BEWEZEN EN VOORBEREID

Maak kennis met de originele velgen en gehomologeerde winterbanden van Land Rover.

Tot het extreme getest in de meest veeleisende koude en natte gebieden ter wereld om de status ‘gehomologeerd’ te verdienen. Als ze daar kunnen presteren, zijn ze ook geschikt voor uw ritten in de winter.

TESTEN OP HOGE SNELHEID OP NAT CIRCUIT

Voor de hoogst mogelijke grip zelfs bij zware regen.

TEMPERATUURTESTS

Om te bewijzen dat onze wielen temperaturen van -40° C tot 80° C aankunnen en zijn berekend op omstandigheden met 100% relatieve vochtigheid.

TROTTOIRTESTS

Wielen worden met 40 km/h tegen een stoeprand van 150 mm hoog gereden om er zeker van te zijn dat ze onbedoelde impact aankunnen en structurele integriteit behouden.

GOEDGEKEURD DOOR DE EU

De gehomologeerde winterbanden van Land Rover zijn voorzien van twee goedgekeurde kwaliteitsmarkeringen die zijn gestandaardiseerd, gecontroleerd en goedgekeurd door de EU-autoriteiten – "M+S" en het icoon met sneeuwvlok in een berg met drie pieken – en voldoen aan de normen voor slechte weersomstandigheden.

MODDER/SNEEUW

De "M+S"-markering op de zijkant van de Land Rover band geeft aan dat de band aanzienlijk beter geschikt is voor natte en gladde wegen dan originele banden.

ICOON MET SNEEUWVLOK IN EEN BERG MET 3 PIEKEN

Land Rover banden met het '3PMSF' sneeuwvlokpictogram zijn ontworpen om flexibel te blijven bij temperaturen onder de 7°C. Ze bieden superieure remprestaties en prestaties in bochten op nat en ruw ijs, zachte en hard aangedrukte sneeuw en smeltsneeuw. Tegelijkertijd houden ze uitstekend grip op nat of droog asfalt.

Extreme crop of the tyre
Autoplay Start
Autoplay Stop

NEEM CONTACT MET ONS OP

Maak met vertrouwen de juiste keuze uit winterwielen en -banden voor uw auto. Neem vandaag nog contact op met ons team.

ACCESSOIRES

Personaliseer uw Land Rover met een uitgebreid programma accessoires, specifiek ontworpen voor uw auto.

ACCESSOIRES

Personaliseer uw Land Rover met een uitgebreid programma accessoires, specifiek ontworpen voor uw auto.

*Testresultaten gebaseerd op een vergelijking van vierseizoenen- en winterbanden op de Range Rover Evoque en op een besneeuwd, ijzig oppervlak met een snelheid van 100 km/h.