UW LEASE- EN FINANCIERINGSOPTIES

Vergelijk onze individuele mogelijkheden voor leasing en financiering.

LEASING

U wilt rijden in een nieuwe auto tegen planbare kosten, al dan niet met aantrekkelijke diensten die uw gebruiksgemak vergroten? Dan zijn onze leaseproducten de juiste keuze voor u. Kies uit Financial Lease, Operational Lease of Private Lease.

MULTI OPTION

Pas uw aanbetaling, maandelijkse betalingen en jaarkilometrage aan op basis van uw wensen en kies of u uiteindelijk de auto wilt aanschaffen, een nieuw model wilt kiezen of bij ons wilt inleveren.

BETAALPLAN

Spreid uw aankoop in vaste maandelijkse betalingen zonder kilometerbeperking. Kies de aanbetaling en eventuele slottermijn die past bij uw wensen. Voor nieuwe en gebruikte auto’s.

ZO WERKT HET

Ontdek meer over onze verschillende lease- en financieringsopties – passend bij uw wensen. 

OVERZICHT

Op zoek naar een zakelijke financiering? Kies dan voor Financial Lease. Dit geeft u de zekerheid van een vast rentetarief en gelijke maandbedragen. De looptijd van een Financial Lease-contract kan worden gekozen tussen de 12 en 84 maanden. Met Financial Lease wordt u economisch eigenaar van de auto en komt deze dus ook op uw balans.

LEASETARIEF OP MAAT

Nadat u uw gewenste auto hebt geselecteerd, kiest u uw aanbetaling – hoe hoger de aanbetaling, des te lager de maandbedragen. Bepaal vervolgens de looptijd, uw jaarkilometrage en de gewenste aanvullende diensten. Hieruit wordt uw maandbedrag berekend. Na ondertekening van het contract wordt uw auto vervolgens geleverd door de retailer van uw keuze. De betaling van de maandbedragen begint na aflevering van uw auto. 

Bij deze optie bent u zelf verantwoordelijk voor de kosten van verzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud en brandstof.

Voor extra gemoedsrust kunt u kiezen voor een optioneel onderhouds-/reparatiepakket als onderdeel van uw overeenkomst.

SLOTTERMIJN

Het is mogelijk om te financieren met een slottermijn die u tijdens de loop van het contract niet aflost. U betaalt alleen het verschil tussen de aanschafwaarde en de slottermijn, waardoor de maandelijkse termijnen lager kunnen zijn. Aan het einde van het contract wordt de auto (na betaling van de eventuele slottermijn) uw eigendom. 

OVERZICHT

Met Operational Lease kiest u voor een andere vorm van zakelijke financiering. Bij dit product blijft de auto eigendom van de leasemaatschappij, die ook het volledige beheer verzorgt. De auto komt dus niet op uw balans. Gedurende de vastgestelde looptijd van de overeenkomst betaalt u een reeks vaste maandelijkse betalingen. De looptijd van een Operational Lease-contract kan worden gekozen tussen de 30 en 60 maanden, met jaarkilometrages vanaf 10.000 km en een maximum van 240.000 km over de looptijd van het contract. 

Tussentijdse wijziging van contractduur en jaarkilometrage is mogelijk, behalve tijdens de eerste en laatste 6 maanden van het contract. Wijzigingen hebben effect op de hoogte van het maandbedrag.

WAT IS INBEGREPEN?

Bij Operational Lease zijn de volgende zaken inbegrepen in de leaseprijs:

- Afschrijving en rente

- Motorrijtuigenbelasting

- Reparatie, onderhoud en banden (optioneel kunt u kiezen voor all-season of winterbanden)

- Vervangend vervoer na 24 uur

- Pechhulp in Europa

- Allrisk-verzekering (WA & Casco)

Nadat u uw gewenste auto hebt geselecteerd, bepaalt u de looptijd, uw jaarkilometrage en de gewenste aanvullende diensten. Hieruit wordt uw maandbedrag berekend. Na ondertekening van het contract wordt uw auto vervolgens geleverd door de retailer van uw keuze. De betaling van de maandbedragen begint na aflevering van uw auto. 

Bij deze optie bent u zelf alleen verantwoordelijk voor de brandstofkosten. 

EINDE VAN HET CONTRACT

Aan het einde van het contract levert u de auto weer in en volgt er een kilometerafrekening. Als er met de auto aan het einde van de leaseperiode meer of minder kilometers zijn gereden dan is overeengekomen volgens het contract, worden deze conform contract met u verrekend. Het contractkilometrage wordt ook naar rato verrekend in het geval van een vroegtijdige beëindiging van het contract. Indien de auto schade heeft wordt er een eigen bijdrage doorbelast per geconstateerde schade.

OVERZICHT

Private Lease is een alles-in-één-oplossing voor particulieren. Geen zorgen meer over verzekeringen of dure reparaties. U hoeft alleen nog te tanken of te laden. Daarbij betaalt u gedurende de looptijd van het contract een vast maandbedrag via een automatische incasso. Aan het einde van het contract levert u de auto weer in en kunt u een nieuwe auto uitzoeken.

U kunt een looptijd kiezen van 30, 36, 48 of 60 maanden kiezen. Daarnaast kunt u kiezen voor 10.000, 15.000, 20.000, 25.000 of 30.000 kilometers per jaar.

WAT IS INBEGREPEN?

Private Lease is een operational lease-vorm voor particulieren. Hierbij zit alles in één aantrekkelijk, vast maandbedrag zonder verrassingen: 

- Rente en afschrijving

- WA verzekering en cascodekking met een maximale eigen bijdrage van € 225,00 per niet verhaalbare schade

- Motorrijtuigenbelasting

- Pechhulp in binnenland en Europa

- Vervanging van de banden

- Schadeherstel en glasreparatie

- Vervangend vervoer bij schade en onderhoud na 48 uur

- Afleveringskosten en verwijderingsbijdrage

- Onderhoud

Brandstof na aflevering en boetes zijn niet inbegrepen.

Nadat u uw gewenste auto hebt geselecteerd, bepaalt u de looptijd en jaarkilometrage. Hieruit wordt uwmaandbedrag berekend. Na ondertekening van het contract wordt uw auto vervolgens geleverd door de retailer van uw keuze. De betaling van de maandbedragen begint na aflevering van uw auto.

EINDE VAN HET CONTRACT

Aan het einde van het contract levert u de auto weer in en kunt u een nieuwe auto uitzoeken. Als er met de auto meer kilometers worden gereden dan is overeengekomen volgens het contract, dan worden deze telkens aan het eind van elk jaar conform contract met u verrekend. Indien de auto schade heeft wordt er een eigen bijdrage doorbelast per geconstateerde schade.

OVERZICHT

Multi-Option is een financiering met flexibele mogelijkheden voor particulieren. Hierbij past u uw aanbetaling, maandelijkse betalingen en jaarkilometrage aan op basis van uw wensen en hebt u meerdere opties aan het einde van het contract. Gedurende de looptijd van het contract betaalt u een vast maandbedrag.

U kunt een looptijd kiezen tussen de 24 en 48 maanden, met jaarkilometrages van 10.000, 20.000 of 30.000 km. 

 

MAANDBEDRAG OP MAAT

Nadat u uw gewenste auto hebt geselecteerd, kiest u uw aanbetaling – hoe hoger de aanbetaling, des te lager de maandbedragen. Bepaal vervolgens de looptijd en uw jaarkilometrage. Hieruit wordt uw maandbedrag berekend. Na ondertekening van het contract wordt uw auto vervolgens geleverd door de retailer van uw keuze. De betaling van de maandbedragen begint na aflevering van uw auto. 

Bij deze optie bent u zelf verantwoordelijk voor de kosten van verzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud en brandstof.

EINDE VAN HET CONTRACT

Aan het einde van de overeenkomst hebt u de keuze uit drie mogelijkheden:

- U ruilt uw auto in voor een nieuwe en start een nieuwe Multi-Option-financiering

- U behoudt uw auto door het betalen van de slottermijn 

- U levert de Land Rover bij ons

Mocht u meer rijden dan het aantal afgesproken kilometers, dan wordt dit bij het inleveren van de auto verrekend met  de restwaarde.

OVERZICHT

Met het Betaalplan spreid u uw aankoop in vaste maandelijkse betalingen zonder kilometerbeperking. Kies daarbij de aanbetaling en eventuele slottermijn die aansluit op uw wensen. Gedurende de looptijd van het contract betaalt u een vast maandbedrag. De looptijd kan variëren van 12 tot 84 maanden. Er geldt geen kilometerbeperking.

MAANDBEDRAG OP MAAT

Nadat u uw gewenste auto hebt geselecteerd, kiest u uw aanbetaling – hoe hoger de aanbetaling, des te lager de maandbedragen. Door ook een slottermijn te kiezen wordt uw maandbedrag nog lager. Bepaal vervolgens de looptijd en uw jaarkilometrage. Hieruit wordt uw maandbedrag berekend. Na ondertekening van het contract wordt uw auto vervolgens geleverd door de retailer van uw keuze. De betaling van de maandbedragen begint na aflevering van uw auto. 

Voor extra gemoedsrust kunt u kiezen voor een optioneel onderhouds-/reparatiepakket als onderdeel van uw overeenkomst.

Bij deze optie bent u zelf verantwoordelijk voor de kosten van verzekering, motorrijtuigenbelasting, onderhoud en brandstof.

EINDE VAN HET CONTRACT

Bij het Betaalplan is de auto aan het einde van het contract en na betaling van de eventuele slottermijn uw eigendom. 

UW FINANCIERINGSOPTIES

Vergelijk onze verschillende financieringsopties in de tabel.

Tabelle
Aanbetaling
Kilometrage
Looptijd
Vaste maandtarieven
Slottermijn
Bij einde contract
Financial Lease (zakelijk)
Optie
N.V.T
12 tot 84 maanden
Ja
Optie
Auto is eigendom
Operational Lease (zakelijk)
N.V.T
Vanaf 10.000 km/jaar
Max over looptijd: 240.000 km
30 tot 60 maanden
Ja
N.V.T
Auto wordt ingeleverd en start nieuw leasecontract mogelijk
Private Lease (particulier)
N.V.T.
10.000-30.000 km/jaar
30 tot 60 maanden
Ja
N.V.T.
Auto wordt ingeleverd en start nieuw leasecontract mogelijk
Multi-Option (particulier)
Optie
Tot 30.000 km/jaar
24 tot 48 maanden
Ja
Optie
Drie opties:
- Auto behouden door betaling slottermijn
- Auto inruilen voor nieuwe auto
- Auto inleveren
Betaalplan (particulier)
Optie
N.V.T.
12 tot 84 maanden
Ja
Optie
Auto is eigendom

FINANCE CALCULATOR

Financial Services biedt u maatwerk in lease- en financieringsopties voor uw toekomstige auto. Ontdek ons gevarieerde aanbod financieringsproducten en vraag uw persoonlijke indicatieve offerte aan.

FINANCE CALCULATOR

Financial Services biedt u maatwerk in lease- en financieringsopties voor uw toekomstige auto. Ontdek ons gevarieerde aanbod financieringsproducten en vraag uw persoonlijke indicatieve offerte aan.

BESTAANDE KLANTEN MET EEN LEASE-/FINANCIERINGSCONTRACT

Ongeacht of uw contract bijna is afgelopen en u uw opties wilt bespreken of u gewoon een vraag hebt over uw huidige overeenkomst, wij staan altijd voor u klaar.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, kiest u een van de twee onderstaande opties op basis van wanneer u de overeenkomst bent aangegaan.

 

CONTRACT BEGONNEN VOOR JANUARI 2023:

FINANCIAL LEASE / MULTI-OPTION / BETAALPLAN:

FCA Capital Netherlands B.V.

Telefoon: +31 (0)20 342 16 00

E-mail: klantenservice.nl@leasys.com

 

OPERATIONAL LEASE / PRIVATE LEASE:

Axus Nederland B.V./ALD Automotive

Telefoon: +31 (0)20 658 70 00

E-mail: info.nl@aldautomotive.com

 

CONTRACT BEGONNEN NA JANUARI 2023:

FINANCIAL LEASE / MULTI-OPTION / BETAALPLAN:

BNP Paribas Nederland

Telefoon: +31 (0)30 602 44 73

E-mail: klantenservice.landroverfs@bnpparibas-pf.nl

 

Jaguar Financial Services en Land Rover Financial Services (handelsnamen van BNP Paribas Personal Finance B.V. kantoorhoudende te Marten Meesweg 97, 3068 AV Rotterdam) treden op als aanbieder van de genoemde financieringen. Uw retailer treedt op als verbonden bemiddelaar en bemiddelt daarmee uitsluitend voor BNP Paribas Personal Finance BV. Dit betreft geen advies, u dient zelf te bepalen of het door u gewenste krediet aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Verdere informatie over deze kredietmogelijkheid kunt u vinden via de website van Jaguar Financial Services of Land Rover Financial Services en de Europese Standaardinformatie inzake consumentenkrediet wordt voorafgaand aan de totstandkoming van de overeenkomst aan u verstrekt. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend.

 

De lease wordt uitgevoerd door Arval BV, gevestigd  aan Duwboot 10, 3991 CD Houten, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 30139084. Arval gebruikt de merken Jaguar en Land Rover onder licentie van Jaguar Land Rover Limited, eigenaar van de merken Jaguar en Land Rover.

 

Arval is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) in het register financiële dienstverleners onder het nummer 12017042. De in de leasecontracten opgenomen verzekeringen zijn ondergebracht bij Greenval Insurance DAC, The Anchorage,17-19 Sir John Rogerson’s Quay, Dublin 2 D02 DT18, Ireland, ingeschreven onder dossiernummer 432783. Greenval staat onder toezicht van de Central Bank of Ireland en is bevoegd in Nederland verzekeringen aan te bieden.

 

BNP Paribas Personal Finance B.V. gebruikt de merken Jaguar en Land Rover onder licentie van Jaguar Land Rover Limited, de eigenaar van de merken Jaguar en Land Rover.