DEFENDER INTRODUCEERT TIKTOK-ACCOUNT IN SAMENWERKING MET BRITSE MUZIEKPIONIER KANO

Defender en muziekpionier Kano

Defender betreedt wederom nieuw terrein met de introductie van zijn eigen TikTok-account, in samenwerking met de baanbrekende rapper, songwriter en acteur Kano. Defender is beroemd om zijn heroïsche capaciteiten en uitzonderlijke avonturen in het terrein. Nu gaat Defender op ontdekkingstocht in de muziekwereld, waarmee hij veel gemeen heeft. Net als de beste muziek staat Defender voor het betreden van minder betreden paden en jezelf kwijtraken in de beleving. Het nieuwe officiële Defender TikTok-account versterkt deze band.

Kano, muziekartiest en acteur, zegt: “Defender is an icon that can trace its roots back to the very beginning of a genre it now defines. As a musician, I aim to be as real as possible and innovate in a similar way, so I can relate to that journey. What’s more, Defender is more relevant today than ever and is completely unmistakable – which is the kind of aesthetic I strive for in my own music.”

Het nieuwe TikTok-account zal Defender klanten – die doorgaans een grote passie voor muziek hebben – inspireren met innovatieve samenwerkingen met bekende artiesten zoals Kano. Deze allereerste samenwerking laat zowel de artiest als de Defender 90 met zijn authentieke, doelgerichte design en onmiskenbare silhouet volledig tot zijn recht komen.

Met de introductie van het Defender TikTok-account vormt het merk ook een nieuwe, digitale community die volledig in lijn ligt met de community van Defender eigenaren. Kano heeft een authentieke en innovatieve aanpak en is een pionier in de Britse muziekindustrie. Het Defender account inspireert en verbindt met een volledig nieuwe doelgroep, met content die speciaal voor hen is gemaakt. De bekroonde artiest Kano en de Defender 90 vormen de introductie van de Defender voor een nieuwe generatie – de ultieme combinatie van kracht en doelmatigheid.

Defender heeft zijn oorsprong in de originele Land Rover uit 1948 en is geëvolueerd tot een van de meest capabele en herkenbare 4x4’s ter wereld. Hij is ontworpen om overal te kunnen gaan en ieder terrein te overwinnen, wat oneindige mogelijkheden biedt voor klanten.

Mark Cameron, Managing Director van Defender, zegt: “Defender and music can both unlock powerful emotions, inspiring whole communities to go their own way, break new ground and embrace all kinds of adventures. Launching our new account with Kano – a pioneer who has helped shape UK music and is a role model in that industry – is a fitting way for the Defender brand to make its TikTok debut.”

Geheel bijpassend omarmt Defender connectivity. Alle uitvoeringen zijn uitgerust met het bekroonde JLR Pivi Pro-infotainmentsysteem, dat zich laat bedienen via een intuïtief 11,4-inch touchscreen.

Pivi Pro ondersteunt standaard1 draadloos Apple CarPlayTM en Android Auto®, voor het extra gemakkelijk streamen van muziek. Met keuze uit krachtige en innovatieve Meridian-audiosystemen is de Defender de perfecte plek om muziek te streamen, van welk genre dan ook, en om volledig op te gaan in de meeslepende audiobeleving.

Geïntegreerde apps zoals Spotify zorgen ervoor dat klanten kunnen genieten van zelf samengestelde afspeellijsten, hun favoriete muziek binnen handbereik of te activeren met een eenvoudig spraakcommando. Software Over The Air zorgt ervoor dat een Defender altijd up-to-date is, terwijl de dubbele eSIM zorgt voor uitstekende connectivity.

Defender vertegenwoordigt een complete offroad-familie, die bestaat uit de carrosserievarianten 90, 110 en 130 met twee tot maximaal acht zitplaatsen en een aantrekkelijk aanbod van krachtige en efficiënte motoren. De plug-in electric hybrid- en mild hybrid-varianten zorgen ervoor dat er altijd voor iedere klant een Defender is, ongeacht zijn of haar situatie.

1 Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc. Gebruikersvoorwaarden van Apple Inc. kunnen van toepassing zijn. Android Auto is een handelsmerk van Google LLC. De door Apple CarPlay geboden diensten zijn afhankelijk van uitrustingen die per land kunnen verschillen. Zie https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay voor meer informatie. De door Android Auto geboden diensten zijn afhankelijk van uitrustingen die per land kunnen verschillen. Zie https://www.android.com/intl/en_uk/auto/ voor meer informatie.