Het is 1947. Een man schetst het silhouet van een auto in het zand van een strand in Wales. Die auto is de Land Rover. Robuust en onverschrokken gaat die auto geschiedenis schrijven, elk mogelijk terrein overwinnen en over de hele wereld harten veroveren.

Tientallen jaren van innovatie hebben ons Above and Beyond gebracht. Wij hebben onbekend gebied veroverd, maar nooit uit het oog verloren wat onze basis is: de unieke combinatie van capaciteiten en evenwichtig karakter; kenmerken die gelden voor alle auto's met de naam Land Rover.

ONS ERFGOED

Met het creëren van een auto die absoluut vertrouwen wekte, ongeacht het terrein, lagen wij ten grondslag aan een nieuwe generatie van avonturiers.

ONS VAKMANSCHAP

Ga achter de schermen om te zien hoe ervaren vakmensen - zowel technologisch als traditioneel - er eer in scheppen om te zorgen dat alle details perfect zijn wanneer zij een Land Rover tot leven wekken.

ONZE AVONTUREN

Onze record-brekende expedities demonstreren dat wanneer je het onbekende tegemoet rijdt, alleen een Land Rover de juiste keuze is.

ONZE TOEKOMST

Reizen naar onontdekt gebied zijn altijd opwindend - en de toekomst is niet anders. Wij zien innovatie als onze manier om het terrein van morgen in kaart te brengen.

ONS VAKMANSCHAP

ALTIJD PERFECT AFGESTEMD

Terrain Response® 2 evalueert continu de ondergrond en rijomstandigheden en optimaliseert automatisch de afstemming van de verschillende aandrijf- en onderstelregelsystemen voor de betreffende situatie. Dat is een van de redenen waarom onze auto's zo perfect zijn afgestemd.

LICHTE IDEEËN

Sterkte hoeft niet zwaar te zijn. Wij zijn toonaangevend op het gebied van efficiëntere aluminium carrosserietechnologie, omdat wij geloven dat lichte ideeën het meest duurzaam zijn.

INNERLIJKE SCHOONHEID

Land Rover wordt reeds lang geassocieerd met het buitenleven, maar wij zijn al even geobsedeerd door de beleving binnenin onze auto's. Wij nemen alleen genoegen met de beste, natuurlijke materialen en het allerbeste vakwerk.

MOTORRUIMTE

Onze motoren zijn het product van hun omgeving. Kijk onder de motorkap van Land Rover; in het epicentrum van expertise dat al onze modellen aandrijft.

3D-ONTWERPERS

Onze 3D 'imaging caves' en 'virtual reality suites' geven onze ontwerpers de mogelijkheid om in de auto's te stappen, lang voordat ze daadwerkelijk worden gebouwd.

ONZE AVONTUREN

DE ONMOGELIJKE REIS

Er is iets aan Land Rover dat avontuurlijk ingestelde mensen inspireert om het schijnbaar onmogelijke te gaan doen. Volg de dappere studenten die in 1955 vertrokken voor de First Overland Expedition van Londen naar Singapore.

EEN MILJOEN AVONTUREN

En dit is de auto die het begin vormt. Volg de 1 miljoenste Discovery van de productielijn tot Beijing in deze transcontinentale reis...

EMPTY QUARTER, VOL GAS

De Range Rover Sport gaat de strijd aan met de grootste zandwoestijn op aarde. De Spaanse offroad-racer Moi Torrallardona zette een nieuw snelheidsrecord neer voor het oversteken van de Empty Quarter in een productieklare SUV.

BEDIENING OP AFSTAND

Wanneer je met een Discovery door de afschrikwekkende bergen van noord Albanië rijdt, realiseer je je dat de wereld groter is dan je denkt. Met de juiste instelling, ervaring en apparatuur is avontuur overal te vinden.

ONZE TOEKOMST

PLOTSELING IS ALLES HELDER

De introductie van de doorzichtige motorkap. Een doorzichtige manier om liefhebbers van techniek enthousiast te maken? Tenslotte is een goede beeldvorming belangrijk.

LICHTEND VOORBEELD

Geavanceerde Laser Terrain Scanning Headlights doen meer dan alleen de weg voor de auto verlichten. Ze berekenen de best mogelijke route door het terrein en activeren Terrain Response® om u veilig rond obstakels, door nauwe doorgangen en over elk terrein te brengen.

DE TOEKOMST ROEPT

Bediening op afstand is slechts één voorbeeld van onze visie op toekomstige autotechnologie. Zoals de Discovery Vision Concept demonstreert, zoeken wij naar oplossingen en niet naar gadgets.