Een prachtig 10" touchscreen met haarscherpe beelden dat volledig zonder knoppen werkt en zo intuïtief als een iPad kan worden bediend.

TOPGEAR

KRACHTIGE PROCESSOR, SNEL REAGEREND TOUCHSCREEN

Het hart van Land Rover InControl wordt gevormd door een Intel multi-core-processor met High Speed Ethernet-netwerk. Het systeem wordt bediend via het als tablet werkende touchscreen.

MAAK VANAF OVERAL TER WERELD CONTACT MET UW AUTO

Met de Remote app kunt u vanaf overal ter wereld uw auto controleren via uw smartphone - van brandstofniveau tot geopende ruiten.

TOONAANGEVENDE NAVIGATIE IN DE AUTO

Met de Navigation navigatiesysteem komt u gemakkelijker op uw bestemming, dankzij de nauwkeurige en uitgebreide instructies, gesproken aanwijzingen, Junction View en 3D-kaarten.

RIJ EN PARKEER OP UW MANIER

Met een programma bestuurdersondersteunende functies kunt u dankzij Land Rover InControl volledig genieten van uw rit, of u nu in de stad parkeert of op weg bent.

Bepaalde InControl-functies zijn mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Voor meer informatie over beschikbaarheid en volledige voorwaarden kunt u contact opnemen met een Land Rover dealer. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.