GARANTIE OP LAND ROVER ONDERDELEN

VOOR ALLE LAND ROVER ONDERDELEN GELDT EEN GARANTIE VAN 12 MAANDEN.

Garantie op onderdelen en accessoires


Voor originele Land Rover onderdelen geldt een garantie van 12 maanden. Dit omvat de kosten van onderdelen die moeten worden vervangen of die worden gebruikt bij de reparatie van uw Land Rover. Bij onderhoud en reparaties die worden uitgevoerd bij een Land Rover dealer of een Land Rover Service Partner worden uitsluitend originele Land Rover onderdelen gebruikt.

Montage van accessoires op een nieuwe auto


Originele Land Rover onderdelen en accessoires zijn ontworpen en worden geproduceerd om te voldoen aan onze hoge eisen op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid. Ze bieden de beste oplossing voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Daarnaast vallen alle originele onderdelen of accessoires die worden aangeschaft bij een Land Rover dealer of een Land Rover Service Partner, of die door deze bedrijven worden gebruikt bij onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, onder de garantie.

Voor originele Land Rover accessoires geldt een garantie van 12 maanden. Voor originele Land Rover accessoires die door een Land Rover dealer zijn gemonteerd op een nieuwe auto of binnen 1 maand/1.600 km (al naargelang het eerst wordt bereikt) zijn gemonteerd, geldt een garantie van 3 jaar met een maximum van 100.000 km.

Algemene voorwaarden

Onze onderdelen en accessoires voldoen aan Land Rover's eisen op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid. Wij adviseren u dan ook alleen originele Land Rover onderdelen en accessoires te kiezen voor uw auto.

Andere onderdelen en accessoires zijn niet getest en goedgekeurd door Land Rover, zodat wij niet kunnen instaan voor de kwaliteit. Schade veroorzaakt door montage van niet originele Land Rover onderdelen en accessoires wordt niet gedekt door de garantie.

Garantie op gelakte oppervlakken

Indien het lakwerk van uw auto aandacht behoeft, dan worden deze werkzaamheden gratis uitgevoerd door een officiële Land Rover dealer.

Deze dekking geldt voor drie jaar vanaf de afleveringsdatum van uw nieuwe Land Rover en is zonder kilometerbeperking.

Anti-corrosie garantie

Als enig onderdeel van de carrosserie van de auto is geperforeerd door roest/corrosie, waardoor een dergelijk paneel geheel wordt doordrongen, zal het betreffende paneel of zullen de betreffende panelen – geheel gratis en ongeacht het feit of de auto gedurende de garantieperiode in andere handen is overgegaan – worden gerepareerd of vervangen door een Land Rover dealer of Land Rover Service Partner.

Deze dekking geldt voor zes jaar na de afleveringsdatum, ongeacht het aantal kilometers.