Geplaatst: 18/11/20

"Pivi Pro integreert naadloos met uw auto."

  

Of u nu thuis bent of in uw auto zit, technologie moet naadloos en altijd beschikbaar zijn. Pivi Pro1, ons geheel nieuwe infotainmentsysteem, start snel op, zodat het direct beschikbaar is zodra u plaatsneemt in uw auto.

 

De smartphone-achtige interface steelt de show. Dankzij de platte menustructuur van Pivi Pro is het vinden van functies die u nodig hebt even eenvoudig en intuïtief als op uw smartphone.

Het nieuwe navigatiesysteem is zelflerend en past zich aan uw gebruik aan voor een meer persoonlijke gebruiksbeleving.

 

Een configureerbaar startscherm

Het nieuwe startscherm van Pivi Pro is gericht op het tonen van de juiste informatie, zoals routebeschrijvingen en verkeersinformatie, wanneer u die nodig hebt. Ook biedt het scherm directe toegang tot de functies die u het meeste gebruikt.

Het instellen van uw bestemming gaat snel en eenvoudig, met één tik op het scherm. Direct vanuit het startscherm hebt u toegang tot uw favorieten en meest gebruikte functies.

Wanneer u Pivi Pro voor het eerst gebruikt, is het ingesteld voor navigatie, entertainment en telefoonfuncties, maar u kunt dit eenvoudig aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren en vereisten.

Infotainment system

Navigatiesysteem

Het navigatiesysteem van Pivi Pro heeft geen traditionele menu's. U wordt niet meer door lijsten met knoppen geleid om uw bestemming in te kunnen stellen. In plaats daarvan is alles direct toegankelijk met slechts één tik op het touchscreen. Tevens:

• Kunt u de kaart bekijken met pinch- en zoomcommando's, net zoals op uw smartphone

• Worden aanpassingen en aanbevelingen gedaan op basis van uw favoriete routes

• Ziet u verkeersinformatie en een verwachte aankomsttijd voor uw gebruikelijke bestemmingen

• Hoort u gesproken aanwijzingen voor onbekende routes. Voor gebruikelijke ritten worden deze gedempt

• Stelt het systeem de snelste route voor met behulp van real-time verkeersinformatie en dynamische navigatie

• Ziet u brandstofprijzen en beschikbare parkeerplaatsen langs uw route, inclusief recensies van punten van interesse en restaurants

 

Blijf verbonden

Land Rover Remote App2

 

Uw InControl-account geeft u toegang tot connected services, zoals SOS Emergency Call en Land Rover Optimised Assistance. Ook kunt u bepaalde functies van de auto op afstand bedienen met de Remote-app, die compatible is met de meeste smartphones en smartwatches. Het systeem kan:

• De centrale portiervergrendeling bedienen

• De climate control bedienen

• Uw ritten bijhouden

• De status van uw auto evalueren

• Hulp vragen

• Bestemmingen zoeken en naar uw Pivi Pro-navigatiesysteem verzenden

 

Online Pack3

Combineer Pivi Pro met een mobiele dataverbinding en het Online Pack, en u hebt toegang tot nog meer functies.

• Stream muziek en podcasts via Online Media Connected Services

• Bekijk live weerupdates via AccuWeather

• Maak gebruik van extra functies zoals Parkeerdiensten

• Maak eenvoudig verbinding met uw favoriete apps via e-mail of door een QR-code te scannen

 

WiFi Enabled met data-abonnement4

Hierbij ontvangt u tot 20 GB data per maand via 4G, dankzij de ingebouwde SIM-kaart, waarbij de externe antenne u de best mogelijke verbinding biedt.

 

Secure Tracker & Secure Tracker Pro5

Ontvang een waarschuwing en traceer uw auto in geval van diefstal via Secure Tracker of Secure Tracker Pro

Geïntegreerd

Pivi Pro is geïntegreerd met alle schermen in uw auto. Het Interactive Driver Display heeft een nieuwe standaardindeling met traditionele ronde instrumenten en ruimte voor geselecteerde informatie in het midden. U kunt ook kiezen uit andere weergaven, zoals schermvullende navigatie, mediaspeler of bestuurdersondersteunende informatie.

En wanneer u zich moet concentreren op de weg vóór u, kunt u met het Head-Up Display6 belangrijke informatie, zoals uw snelheid of informatie voor offroad-rijden, laten weergeven direct in uw gezichtsveld. Tevens:

• Ziet u een mini-navigatiekaart wanneer u uw volgende afslag nadert

• Ontvangt u meldingen bij inkomende gesprekken

• Ziet u de titel van de volgende audiotrack in uw afspeellijst

"Alles is direct toegankelijk, met slechts één tik op het touchscreen. Het is hightech, maar dan gebruiksvriendelijk."

  

POV from behind the wheel of a Range Rover vehicle

Altijd up-to-date

Pivi Pro houdt zichzelf gratis up-to-date, zolang uw auto onder de garantie valt. Dit omvat updates van kaarten, de software van uw auto en nieuwe functies en diensten.

Als er verbinding is, worden de updates draadloos uitgevoerd. Voor extra gemak kunt u plannen wanneer de software-updates worden geïnstalleerd. Wij ontworpen auto's voor de 21e eeuw, wat betekent dat u met Pivi Pro kunt genieten van onze meest intuïtieve technologieën tot nu toe.

PIVI PRO IS NU BESCHIKBAAR OP

Range Rover Velar

RANGE ROVER VELAR

De avant-garde Range Rover.

Range Rover vehicle

RANGE ROVER EVOQUE

Tijd om een statement te maken.

Range Rover Discovery on the beach

NEW LAND ROVER DISCOVERY

De meest veelzijdige, zevenzits SUV.

Range Rover Sport in Red

DISCOVERY SPORT

De veelzijdige, compacte SUV.

DEFENDER

Capable of great things.

1Connected Navigation vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Land Rover dealer geadviseerde aanloopperiode.

 

2Remote omvat een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Land Rover dealer geadviseerde aanloopperiode. De Land Rover Remote App moet worden gedownload uit de Apple App Store/Google Play Store

3Fair Use-beleid mogelijk van toepassing. Omvat een abonnement voor 1 jaar dat kan worden verlengd na de door uw Land Rover dealer geadviseerde aanloopperiode.

4Fair Use-beleid van toepassing. Indien binnen een maand 20 GB aan data is verbruikt, is het mogelijk dat de datasnelheid en functionaliteit in de auto de rest van de maand afneemt.

Voor meer informatie over het Fair Use-beleid dat van toepassing is, raadpleegt u de voorwaarden voor InControl Pivi Pro op https://www.landrover.com/pivi-pro-terms.

 

Hoeveel streaming-tijd mogelijk is binnen de databundel is afhankelijk van de streamingprovider en de resolutie van bekeken video's.

Bekijken van HD-video's zal het dataverbruik aanzienlijk verhogen.

 

5Secure Tracker en Secure Tracker Pro moeten worden geactiveerd en vereisen verbinding met een mobiel netwerk. Inclusief een service-abonnement. Kan worden verlengd na de door uw Land Rover dealer geadviseerde aanloopperiode.

6Aanwijzingen van het navigatiesysteem worden alleen op de voorruit geprojecteerd wanneer de auto is uitgerust met Pivi Pro.

 

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn) en land, of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw dealer voor meer informatie of configureer uw auto online.

 

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

 

Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan verschillen per land. Vraag uw Land Rover dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies omvatten een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.