UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

LAND ROVER NIEUWS

91 berichten

Gepost: 31-05-2023

 

DE NEW RANGE ROVER SPORT SV: PERFORMANCE-TOPMODEL MET MODERN LUXURY

 

De New Range Rover Sport SV is de meest dynamische en krachtige Range Rover ooit. Hij biedt superieure prestaties, rijdynamiek en capaciteiten.

Gepost: 17-05-2023

 

RANGE ROVER BIEDT NIEUWE SV BESPOKE-SERVICE VOOR NOG MEER INDIVIDUALISTISCHE LUXE EN VERFIJNING

 

Met de personaliseringsdienst SV Bespoke biedt Range Rover kopers van een Range Rover Autobiography of SV nog meer luxe en verfijning.

Gepost: 02-05-2023

 

LAND ROVER CLASSIC EN KILCHOMAN DISTILLERY LANCEREN LIMITED EDITION WHISKY

 

Land Rover Classic en de Kilchoman Distillery, een gerenommeerde distilleerderij op het Schotse eiland Islay, slaan de handen ineen voor de lancering van een unieke collectible: de Classic Defender Works V8 Islay Edition. 

Gepost: 02-05-2023

 

LAND ROVER CLASSIC ONTHULT CLASSIC DEFENDER WORKS V8 ISLAY EDITION

 

Land Rover Classic presenteert zijn eerste, speciale Defender in heritage-thema: de Classic Defender Works V8 Islay Edition. 

Gepost: 17-03-2023

 

BOUW UW EIGEN AVONTUUR: LEGO® ICONS INTRODUCEERT CLASSIC DEFENDER 90-SET

 

De LEGO Group en de Defender vieren samen het 75-jarige bestaan van Land Rover, met een nieuwe set: de LEGO® Icons Classic Land Rover Defender 90.

Gepost: 14-03-2023

 

JAGUAR LAND ROVER START SAMENWERKING MET TATA TECHNOLOGIES VOOR DIGITALE TRANSFORMATIE

 

Jaguar Land Rover start een samenwerking met Tata Technologies, een wereldwijd opererend bedrijf voor engineering, productontwikkeling en digitale diensten. Met deze samenwerking wil Jaguar Land Rover de digitale transformatie van zijn industriële strategie versnellen.

Gepost: 22-02-2023

 

JAGUAR LAND ROVER VERSNELT ONTWIKKELING VAN AUTONOME AUTO’S MET DRIE NIEUWE TECHNOLOGIEHUBS

 

Jaguar Land Rover (JLR) vergroot zijn wereldwijde digitale mogelijkheden met de opening van drie nieuwe tech hubs in Europa. Hiermee creëert Jaguar Land Rover bijna 100 nieuwe banen.

Gepost: 09-02-2023

 

PUBLIEKSKEUZE: DEFENDER VERKOZEN TOT TOP SUV/OFFROADER IN DUITSLAND'S BEST CARS AWARDS

 

De Defender is bij de Best Cars 2023 awards van het magazine auto motor und sport uitgeroepen tot beste grote SUV/offroad auto (geïmporteerd). Lezers van het invloedrijke Duitse magazine verkozen de Defender boven 38 andere SUV’s tot winnaar in zijn categorie bij de jaarlijkse enquête. De Range Rover deed het ook uitstekend en behaalde de tweede plaats in de categorie geïmporteerde luxe SUV's/terreinauto’s.

Gepost: 12-12-2022

 

DISCOVERY SPORT BEHAALT OPNIEUW VIJF EURO NCAP-STERREN

 

De Land Rover Discovery Sport heeft opnieuw de maximale score van 5 sterren behaald in de Euro NCAP-veiligheidstests. Dat betekent dat nu alle Range Rover-, Discovery- en Defender-modellen een maximale veiligheidsbeoordeling hebben.

Gepost: 21-11-2022

 

RANGE ROVER EN RANGE ROVER SPORT BEHALEN 5 STERREN IN EURO NCAP

 

De New Range Rover en New Range Rover Sport hebben beide de maximale score van 5 sterren behaald in de Euro NCAP veiligheidstests. Het resultaat is mede te danken aan meer dan 50 jaar expertise in exceptionele allroad-capaciteiten, verfijning en veiligheid. 

Gepost: 17-11-2022

 

NEW RANGE ROVER SPORT BRENGT DYNAMIEK NAAR ICE ACADEMY EXPERIENCE

 

De nieuwe, krachtige Range Rover Sport komt naar de Range Rover Ice Driving Academy. Hier komen dynamische en sportieve prestaties samen met verfijning en arctische schoonheid. De Ice Driving Academy in Arjeplog, Zweden, is de ultieme manier om kennis te maken met de meest begeerlijke, geavanceerde en capabele versie van de ultieme sportieve luxe-SUV. Deelnemers leren driften op een speciaal aangelegd parcours, gaan offroad en maken een excursie naar de poolcirkel.

Gepost: 14-11-2022


LAND ROVER DEFENDER INSPIREERT HORLOGE VAN BAMFORD LONDON: DUURZAAM DOOR LANGE LEVENSDUUR

 

Bamford London en Land Rover hebben hun passie voor design en precisie verenigd voor de ontwikkeling van het exclusieve LR001-horloge. Dit exclusieve uurwerk wordt in een oplage van slechts honderd exemplaren uitgebracht. Net als de unieke Defender, die diende als inspiratie voor het horloge, is de LR001 van Bamford London ontworpen voor avontuurlijk ingestelde fijnproevers. Het horloge is een creatie van het designteam van Land Rover en wordt vervaardigdt door de experts van Bamford London.

Gepost: 3-11-2022

 

PIET BOON EN DE NEW RANGE ROVER: EEN EERBETOON AAN TIJDLOOSHEID

 

Range Rover zet de zoektocht naar moderne luxe voort door in de voetsporen te treden van personen die zich onderscheiden door modern leiderschap en nieuwe inzichten. In deze ‘New Generation of Leaders’-campagne treedt deze keer de internationaal gevierde Nederlandse ontwerper Piet Boon voor het voetlicht. Op een tocht langs lopende en afgeronde projecten neemt de oprichter van Studio Piet Boon ons mee in zijn visie op nieuwe verfijndheid en modern leiderschap.

Gepost: 3-11-2022

 

DEFENDER NU LEVERBAAR MET ONOPVALLENDE A-KIP®, PROJECTIEL EN EXPLOSIEVEN BESCHERMING

 

Land Rover kan nu een Defender 110 leveren die voldoet aan specifieke eisen op het gebied van persoonsbeveiliging. De carrosserie is onderhuids voorzien van pantsering tegen kogels en de impact van explosieven. Deze speciale versie is mogelijk dankzij een exclusieve accreditatieovereenkomst tussen Jaguar Land Rover en voertuigbeschermingsspecialist TRASCO.

Gepost: 31-10-2022

 

JAGUAR LAND ROVER BUNDELT KRACHTEN MET WOLFSPEED VOOR SILICIUMCARBIDE-TECHNOLOGIE IN HALFGELEIDERS

 

Jaguar Land Rover en Wolfspeed – de Amerikaanse producent van halfgeleiders – hebben vandaag een strategische partnerschap aangekondigd met betrekking tot de levering van siliciumcarbide-halfgeleiders. Dankzij deze technologie krijgt de volgende generatie elektrische auto’s van Jaguar Land Rover efficiëntere aandrijflijnen en een grotere actieradius.

Gepost: 25-10-2022INMOTION, JAGUAR LAND ROVER’S CORPORATE VENTURE CAPITAL-TAK, BENOEMT MIKE SMEED TOT MANAGING DIRECTOR

 

InMotion Ventures (InMotion), de corporate venture capital-tak van Jaguar Land Rover, heeft Mike Smeed benoemd tot Managing Director. InMotion speelt een essentiële rol in de Open Innovation-strategie die Jaguar Land Rover onlangs heeft gelanceerd.

Gepost: 21-10-2022

 

SUCCESVOLLE DEFENDER RALLY SERIES BY BOWLER OOK IN 2023 WEER VAN START

 

Ook in 2023 gaat de succesvolle Defender Rally Series by Bowler weer van start. Het kampioenschap staat open voor ervaren en beginnende rijders.

Gepost: 28-09-2022

 

JAGUAR LAND ROVER LANCEERT FUTURE SKILLS PROGRAMME: TRAININGEN IN KADER VAN ELEKTRISCHE TOEKOMST

 

Met het Future Skills Programme lanceert Jaguar Land Rover een wereldwijd opleidingsprogramma om in de komende drie jaar 29.000 mensen op te leiden op het gebied van data en connectivity, en om de snelle overgang naar elektrificatie te ondersteunen.

Gepost: 21-09-2022

 

JAGUAR LAND ROVER NODIGT TOELEVERANCIERS UIT OM ZICH AAN TE SLUITEN BIJ DUURZAAMHEIDSDOELSTELLINGEN VOOR 2030

 

Jaguar Land Rover nodigt zijn wereldwijde netwerk van toeleveranciers uit om zich ook te verbinden aan de duurzaamheidsdoelstellingen die zijn goedgekeurd door het Science Based Targets-initiative (SBTi). Dit initiatief heeft als doel om tegen 2030 de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Verder wil Jaguar Land Rover tegen 2039 CO2-neutraliteit bereiken in de hele toeleveringsketen en alle producten en activiteiten van Jaguar Land Rover.

Gepost: 14-09-2022


DEFENDER 75TH EDITION VIERT 75 JAAR LAND ROVER

 

Land Rover staat met de introductie van de New Defender 75th Edition op unieke wijze stil bij het 75-jarig jubileum van het merk. Het succesverhaal van Land Rover begon in 1948 met het debuut van de Series I op de AutoRAI in Amsterdam. De rest is geschiedenis. 

Gepost: 31-08-2022

 

RANGE ROVER HOUSE IN SAINT-TROPEZ; RANGE ROVER IS TITELPARTNER VAN FRANCE SAIL GRAND PRIX

 

Met trots nodigt Range Rover Europese eigenaren van een Range Rover uit op een unieke, luxueuze locatie – Range Rover House – om te vieren dat het merk partner is van het internationaal hoog aangeschreven SailGP-zeilkampioenschap.

Gepost: 02-08-2022

 

NIEUW TESTLABORATORIUM VOOR GEËLEKTRIFICEERDE EN CONNECTED TOEKOMST

 

Jaguar Land Rover heeft wederom een belangrijke stap gezet in het nieuwe tijdperk van elektrificatie en connectivity: de opening van een nieuw laboratorium waar de volgende generatie modellen wordt getest op (de afwezigheid van) elektrische en radio-interferentie.

 

Gepost: 29-07-2022

 

BIEDEN OP BOND: DEFENDERS, RANGE ROVER UIT NO TIME TO DIE OP 007 LIEFDADIGHEIDSVEILING

 

Defender, Range Rover en Jaguar stuntauto’s uit No Time To Die spelen een hoofdrol bij een speciale veiling voor goede doelen ter gelegenheid van 60 jaar James Bond-films.

Gepost: 28-07-2022

 

LAND ROVER CLASSIC ONTHULT CLASSIC DEFENDER WORKS V8 TROPHY II

 

Land Rover Classic presenteert de exclusieve, door vele expedities geïnspireerde Classic Defender Works V8 Trophy II, waarvan slechts 25 exemplaren worden geproduceerd. Het model is een eerbetoon aan de wereldwijde offroad- en ontdekkingsexpedities waaraan het merk de afgelopen decennia heeft deelgenomen.

Gepost: 06-07-2022


NEW RANGE ROVER SPORT STEELT DE SHOW IN PIET BOON FLAGSHIP STORE

 

Vanaf 7 juli is de New Range Rover Sport enkele weken te zien in de Piet Boon Living & Outdoor Flagship Store in Oostzaan. Daarmee is de auto, na zijn eerste Nederlandse presentatie op het Libéma Open tennistoernooi in Rosmalen, nu wederom op een exclusieve locatie te bewonderen.

Gepost: 09-06-2022


OVERAL NAVIGEREN ZONDER DATAVERBINDING: LAND ROVER EN WHAT3WORDS BIEDEN WERELDPRIMEUR IN NAVIGATIE

 

Land Rover biedt als ’s werelds eerste autofabrikant uiterst nauwkeurige navigatie – zelfs op de meest afgelegen locaties – door de unieke wereldwijde locatietechnologie van what3words te integreren in zijn auto’s. De innovatieve what3words-navigatiesoftware is verkrijgbaar via een software-over-the-air (SOTA) update en beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Land Rover modellen die zijn uitgerust met het geavanceerde Pivi Pro-infotainmentsysteem.

Gepost: 08-06-2022


NEW DEFENDER WORLDWIDE PARTNER VAN WORLD CUP RUGBY VOOR VROUWEN IN NIEUW-ZEELAND

 

Land Rover en World Rugby versterken de banden en richten zich daarbij op het vrouwenrugby. De 25-jarige verbintenis van Land Rover om over de hele wereld rugby op alle niveaus aan te moedigen wordt daarom uitgebreid: de New Defender is Worldwide Partner van de Rugby World Cup 2021 voor vrouwen. Het toernooi vindt later dit jaar plaats in Nieuw-Zeeland.

Gepost: 01-06-2022

 

LAND ROVER VIERT PLATINA JUBILEUM KONINGIN ELIZABETH

 

Land Rover neemt deel aan de jubileumviering van koningin Elizabeth van het Verenigd Koninkrijk. De Britse merken Land Rover en Jaguar zorgen voor 26 modellen die meerijden met de Platinum Jubilee Pageant op zondag 5 juni. Jaguar Land Rover heeft drie Royal Warrants en een band met de koninklijke familie die begon nog voordat koningin Elizabeth werd gekroond in 1952. Ter gelegenheid van het 70-jarige regeerjubileum van koningin Elizabeth schenkt Land Rover ook een nieuwe Defender 130 aan het Britse Rode Kruis.

Gepost: 31-05-2022

 

LAND ROVER INTRODUCEERT DE NIEUWE DEFENDER 130

 

Naast de alom geprezen Land Rover Defender 90 en Defender 110 voegt de Defender 130 een nieuwe dimensie toe aan de familie van uiterst capabele 4x4-terreinauto’s. De Defender 130 is het langste model in de line-up en biedt ruimte voor maximaal acht volwassenen, verdeeld over drie rijen in een 2+3+3 configuratie met volwaardige zitplaatsen. Een reeks aanpassingen aan het design en nieuwe technologieën onderscheiden de Defender 130, waarbij nog steeds de unieke balans tussen comfort en Defender-capaciteiten behouden blijft.

Gepost: 10-05-2022

 

NEW RANGE ROVER SPORT MAAKT SPECTACULAIR DEBUUT

 

De New Range Rover Sport maakt op spectaculaire wijze zijn werelddebuut: met James Bond-stuntrijdster Jessica Hawkins achter het stuur rijdt hij omhoog op de steile overlaat van de Karahnjukar stuwdam in IJsland – de grootste in zijn soort ter wereld. Bij deze gewaagde beklimming biedt de New Range Rover Sport kranig weerstand tegen het water dat met 750 ton per minuut naar beneden stroomt. Bij gripverlies wacht onderaan de overlaat een levensgevaarlijke val van 90 meter.

Gepost: 29-04-2022

 

JAGUAR LAND ROVER INTRODUCEERT OPEN INNOVATION-STRATEGIE VOOR MODERN LUXURY-VISIE

 

Jaguar Land Rover introduceert een nieuwe Open Innovation-strategie. Het doel hiervan is om nieuwe ontwikkelingen op het gebied van technologie en duurzaamheid te versnellen, ter ondersteuning van de Modern Luxury-visie van Jaguar Land Rover, zijn partners en klanten.

Gepost: 17-04-2022

 

FRANKRIJK WINT GOUDEN MEDAILLE IN LAND ROVER DRIVING CHALLENGE, BIJ INVICTUS GAMES IN DEN HAAG

 

Invictus Games-deelnemers zijn door de hertog en hertogin van Sussex begroet en aangemoedigd tijdens het eerste onderdeel van de Invictus Games: de Land Rover Driving Challenge.

Gepost: 01-04-2022

 

JAGUAR LAND ROVER KONDIGT DUURZAAMHEIDSDOELSTELLINGEN 2030 AAN

 

Jaguar Land Rover heeft zich gecommitteerd om de uitstoot van broeikasgassen van de eigen activiteiten in 2030 met 46% te hebben teruggedrongen ten opzichte van die van 2019. De onderneming stelt zich ook ten doel om de gemiddelde voertuigemissies in de waardeketen met 54% te verminderen, evenals een emissiereductie van 60% tijdens de gebruiksfase van de auto’s.

Gepost: 30-03-2022

 

LUCHTZUIVERINGSTECHNOLOGIE VAN JAGUAR LAND ROVER HOUDT TOT 97% VAN VIRUSSEN EN BACTERIËN TEGEN

 

De geavanceerde luchtzuiveringstechnologie van Jaguar Land Rover blijkt bij laboratoriumtests tot 97 procent van virussen en bacteriën in de lucht tegen te houden.

Gepost: 28-03-2022

 

JAGUAR LAND ROVER PARTNER VAN INVICTUS GAMES

 

Jaguar Land Rover is in 2022 opnieuw partner van de Invictus Games, die van zaterdag 16 t/m vrijdag 22 april 2022 in het Zuiderpark in Den Haag worden gehouden. Zaterdag 12 maart jongstleden is het Nederlandse Invictus team gepresenteerd dat deelneemt aan de komende editie.

Gepost: 23-03-2022

 

JAMES BOND-STUNTRIJDER MARK HIGGINS RIJDT SPECIALE LAND ROVER DEFENDER TER ERE VAN 60 JAAR 007

 

Dit jaar is het zestig jaar geleden dat de eerste James Bond-film verscheen. Land Rover viert dit jubileum met een unieke, speciaal geprepareerde en gedecoreerde Land Rover Defender 90 die op 26 maart a.s. deelneemt aan de Rally North Wales in het kader van de Bowler Defender Challenge 2022.