LAND ROVER EN PLUGSURFING LANCEREN NIEUWE ABONNEMENTEN

De Land Rover Public Charging App

Rijders van een Land Rover PHEV kunnen nu overal in Europa de accu opladen en daarvoor afrekenen op de manier die het beste bij hen past. Land Rover en Plugsurfing bieden drie nieuwe abonnementen aan voor de Land Rover Public Charging App: de Pay as you Go-, Gold- en Platinum-laadpakketten voor opladen aan openbare opladers. Bestaande gebruikers van een abonnement kunnen uiteraard upgraden naar een van de drie nieuwe abonnementsopties.

Rijders van elektrisch aangedreven Land Rovers kunnen profiteren van het kosteloze Pay-as-you-Go. Ze betalen alleen het laadtarief van het laadstation waarvan ze hebben gebruikgemaakt. Pay-as-you-Go-abonnees kunnen te allen tijde via de Land Rover Public Charging App de tarieven op de oplaadpunten overal in Europa raadplegen.

Met het nieuwe Gold-pakket profiteren abonnees van vaste tarieven, die lager zijn dan die van Pay-as-you-Go. De maandelijkse abonnementskosten bedragen € 4,99 (inclusief BTW) met een vast tarief voor het opladen. Daarmee bespaart de abonnee zo’n 12,5 % op de tarieven van Pay-as-you-Go. Wie voor het Platinum-oplaadpakket kiest, betaalt € 9,99 (inclusief BTW) per maand voor het abonnement en bespaart zo’n 25 % op de laadtarieven. Beide opties hebben een abonnementsperiode van minimaal zes maanden.

Chantal Shearing, eMobility Manager bij Jaguar Land Rover, zegt: “Met de nieuwe abonnementen die we in samenwerking met Plugsurfing aanbieden, bieden we onze klanten in heel Europa makkelijk toegang tot openbare laadpunten tegen eenvoudige en overzichtelijke tarieven.”

Land Rover en Plugsurfing stellen probleemloze elektrische mobiliteit centraal. De universele laadtarieven en de toegang tot snelladen op HPC-netwerken als Ionity en Fastned maken het reizen met een elektrisch aangedreven Land Rover nog ontspannener en het laden en afrekenen nog eenvoudiger.

Bettina Riekenberg, Key Account Executive bij Plugsurfing vertelt: “We hebben dit nieuwe prijsmodel gecreëerd om het laden eenvoudig te maken. We zijn trots dat we de uiteenlopende behoeften van de EV-rijders kunnen dekken in één gestroomlijnd prijsmodel.”

Sinds 2018 is Plugsurfing partner van Jaguar Land Rover voor het openbaar opladen in Europa. De samenwerking geeft chauffeurs eenvoudig toegang tot het grootste en betrouwbaarste oplaadnetwerk van Europa, met meer dan 118.000 laadpunten. Het Plugsurfing-netwerk is geïntegreerd in het online gebruikersportal en de Public Charging App van Land Rover en is beschikbaar in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Zweden en Noorwegen. Klanten kunnen zich in de Land Rover Public Charging App abonneren via hun gebruikersaccount of online via het gebruikersportal: Land Rover User Portal: https://landrover.plugsurfing.com/sign-in

Over Plugsurfing
Plugsurfing is Europa’s grootste oplaadnetwerk voor elektrische auto’s en biedt EV-rijders naadloze toegang tot meer dan 118.000 oplaadpunten in 33 landen. De Plugsurfing-app en de RFID-laadsleutel bieden transparante en eenvoudige laadinformatie en betalingsoplossingen voor zijn 100.000 gebruikers. Plugsurfing is in 2012 opgericht door Adam Woolway en Jacob van Zonneveld en is gevestigd in Berlijn. Sinds 2018 is Plugsurfing eigendom van Fortum.