Het is 1947. Een man schetst het silhouet van een auto in het zand van een strand in Wales. Die auto is de Land Rover. Robuust en onverschrokken gaat die auto geschiedenis schrijven, elk mogelijk terrein overwinnen en over de hele wereld harten veroveren.

Tientallen jaren van innovatie hebben ons Above and Beyond gebracht. Wij hebben onbekend gebied veroverd, maar nooit uit het oog verloren wat onze basis is: de unieke combinatie van capaciteiten en evenwichtig karakter; kenmerken die gelden voor alle auto's met de naam Land Rover.

ONS ERFGOED

Met het creëren van een auto die absoluut vertrouwen wekte, ongeacht het terrein, lagen wij ten grondslag aan een nieuwe generatie van avonturiers.

ONS VAKMANSCHAP

Ga achter de schermen om te zien hoe ervaren vakmensen - zowel technologisch als traditioneel - er eer in scheppen om te zorgen dat alle details perfect zijn wanneer zij een Land Rover tot leven wekken.

ONZE AVONTUREN

Onze record-brekende expedities demonstreren dat wanneer je het onbekende tegemoet rijdt, alleen een Land Rover de juiste keuze is.

ONZE TOEKOMST

Reizen naar onontdekt gebied zijn altijd opwindend - en de toekomst is niet anders. Wij zien innovatie als onze manier om het terrein van morgen in kaart te brengen.

ORIGIN OF THE SPECIES

Maurice Wilks was Land Rover's eerste innovator. Zijn zoon vertelt het verhaal

OUR HERITAGE

OUR HERITAGE

DE ONMOGELIJKE REIS

Er is iets aan Land Rover dat avontuurlijk ingestelde mensen inspireert om het schijnbaar onmogelijke te gaan doen. Volg de dappere studenten die in 1955 vertrokken voor de First Overland Expedition van Londen naar Singapore.

/

RIJDENDE ICONEN

Iconen worden niet in een dag geboren. Ze verdienen hun strepen stukje bij beetje. Enkele van de meest beroemde Land Rover rijders weten dit als geen ander. Wij zijn er trots op om onderdeel te zijn geweest van hun ontwikkeling.

ONZE AVONTUREN

DE ONMOGELIJKE REIS

Er is iets aan Land Rover dat avontuurlijk ingestelde mensen inspireert om het schijnbaar onmogelijke te gaan doen. Volg de dappere studenten die in 1955 vertrokken voor de First Overland Expedition van Londen naar Singapore.

LEES VERDER
EEN MILJOEN AVONTUREN

En dit is de auto die het begin vormt. Volg de 1 miljoenste Discovery van de productielijn tot Beijing in deze transcontinentale reis...

BEKIJK DE FILM
EMPTY QUARTER, VOL GAS

De Range Rover Sport gaat de strijd aan met de grootste zandwoestijn ter wereld. Bekijk hoe de Spaanse offroad-racer Moi Torrallardona een nieuw snelheidsrecord zet voor de oversteek van de Empty Quater in een standaard productie SUV.

BEKIJK DE FILM
BEDIENING OP AFSTAND

Wanneer je met een Discovery door de afschrikwekkende bergen van noord Albanië rijdt, realiseer je je dat de wereld groter is dan je denkt. Met de juiste instelling, ervaring en apparatuur is avontuur overal te vinden.

LEES VERDER

VERANTWOORD OPEREREN IS DE SLEUTEL TOT DUURZAME BEDRIJFSVOERING

Wij hebben ambitieuze plannen voor de toekomst. Wij erkennen tevens dat wij opereren in een wereld met beperkte grondstoffen. Daarom ontwikkelen wij onze onderneming om ons aan deze uitdagingen aan te passen. Wij koesteren de grondstoffen en (lokale) samenlevingen waarvan wij afhankelijk zijn.

/

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.