UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

LAND ROVER NIEUWS

82 berichten

Gepost: 14-09-2022


DEFENDER 75TH EDITION VIERT 75 JAAR LAND ROVER

 

Land Rover staat met de introductie van de New Defender 75th Edition op unieke wijze stil bij het 75-jarig jubileum van het merk. Het succesverhaal van Land Rover begon in 1948 met het debuut van de Series I op de AutoRAI in Amsterdam. De rest is geschiedenis. 

Gepost: 02-08-2022

 

NIEUW TESTLABORATORIUM VOOR GEËLEKTRIFICEERDE EN CONNECTED TOEKOMST

 

Jaguar Land Rover heeft wederom een belangrijke stap gezet in het nieuwe tijdperk van elektrificatie en connectivity: de opening van een nieuw laboratorium waar de volgende generatie modellen wordt getest op (de afwezigheid van) elektrische en radio-interferentie.

 

Gepost: 29-07-2022

 

BIEDEN OP BOND: DEFENDERS, RANGE ROVER UIT NO TIME TO DIE OP 007 LIEFDADIGHEIDSVEILING

 

Defender, Range Rover en Jaguar stuntauto’s uit No Time To Die spelen een hoofdrol bij een speciale veiling voor goede doelen ter gelegenheid van 60 jaar James Bond-films.

Gepost: 28-07-2022

 

LAND ROVER CLASSIC ONTHULT CLASSIC DEFENDER WORKS V8 TROPHY II

 

Land Rover Classic presenteert de exclusieve, door vele expedities geïnspireerde Classic Defender Works V8 Trophy II, waarvan slechts 25 exemplaren worden geproduceerd. Het model is een eerbetoon aan de wereldwijde offroad- en ontdekkingsexpedities waaraan het merk de afgelopen decennia heeft deelgenomen.

Gepost: 06-07-2022


NEW RANGE ROVER SPORT STEELT DE SHOW IN PIET BOON FLAGSHIP STORE

 

Vanaf 7 juli is de New Range Rover Sport enkele weken te zien in de Piet Boon Living & Outdoor Flagship Store in Oostzaan. Daarmee is de auto, na zijn eerste Nederlandse presentatie op het Libéma Open tennistoernooi in Rosmalen, nu wederom op een exclusieve locatie te bewonderen.

Gepost: 09-06-2022


OVERAL NAVIGEREN ZONDER DATAVERBINDING: LAND ROVER EN WHAT3WORDS BIEDEN WERELDPRIMEUR IN NAVIGATIE

 

Land Rover biedt als ’s werelds eerste autofabrikant uiterst nauwkeurige navigatie – zelfs op de meest afgelegen locaties – door de unieke wereldwijde locatietechnologie van what3words te integreren in zijn auto’s. De innovatieve what3words-navigatiesoftware is verkrijgbaar via een software-over-the-air (SOTA) update en beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Land Rover modellen die zijn uitgerust met het geavanceerde Pivi Pro-infotainmentsysteem.

Gepost: 08-06-2022


NEW DEFENDER WORLDWIDE PARTNER VAN WORLD CUP RUGBY VOOR VROUWEN IN NIEUW-ZEELAND

 

Land Rover en World Rugby versterken de banden en richten zich daarbij op het vrouwenrugby. De 25-jarige verbintenis van Land Rover om over de hele wereld rugby op alle niveaus aan te moedigen wordt daarom uitgebreid: de New Defender is Worldwide Partner van de Rugby World Cup 2021 voor vrouwen. Het toernooi vindt later dit jaar plaats in Nieuw-Zeeland.

Gepost: 01-06-2022

 

LAND ROVER VIERT PLATINA JUBILEUM KONINGIN ELIZABETH

 

Land Rover neemt deel aan de jubileumviering van koningin Elizabeth van het Verenigd Koninkrijk. De Britse merken Land Rover en Jaguar zorgen voor 26 modellen die meerijden met de Platinum Jubilee Pageant op zondag 5 juni. Jaguar Land Rover heeft drie Royal Warrants en een band met de koninklijke familie die begon nog voordat koningin Elizabeth werd gekroond in 1952. Ter gelegenheid van het 70-jarige regeerjubileum van koningin Elizabeth schenkt Land Rover ook een nieuwe Defender 130 aan het Britse Rode Kruis.

Gepost: 31-05-2022

 

LAND ROVER INTRODUCEERT DE NIEUWE DEFENDER 130

 

Naast de alom geprezen Land Rover Defender 90 en Defender 110 voegt de Defender 130 een nieuwe dimensie toe aan de familie van uiterst capabele 4x4-terreinauto’s. De Defender 130 is het langste model in de line-up en biedt ruimte voor maximaal acht volwassenen, verdeeld over drie rijen in een 2+3+3 configuratie met volwaardige zitplaatsen. Een reeks aanpassingen aan het design en nieuwe technologieën onderscheiden de Defender 130, waarbij nog steeds de unieke balans tussen comfort en Defender-capaciteiten behouden blijft.

Gepost: 10-05-2022

 

NEW RANGE ROVER SPORT MAAKT SPECTACULAIR DEBUUT

 

De New Range Rover Sport maakt op spectaculaire wijze zijn werelddebuut: met James Bond-stuntrijdster Jessica Hawkins achter het stuur rijdt hij omhoog op de steile overlaat van de Karahnjukar stuwdam in IJsland – de grootste in zijn soort ter wereld. Bij deze gewaagde beklimming biedt de New Range Rover Sport kranig weerstand tegen het water dat met 750 ton per minuut naar beneden stroomt. Bij gripverlies wacht onderaan de overlaat een levensgevaarlijke val van 90 meter.

Gepost: 29-04-2022

 

JAGUAR LAND ROVER INTRODUCEERT OPEN INNOVATION-STRATEGIE VOOR MODERN LUXURY-VISIE

 

Jaguar Land Rover introduceert een nieuwe Open Innovation-strategie. Het doel hiervan is om nieuwe ontwikkelingen op het gebied van technologie en duurzaamheid te versnellen, ter ondersteuning van de Modern Luxury-visie van Jaguar Land Rover, zijn partners en klanten.

Gepost: 17-04-2022

 

FRANKRIJK WINT GOUDEN MEDAILLE IN LAND ROVER DRIVING CHALLENGE, BIJ INVICTUS GAMES IN DEN HAAG

 

Invictus Games-deelnemers zijn door de hertog en hertogin van Sussex begroet en aangemoedigd tijdens het eerste onderdeel van de Invictus Games: de Land Rover Driving Challenge.

Gepost: 01-04-2022

 

JAGUAR LAND ROVER KONDIGT DUURZAAMHEIDSDOELSTELLINGEN 2030 AAN

 

Jaguar Land Rover heeft zich gecommitteerd om de uitstoot van broeikasgassen van de eigen activiteiten in 2030 met 46% te hebben teruggedrongen ten opzichte van die van 2019. De onderneming stelt zich ook ten doel om de gemiddelde voertuigemissies in de waardeketen met 54% te verminderen, evenals een emissiereductie van 60% tijdens de gebruiksfase van de auto’s.

Gepost: 30-03-2022

 

LUCHTZUIVERINGSTECHNOLOGIE VAN JAGUAR LAND ROVER HOUDT TOT 97% VAN VIRUSSEN EN BACTERIËN TEGEN

 

De geavanceerde luchtzuiveringstechnologie van Jaguar Land Rover blijkt bij laboratoriumtests tot 97 procent van virussen en bacteriën in de lucht tegen te houden.

Gepost: 28-03-2022

 

JAGUAR LAND ROVER PARTNER VAN INVICTUS GAMES

 

Jaguar Land Rover is in 2022 opnieuw partner van de Invictus Games, die van zaterdag 16 t/m vrijdag 22 april 2022 in het Zuiderpark in Den Haag worden gehouden. Zaterdag 12 maart jongstleden is het Nederlandse Invictus team gepresenteerd dat deelneemt aan de komende editie.

Gepost: 23-03-2022

 

JAMES BOND-STUNTRIJDER MARK HIGGINS RIJDT SPECIALE LAND ROVER DEFENDER TER ERE VAN 60 JAAR 007

 

Dit jaar is het zestig jaar geleden dat de eerste James Bond-film verscheen. Land Rover viert dit jubileum met een unieke, speciaal geprepareerde en gedecoreerde Land Rover Defender 90 die op 26 maart a.s. deelneemt aan de Rally North Wales in het kader van de Bowler Defender Challenge 2022.