AANBIEDINGEN EN FINANCE

PAY MORE, JUST WAIT

FINANCIAL PROMOTIONS

ONTDEK AL UW FINANCIËLE OPTIES

UW FINANCIËLE OPTIES

De snelste weg naar uw droomauto

Land Rover is een eigenzinnige SUV die u probleemloos over asfalt en uitdagender terrein loodst. Tegelijkertijd is de Land Rover door zijn uitstraling en royale maten ook een praktische gezinsauto en representatieve zakenauto. Bij Land Rover Financial Services vinden wij dat u diezelfde veelzijdigheid van ons mag verwachten bij de aanschaf van uw auto.

Uw wensen en persoonlijke situatie vormen het uitgangspunt voor de snelste weg naar uw droomauto. Vooraf brengt de dealer uw persoonlijke situatie en voorkeuren in kaart en zet daar de uitgebreide mogelijkheden tegenover.


Welk financieel product ook het beste bij u past. U profiteert altijd van korte lijnen, flexibele ondersteuning en professionele dienstverlening.

• Altijd een passend voorstel dat bij uw specifieke wensen past
• Gemak dat alles in één keer snel en goed geregeld is
• Eén vast aanspreekpunt voor uw mobiliteit. Wel zo gemakkelijk en vertrouwd!

Voor meer informatie over de verschillende productvormen klikt u op het financiële product van uw voorkeur in de navigatiebalk.

Eén vast aanspreekpunt

Uw Land Rover dealer is uw contactpersoon. Hij geeft u graag extra uitleg over onze producten, beantwoordt uw vragen en helpt eventuele onduidelijkheden uit de wereld. Mocht u toch liever rechtstreeks contact met ons willen opnemen, dan staan wij u graag te woord.


In de brochure leest u meer over uw financiële opties.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.