GUN UW HOND MEER RIJPLEZIER MET ONZE ACCESSOIRES VOOR HUISDIEREN

Land Rover accessoires voor huisdieren

Veel Land Rover rijders zijn hondenliefhebbers. Speciaal voor hen heeft Land Rover huisdiervriendelijke accessoires ontwikkeld, zodat uw auto de hele familie net dat beetje extra comfort en gebruiksgemak kan bieden.

Sommige honden genieten graag van het strand en de zee. Dat levert echter niet alleen fijne momenten en mooie herinneringen op, maar ook poten vol zand, drijfnatte vachten en het onvermijdelijke uitschudden als de hond zichzelf wil drogen. Uw hond vindt dit misschien heerlijk, maar voor uw auto is het minder plezierig.

Land Rover accessoires voor huisdieren omvatten handige items die de bekleding van uw auto beschermen tegen schade of vuil die uw hond kan veroorzaken als hij het halve strand met zich meeneemt. Maar dat is slechts één voorbeeld.

 

Handige packs
Om de keuze gemakkelijker te maken zijn de accessoires niet alleen individueel beschikbaar, maar ook als onderdeel van een pack. Zo zijn de volgende packs beschikbaar:

Pet Transportation Pack – Handige optie om een comfortabele plek te creëren voor het vervoeren van huisdieren. Snel te plaatsen of te verwijderen. Een combinatie van de inklapbare reisbench, morsbestendige waterbak en rubber bagagevloermat.

Pet Care and Access Pack – De perfecte oplossing voor het gemakkelijk en comfortabel vervoeren van huisdieren in de bagageruimte van de auto – u hebt alles bij de hand. Bestaat uit een combinatie van het bagagevangrek van vloer tot dak, de quilted beschermhoes voor de bagageruimte*, de oploopplank voor huisdieren en het draagbare afspoelsysteem.

Pet Loadspace Protection Pack – Ontworpen voor het beschermen van de bagageruimte tegen natte en modderige poten. Waterdicht en gemakkelijk schoon te maken. Een combinatie van quilted beschermhoes voor de bagageruimte*, bagagevangrek (vloer tot dak) en morsbestendige waterbak.

Quilted bagageruimtebescherming*– Een op maat gemaakte beschermhoes ter bescherming van de bagageruimtevloer, de achterzijde van de achterbankleuning en de zijwanden van de bagageruimte tot raamhoogte. Gemaakt van een zachte quilted stof, met een geïntegreerde rubber mat en afneembare bumperbescherming. Ideaal voor wie regelmatig huisdieren vervoert in de bagageruimte.

Deze hondvriendelijke accessoires zijn zorgvuldig ontworpen met uw huisdier in het achterhoofd. Deze zijn ontwikkeld om uw auto nog beter te beschermen en uw huisdier meer comfort te bieden, zonder daarbij concessies te doen aan de luxe waar Land Rover bekend om staat. Of uw hond nu houdt van modderige boswandelingen of rennen op het strand, u kunt volop genieten van elk uitstapje zonder u zorgen te hoeven maken over de rit naar huis.