17-03-2023

 

BOUW UW EIGEN AVONTUUR: LEGO® ICONS INTRODUCEERT CLASSIC DEFENDER 90-SET

 

De LEGO Group en de Defender vieren samen het 75-jarige bestaan van Land Rover, met een nieuwe set: de LEGO® Icons Classic Land Rover Defender 90.

Car infotainment system touchscreen display

Gepost: 14-03-2023

 

JAGUAR LAND ROVER START SAMENWERKING MET TATA TECHNOLOGIES VOOR DIGITALE TRANSFORMATIE

 

Jaguar Land Rover start een samenwerking met Tata Technologies, een wereldwijd opererend bedrijf voor engineering, productontwikkeling en digitale diensten. Met deze samenwerking wil Jaguar Land Rover de digitale transformatie van zijn industriële strategie versnellen.

Gepost: 22-02-2023

 

JAGUAR LAND ROVER VERSNELT ONTWIKKELING VAN AUTONOME AUTO’S MET DRIE NIEUWE TECHNOLOGIEHUBS

 

Jaguar Land Rover (JLR) vergroot zijn wereldwijde digitale mogelijkheden met de opening van drie nieuwe tech hubs in Europa. Hiermee creëert Jaguar Land Rover bijna 100 nieuwe banen.

Discovery Sport behaalt opnieuw 5 sterren in Euro NCAP.

Gepost: 09-02-2023

 

PUBLIEKSKEUZE: DEFENDER VERKOZEN TOT TOP SUV/OFFROADER IN DUITSLAND'S BEST CARS AWARDS

 

De Defender is bij de Best Cars 2023 awards van het magazine auto motor und sport uitgeroepen tot beste grote SUV/offroad auto (geïmporteerd). Lezers van het invloedrijke Duitse magazine verkozen de Defender boven 38 andere SUV’s tot winnaar in zijn categorie bij de jaarlijkse enquête. De Range Rover deed het ook uitstekend en behaalde de tweede plaats in de categorie geïmporteerde luxe SUV's/terreinauto’s.

Discovery Sport behaalt opnieuw 5 sterren in Euro NCAP.

Gepost: 12-12-2022

 

DISCOVERY SPORT BEHAALT OPNIEUW VIJF EURO NCAP-STERREN

 

De Land Rover Discovery Sport heeft opnieuw de maximale score van 5 sterren behaald in de Euro NCAP-veiligheidstests. Dat betekent dat nu alle Range Rover-, Discovery- en Defender-modellen een maximale veiligheidsbeoordeling hebben.

Range Rover & Range Rover Sport behalen 5 sterren in Euro NCAP.

Gepost: 21-11-2022

 

RANGE ROVER EN RANGE ROVER SPORT BEHALEN 5 STERREN IN EURO NCAP

 

De New Range Rover en New Range Rover Sport hebben beide de maximale score van 5 sterren behaald in de Euro NCAP veiligheidstests. Het resultaat is mede te danken aan meer dan 50 jaar expertise in exceptionele allroad-capaciteiten, verfijning en veiligheid. 

Range Rover Sport Ice Academy Experience.

Gepost: 17-11-2022

 

NEW RANGE ROVER SPORT BRENGT DYNAMIEK NAAR ICE ACADEMY EXPERIENCE

 

De nieuwe, krachtige Range Rover Sport komt naar de Range Rover Ice Driving Academy. Hier komen dynamische en sportieve prestaties samen met verfijning en arctische schoonheid. De Ice Driving Academy in Arjeplog, Zweden, is de ultieme manier om kennis te maken met de meest begeerlijke, geavanceerde en capabele versie van de ultieme sportieve luxe-SUV. Deelnemers leren driften op een speciaal aangelegd parcours, gaan offroad en maken een excursie naar de poolcirkel.

Bamford Watch with Box

Gepost: 14-11-2022


LAND ROVER DEFENDER INSPIREERT HORLOGE VAN BAMFORD LONDON: DUURZAAM DOOR LANGE LEVENSDUUR

 

Bamford London en Land Rover hebben hun passie voor design en precisie verenigd voor de ontwikkeling van het exclusieve LR001-horloge. Dit exclusieve uurwerk wordt in een oplage van slechts honderd exemplaren uitgebracht. Net als de unieke Defender, die diende als inspiratie voor het horloge, is de LR001 van Bamford London ontworpen voor avontuurlijk ingestelde fijnproevers. Het horloge is een creatie van het designteam van Land Rover en wordt vervaardigdt door de experts van Bamford London.

Side view of man and parked Range Rover

Gepost: 3-11-2022

 

PIET BOON EN DE NEW RANGE ROVER: EEN EERBETOON AAN TIJDLOOSHEID

 

Range Rover zet de zoektocht naar moderne luxe voort door in de voetsporen te treden van personen die zich onderscheiden door modern leiderschap en nieuwe inzichten. In deze ‘New Generation of Leaders’-campagne treedt deze keer de internationaal gevierde Nederlandse ontwerper Piet Boon voor het voetlicht. Op een tocht langs lopende en afgeronde projecten neemt de oprichter van Studio Piet Boon ons mee in zijn visie op nieuwe verfijndheid en modern leiderschap.

Parked Defender on the road

Gepost: 3-11-2022

 

DEFENDER NU LEVERBAAR MET ONOPVALLENDE A-KIP®, PROJECTIEL EN EXPLOSIEVEN BESCHERMING

 

Land Rover kan nu een Defender 110 leveren die voldoet aan specifieke eisen op het gebied van persoonsbeveiliging. De carrosserie is onderhuids voorzien van pantsering tegen kogels en de impact van explosieven. Deze speciale versie is mogelijk dankzij een exclusieve accreditatieovereenkomst tussen Jaguar Land Rover en voertuigbeschermingsspecialist TRASCO.

Gloves worn hands showing laboratory plate

Gepost: 31-10-2022

 

JAGUAR LAND ROVER BUNDELT KRACHTEN MET WOLFSPEED VOOR SILICIUMCARBIDE-TECHNOLOGIE IN HALFGELEIDERS

 

Jaguar Land Rover en Wolfspeed – de Amerikaanse producent van halfgeleiders – hebben vandaag een strategische partnerschap aangekondigd met betrekking tot de levering van siliciumcarbide-halfgeleiders. Dankzij deze technologie krijgt de volgende generatie elektrische auto’s van Jaguar Land Rover efficiëntere aandrijflijnen en een grotere actieradius.

Group of people

Gepost: 25-10-2022



INMOTION, JAGUAR LAND ROVER’S CORPORATE VENTURE CAPITAL-TAK, BENOEMT MIKE SMEED TOT MANAGING DIRECTOR

 

InMotion Ventures (InMotion), de corporate venture capital-tak van Jaguar Land Rover, heeft Mike Smeed benoemd tot Managing Director. InMotion speelt een essentiële rol in de Open Innovation-strategie die Jaguar Land Rover onlangs heeft gelanceerd.

Gepost: 21-10-2022

 

SUCCESVOLLE DEFENDER RALLY SERIES BY BOWLER OOK IN 2023 WEER VAN START

 

Ook in 2023 gaat de succesvolle Defender Rally Series by Bowler weer van start. Het kampioenschap staat open voor ervaren en beginnende rijders.

Future Skills-trainingsprogramma

Gepost: 28-09-2022

 

JAGUAR LAND ROVER LANCEERT FUTURE SKILLS PROGRAMME: TRAININGEN IN KADER VAN ELEKTRISCHE TOEKOMST

 

Met het Future Skills Programme lanceert Jaguar Land Rover een wereldwijd opleidingsprogramma om in de komende drie jaar 29.000 mensen op te leiden op het gebied van data en connectivity, en om de snelle overgang naar elektrificatie te ondersteunen.

Duurzaamheidsdoelstellingen

Gepost: 21-09-2022

 

JAGUAR LAND ROVER NODIGT TOELEVERANCIERS UIT OM ZICH AAN TE SLUITEN BIJ DUURZAAMHEIDSDOELSTELLINGEN VOOR 2030

 

Jaguar Land Rover nodigt zijn wereldwijde netwerk van toeleveranciers uit om zich ook te verbinden aan de duurzaamheidsdoelstellingen die zijn goedgekeurd door het Science Based Targets-initiative (SBTi). Dit initiatief heeft als doel om tegen 2030 de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Verder wil Jaguar Land Rover tegen 2039 CO2-neutraliteit bereiken in de hele toeleveringsketen en alle producten en activiteiten van Jaguar Land Rover.

Defender 110 75th Edition

Gepost: 14-09-2022


DEFENDER 75TH EDITION VIERT 75 JAAR LAND ROVER

 

Land Rover staat met de introductie van de New Defender 75th Edition op unieke wijze stil bij het 75-jarig jubileum van het merk. Het succesverhaal van Land Rover begon in 1948 met het debuut van de Series I op de AutoRAI in Amsterdam. De rest is geschiedenis. 

Range Rover

Gepost: 31-08-2022

 

RANGE ROVER HOUSE IN SAINT-TROPEZ; RANGE ROVER IS TITELPARTNER VAN FRANCE SAIL GRAND PRIX

 

Met trots nodigt Range Rover Europese eigenaren van een Range Rover uit op een unieke, luxueuze locatie – Range Rover House – om te vieren dat het merk partner is van het internationaal hoog aangeschreven SailGP-zeilkampioenschap.

Testlaboratorium

Gepost: 02-08-2022

 

NIEUW TESTLABORATORIUM VOOR GEËLEKTRIFICEERDE EN CONNECTED TOEKOMST

 

Jaguar Land Rover heeft wederom een belangrijke stap gezet in het nieuwe tijdperk van elektrificatie en connectivity: de opening van een nieuw laboratorium waar de volgende generatie modellen wordt getest op (de afwezigheid van) elektrische en radio-interferentie.

 

Land Rover Defender in No Time To Die

Gepost: 29-07-2022

 

BIEDEN OP BOND: DEFENDERS, RANGE ROVER UIT NO TIME TO DIE OP 007 LIEFDADIGHEIDSVEILING

 

Defender, Range Rover en Jaguar stuntauto’s uit No Time To Die spelen een hoofdrol bij een speciale veiling voor goede doelen ter gelegenheid van 60 jaar James Bond-films.

Defender Works V8 Trophy II

Gepost: 28-07-2022

 

LAND ROVER CLASSIC ONTHULT CLASSIC DEFENDER WORKS V8 TROPHY II

 

Land Rover Classic presenteert de exclusieve, door vele expedities geïnspireerde Classic Defender Works V8 Trophy II, waarvan slechts 25 exemplaren worden geproduceerd. Het model is een eerbetoon aan de wereldwijde offroad- en ontdekkingsexpedities waaraan het merk de afgelopen decennia heeft deelgenomen.

Red Range Rover

Gepost: 06-07-2022


NEW RANGE ROVER SPORT STEELT DE SHOW IN PIET BOON FLAGSHIP STORE

 

Vanaf 7 juli is de New Range Rover Sport enkele weken te zien in de Piet Boon Living & Outdoor Flagship Store in Oostzaan. Daarmee is de auto, na zijn eerste Nederlandse presentatie op het Libéma Open tennistoernooi in Rosmalen, nu wederom op een exclusieve locatie te bewonderen.

Gepost: 09-06-2022


OVERAL NAVIGEREN ZONDER DATAVERBINDING: LAND ROVER EN WHAT3WORDS BIEDEN WERELDPRIMEUR IN NAVIGATIE

 

Land Rover biedt als ’s werelds eerste autofabrikant uiterst nauwkeurige navigatie – zelfs op de meest afgelegen locaties – door de unieke wereldwijde locatietechnologie van what3words te integreren in zijn auto’s. De innovatieve what3words-navigatiesoftware is verkrijgbaar via een software-over-the-air (SOTA) update en beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Land Rover modellen die zijn uitgerust met het geavanceerde Pivi Pro-infotainmentsysteem.

Gepost: 08-06-2022


NEW DEFENDER WORLDWIDE PARTNER VAN WORLD CUP RUGBY VOOR VROUWEN IN NIEUW-ZEELAND

 

Land Rover en World Rugby versterken de banden en richten zich daarbij op het vrouwenrugby. De 25-jarige verbintenis van Land Rover om over de hele wereld rugby op alle niveaus aan te moedigen wordt daarom uitgebreid: de New Defender is Worldwide Partner van de Rugby World Cup 2021 voor vrouwen. Het toernooi vindt later dit jaar plaats in Nieuw-Zeeland.

Gepost: 01-06-2022

 

LAND ROVER VIERT PLATINA JUBILEUM KONINGIN ELIZABETH

 

Land Rover neemt deel aan de jubileumviering van koningin Elizabeth van het Verenigd Koninkrijk. De Britse merken Land Rover en Jaguar zorgen voor 26 modellen die meerijden met de Platinum Jubilee Pageant op zondag 5 juni. Jaguar Land Rover heeft drie Royal Warrants en een band met de koninklijke familie die begon nog voordat koningin Elizabeth werd gekroond in 1952. Ter gelegenheid van het 70-jarige regeerjubileum van koningin Elizabeth schenkt Land Rover ook een nieuwe Defender 130 aan het Britse Rode Kruis.

Gepost: 31-05-2022

 

LAND ROVER INTRODUCEERT DE NIEUWE DEFENDER 130

 

Naast de alom geprezen Land Rover Defender 90 en Defender 110 voegt de Defender 130 een nieuwe dimensie toe aan de familie van uiterst capabele 4x4-terreinauto’s. De Defender 130 is het langste model in de line-up en biedt ruimte voor maximaal acht volwassenen, verdeeld over drie rijen in een 2+3+3 configuratie met volwaardige zitplaatsen. Een reeks aanpassingen aan het design en nieuwe technologieën onderscheiden de Defender 130, waarbij nog steeds de unieke balans tussen comfort en Defender-capaciteiten behouden blijft.

Gepost: 10-05-2022

 

NEW RANGE ROVER SPORT MAAKT SPECTACULAIR DEBUUT

 

De New Range Rover Sport maakt op spectaculaire wijze zijn werelddebuut: met James Bond-stuntrijdster Jessica Hawkins achter het stuur rijdt hij omhoog op de steile overlaat van de Karahnjukar stuwdam in IJsland – de grootste in zijn soort ter wereld. Bij deze gewaagde beklimming biedt de New Range Rover Sport kranig weerstand tegen het water dat met 750 ton per minuut naar beneden stroomt. Bij gripverlies wacht onderaan de overlaat een levensgevaarlijke val van 90 meter.

Gepost: 29-04-2022

 

JAGUAR LAND ROVER INTRODUCEERT OPEN INNOVATION-STRATEGIE VOOR MODERN LUXURY-VISIE

 

Jaguar Land Rover introduceert een nieuwe Open Innovation-strategie. Het doel hiervan is om nieuwe ontwikkelingen op het gebied van technologie en duurzaamheid te versnellen, ter ondersteuning van de Modern Luxury-visie van Jaguar Land Rover, zijn partners en klanten.

Gepost: 17-04-2022

 

FRANKRIJK WINT GOUDEN MEDAILLE IN LAND ROVER DRIVING CHALLENGE, BIJ INVICTUS GAMES IN DEN HAAG

 

Invictus Games-deelnemers zijn door de hertog en hertogin van Sussex begroet en aangemoedigd tijdens het eerste onderdeel van de Invictus Games: de Land Rover Driving Challenge.

Gepost: 01-04-2022

 

JAGUAR LAND ROVER KONDIGT DUURZAAMHEIDSDOELSTELLINGEN 2030 AAN

 

Jaguar Land Rover heeft zich gecommitteerd om de uitstoot van broeikasgassen van de eigen activiteiten in 2030 met 46% te hebben teruggedrongen ten opzichte van die van 2019. De onderneming stelt zich ook ten doel om de gemiddelde voertuigemissies in de waardeketen met 54% te verminderen, evenals een emissiereductie van 60% tijdens de gebruiksfase van de auto’s.

De geavanceerde luchtzuiveringstechnologie

Gepost: 30-03-2022

 

LUCHTZUIVERINGSTECHNOLOGIE VAN JAGUAR LAND ROVER HOUDT TOT 97% VAN VIRUSSEN EN BACTERIËN TEGEN

 

De geavanceerde luchtzuiveringstechnologie van Jaguar Land Rover blijkt bij laboratoriumtests tot 97 procent van virussen en bacteriën in de lucht tegen te houden.

Gepost: 28-03-2022

 

JAGUAR LAND ROVER PARTNER VAN INVICTUS GAMES

 

Jaguar Land Rover is in 2022 opnieuw partner van de Invictus Games, die van zaterdag 16 t/m vrijdag 22 april 2022 in het Zuiderpark in Den Haag worden gehouden. Zaterdag 12 maart jongstleden is het Nederlandse Invictus team gepresenteerd dat deelneemt aan de komende editie.

Gepost: 23-03-2022

 

JAMES BOND-STUNTRIJDER MARK HIGGINS RIJDT SPECIALE LAND ROVER DEFENDER TER ERE VAN 60 JAAR 007

 

Dit jaar is het zestig jaar geleden dat de eerste James Bond-film verscheen. Land Rover viert dit jubileum met een unieke, speciaal geprepareerde en gedecoreerde Land Rover Defender 90 die op 26 maart a.s. deelneemt aan de Rally North Wales in het kader van de Bowler Defender Challenge 2022.