EXCLUSIEVE LAND ROVER CLASSIC OFFROAD-EXPERIENCE

OP LANDGOED EASTNOR CASTLE

Land Rover Classic offroad-evenement

Met een unieke Experience-dag op het landgoed van Eastnor Castle organiseerde Land Rover Classic een exclusief, authentiek offroad-evenement van een hele dag voor een selecte groep liefhebbers. Met plaats voor slechts negen deelnemers met partners, was er maximaal tijd voor avonturen achter het stuur. De route voerde over een deel van de ruim 90 kilometer zorgvuldig onderhouden offroad-paden op het landgoed en langs belangrijke locaties uit de roemrijke 60-jarige geschiedenis van Land Rover op dit landgoed.

Speciaal opgeleide instructeurs gaven één-op-één instructie, zodat de deelnemers het avontuurlijke erfgoed van Land Rover konden ontdekken. De ongekende offroad-capaciteiten van de modellen en schijnbaar onmogelijke manoeuvres werden ervaren tijdens een avontuur vol adrenaline. Deelnemers volgden de route die de pers in 1970 ook reed bij de introductie van de oorspronkelijke Range Rover, inclusief de beroemde Gearbox hill, een van de moeilijkste heuvels op het landgoed, waar Land Rover al sinds 1960 zijn modellen test.

Voor de gelegenheid was een aantal zeldzame auto’s uit de collectie van Land Rover Classic geselecteerd om de deelnemers de ultieme rijbelevenis te bieden. Aanwezig waren iconische modellen, zoals vroege exemplaren van de Series I Land Rover, de Series IIa van Spencer Wilks (medeoprichter van Land Rover), Range Rovers van de eerste generatie én de nieuwste Land Rover Classic Defender Works V8 Trophy Edition.

Dit evenement omvatte zelfs een nagebootste proef uit de legendarische Camel Trophy en G4. Deelnemers krijgen op een andere dag de mogelijkheid om deel te nemen aan een rondleiding achter de schermen van Classic Works en langs de collectie auto’s.

Nick Dimbleby, de bekroonde (auto)fotograaf die al ruim twintig jaar (expedities met) modellen van Land Rover over de gehele wereld fotografeert, was ook aanwezig om alle onvergetelijke momenten van deze dag vast te leggen.

Meer details of vragen over een van onze Experiences? Neem contact op met het team van Classic Experiences via: classicevents@jaguarlandrover.com.

Interesse in een Defender Experience of een Range Rover Experience dichter bij huis? Klik hier voor de mogelijkheden in Nederland.