NEW RANGE ROVER SPORT BRENGT DYNAMIEK NAAR ICE ACADEMY EXPERIENCE

Range Rover Sport Ice Academy Experience.

De nieuwe, krachtige Range Rover Sport komt naar de Range Rover Ice Driving Academy. Hier komen dynamische en sportieve prestaties samen met verfijning en arctische schoonheid. De Ice Driving Academy in Arjeplog, Zweden, is de ultieme manier om kennis te maken met de meest begeerlijke, geavanceerde en capabele versie van de ultieme sportieve luxe-SUV. Deelnemers leren driften op een speciaal aangelegd parcours, gaan offroad en maken een excursie naar de poolcirkel.

Vanaf nu zijn vierdaagse rij-avonturen te boeken voor februari en maart 2023. Er zijn ook drie- en tweedaagse excursies. Naast avontuur met de New Range Rover Sport is er ook de kans om de volle capaciteiten van de Range Rover Velar en Range Rover Evoque te ontdekken, tijdens het navigeren tussen diepe sneeuwwallen en over door bomen omgeven paden.

David Griffiths, Brand Experience Senior Manager: “The Range Rover Ice Academy will take your breath away – from the performance, refinement and all-terrain capability of the New Range Rover Sport to the spectacular Arctic landscape. Whichever ice drive you choose, you'll be honing your winter driving skills in the most visceral way imaginable.”

Onderdeel van de Ice Academy Driving Experience is ook een bezoek aan het Jaguar Land Rover Cold Climate Test Centre – een geheime testlocatie waar nieuwe modellen tot in het extreme worden getest voorafgaand aan de introductie.

Klanten kunnen zelf hun avontuur inkleuren door extra experiences aan hun boeking toe te voegen. Zo kan men bijvoorbeeld een tocht maken met een krachtige sneeuwscooter door het bevroren landschap rondom Arjeplog. Of paardenkrachten omruilen voor huskykracht en genieten van de spanning die het beheersen van een hondensleeteam met zich meebrengt tijdens een race door de wildernis.

Bij alle programma’s vindt de overnachting plaats in authentieke Zweedse stijl, in Hotel Silverhatten. Het hotel biedt schitterende uitzichten over meren en bergen, voor optimale ontspanning buiten de activiteiten om.

Klanten kunnen bij hun avonturen een niet-rijdende metgezel meenemen. Er is een ‘plus-één-programma’ met keuze uit verschillende winterse activiteiten die de rijvaardigheid verhogen.