BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

EEN WAGENPARK MET IDENTITEIT

JAGUAR EN LAND ROVER MODELLEN VOOR NOODDIENSTEN

VASTBERADEN PRESTATIES

Jaguar Land Rover is trots u een indrukwekkend programma modellen te kunnen bieden - toegerust voor alle omstandigheden in het leven. Doelgericht, vastberaden en altijd paraat om de uitdaging aan te gaan - net als u en uw team. Dankzij deze eigenschappen hebben onze modellen het vertrouwen gewonnen van nooddiensten over heel de wereld.

Van toonaangevende all-terrain-capaciteiten tot ongeëvenaarde snelheid en wendbaarheid in de stad - wij zijn ervan overtuigd dat hun vermogen om van dienst te zijn, u altijd goede diensten bewijst.

 • LAND ROVER MODELLEN

  Land Rover modellen zijn uitgerust zodat vrijwel ieder gebied toegankelijk is. Dankzij toonaangevende capaciteiten, veelzijdige ontwerpen en innovatieve technologieën kunnen zij worden ingezet voor de meest uiteenlopende, uitdagende situaties, waar ook ter wereld.

 • JAGUAR MODELLEN

  Wanneer u in actie komt bij een noodsituatie, telt iedere seconde. Daarom is een Jaguar bij uitstek geschikt om nooddiensten te vervoeren - de uitzonderlijke prestaties gaan nooit ten koste van functionaliteit en gebruiksgemak.

ALS U NIET KUNT VOORSPELLEN WAT ER ZAL GEBEUREN,
WEES DAN VOORBEREID

Onze legendarische all-terrain-capaciteiten zijn tot in diepst verweven in het DNA van elk Land Rover model. Prototypes moeten tijdens de ontwikkeling meer dan 8.500 kilometer afleggen op de zwaarste offroad-routes - en in onze watertestfaciliteiten kunnen wij elke auto door een zware regenbui laten rijden of door water laten waden om te zorgen dat er geen druppel water in het interieur komt.

KLAAR WANNEER HET KLAAR MOET ZIJN

Elke Jaguar is ontworpen voor maximale prestaties en efficiency. Technologieën om wrijvingsverliezen te reduceren, een lichtgewicht carrosseriestructuur en de gestroomlijnde aërodynamica dragen alle bij aan lager brandstofverbruik en dynamische capaciteiten. En dankzij All Wheel Drive (optie) met Intelligent Driveline Dynamics profiteert u van superieure beheersing onder uitdagende rijomstandigheden.

WIJ ONTZORGEN U, U ZORGT VOOR ANDEREN

Wij begrijpen dat lage totale eigendomskosten belangrijk zijn. Daarom bieden wij voor elk model uit ons programma een reeks onderhouds- en reparatievoordelen* waarmee wij u zorgen uit handen nemen zodat u zich volledig kunt richten op het redden van levens.

 • DRIE JAAR GARANTIE

  Kies voor het gemak en de zekerheid van probleemloze reparaties en vervangende onderdelen gedurende maximaal drie jaar of 100.000 km.​

 • 24/7 JAGUAR LAND ROVER ASSISTANCE**

  Jaguar Land Rover Assistance biedt hulp bij noodsituaties onderweg - u kunt altijd en overal vertrouwen op onze ondersteuning, ongeacht de situatie.

 • LEVERING VAN PRIORITEITSONDERDELEN

  Als een onderdeel of accessoire gedurende de garantieperiode moet worden gerepareerd of vervangen vanwege een materiaal-of fabricagefout, wordt dit gratis uitgevoerd en met gebruik van originele Jaguar Land Rover onderdelen.

 • DESKUNDIGE MONTEURS

  Alle reparaties worden uitgevoerd door onze deskundige monteurs, die zijn opgeleid bij onze toonaangevende Technical Training Academy.

ACCREDITED FLEET MODIFIER PROGRAMMA

Wij vertrouwen onze modellen niet zomaar aan anderen toe. Ons netwerk van Accredited Fleet Modifiers voldoet aan de strengste normen van Jaguar Land Rover en biedt u en uw auto's de volgende garanties:

- Geaccrediteerde conversies
- Volledige garantie van modifier en fabrikant
- Uitgebreide informatiepakketten voor eigenaren
- Uitgebreide aftersales-support

ONTDEK HET PROGRAMMA

 • DISCOVERY SPORT

  De veelzijdige, compacte SUV.

  - Brandstofverbruik: vanaf 2,0 l/100 km

  - CO2-emissies vanaf 48* g/km

  - Topsnelheid: 225 km/h

  - Acceleratie 0-100 km/h (s): 6,6

  - Inhoud bagageruimte (liter): Inhoud (VDA norm) 963, Inhoud (bruto liter) 1.179***∆ / Inhoud (VDA norm) 840, Inhoud (bruto liter) 1.036***∆

 • DISCOVERY

  De meest veelzijdige SUV.

  - Brandstofverbruik: vanaf 7,2 l/100 km

  - CO2-emissies: vanaf 191 g/km

  - Topsnelheid: 207 km/h

  - Acceleratie 0-100 km/h: 8,7 s

  - Inhoud bagageruimte: 1231 liter

 • XF SPORTBRAKE

  Markant design, een dynamische rijbeleving en state-of-the-art technologieën.

  - Brandstofverbruik: vanaf 5,1 l/100 km

  - CO2-emissies: vanaf 135 g/km

  - Topsnelheid: 219 km/h

  - Acceleratie 0-100 km/h: 10,0 s

  - Inhoud bagageruimte: 565 liter

 • F-PACE

  Onze luxueuze performance-SUV combineert praktische functionaliteit met efficiency.

  - Brandstofverbruik: vanaf 5,5 l/100 km

  - CO2-emissies: vanaf 145 g/km

  - Topsnelheid: 195 km/h

  - Acceleratie 0-100 km/h: 10,2 s

  - Inhoud bagageruimte: 650 liter (alleen i.c.m. Tyre Repair System)

 • I-PACE

  Jaguar's eerste volledig elektrische performance-SUV.

  - Actieradius: tot 470 km

  - CO2-emissies: 0 g/km

  - Topsnelheid: 200 km/h

  - Acceleratie 0-100 km/h: 4,8 s

  - Inhoud bagageruimte: 656 liter

NEEM CONTACT OP MET EEN GESPECIALISEERD SALES CENTRE

Hoe uniek het verzoek voor uw wagenpark ook is, onze gespecialiseerde Sales-teams bespreken uw Jaguar en Land Rover Emergency Services Conversions graag uitgebreider.

Tel: 0800‑022 12 12
E-mail: crcnl@jaguarlandrover.com

* Neem contact op met de Fleet & Business-specialist in uw land voor specifieke services die in uw markt beschikbaar zijn.

** Per land verschillend.

***Inhoud (VDA norm): inhoud gemeten met massieve blokken conform VDA-norm (200 mm x 50 mm x 100 mm). Inhoud (bruto liters): inhoud gemeten door laadruimte via simulatie te vullen met vloeistof.

∆Cijfers zijn representatief indien alle stoelen volledig naar voren en rechtop staan.

‡ De hier vermelde waarden zijn berekend volgens NEDC2 op basis van officiële WLTP-fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties. NEDC2-cijfers worden berekend met een wettelijk bepaalde formule op basis van WLTP-cijfers en geven een equivalent van wat die cijfers zouden zijn geweest met de vorige NEDC-test. De juiste belastingtarieven kunnen zo worden bepaald.

WLTP is de nieuwe officiële EU-test die wordt gebruikt om gestandaardiseerde CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers voor personenauto's te berekenen. Hiermee worden brandstof- en energieverbruik, actieradius en emissies gemeten. Deze is ontwikkeld om resultaten te verkrijgen die het brandstofverbruik onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden auto's getest die zijn uitgerust met opties en er geldt een zwaardere testprocedure en rijprofiel.