GEBRUIKTE AUTO'S

Onze Selectie, Uw Garantie

Het aanbod gebruikte auto’s van de Land Rover dealer bestaat uit gebruikte Land Rovers in twee categorieën: auto’s onder het Land Rover Select Edition label en overige gebruikte Land Rovers.

Een Land Rover Select Edition is exact wat de naam aangeeft: een geselecteerde ‘Pre-Owned’ Land Rover die aan strenge criteria voldoet en u een pakket extra zekerheden biedt.

Deze eerder gereden Land Rovers zijn nooit ouder dan 5 jaar en hebben een gecontroleerde kilometerstand die altijd lager is dan 150.000 kilometer.

Land Rover Select Edition auto´s zijn uitsluitend verkrijgbaar bij de geselecteerde Land Rover Select Edition dealers.

/

De Land Rover Select Edition zekerheden: 

  • 12 Maanden garantie 
  • Kilometerhistorie-check 
  • Vervangend vervoerfaciliteiten 
  • Multipoint checklist 
  • Land Rover Financial Services 

Twaalf maanden garantie 

Het Land Rover Select Edition label biedt het beste alternatief voor een nieuwe Land Rover. Modellen uit het Select Edition programma zijn speciaal geselecteerde gebruikte Land Rovers van maximaal vijf jaar oud, met een bekende onderhoudshistorie en maar liefst 12 maanden garantie. 

Hoge kwaliteit 

Het Land Rover Select Edition programma sluit aan op de toenemende vraag naar Land Rovers van recente bouwjaren met een bekende (onderhouds) historie. Land Rovers die het Select Edition label dragen zijn zorgvuldig geselecteerde 'Pre-Owned' auto´s die zowel technisch als optisch nagenoeg in nieuwstaat verkeren en daarmee aan de hoogste criteria voldoen.

Strenge eisen 

Een Land Rover komt in aanmerking voor het Select Edition label wanneer deze jonger is dan 5 jaar en minder dan 150.000 km heeft gereden. De Land Rover krijgt op basis van de uitgebreide Multipoint checklist een uitgebreide technische keuring welke door gespecialiseerde Land Rover technici wordt uitgevoerd, zodat eventuele onvolkomenheden vooraf kunnen worden hersteld.

Uitgebreide zekerheden 

Van een Land Rover Select Edition mag de koper dan ook de best denkbare garantie en zekerheden verwachten. Zo ontvangt de koper van een Land Rover Select Edition het unieke Afloopgarantie certificaat. Dit certificaat geeft de koper recht op een uitgebreide keuring van zijn auto vóór het einde van de garantie, waarbij alle werkzaamheden die onder de Land Rover Select Edition garantievoorwaarden vallen, conform deze voorwaarden zullen worden uitgevoerd.  

Land Rover Financial Services 

In samenwerking met Land Rover Financial Services bieden wij zowel voor particuliere als zakelijke eigenaren van een Land Rover Select Edition aantrekkelijke financierings- en leasingmogelijkheden.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.