VASTBERADEN PRESTATIES

Jaguar Land Rover is trots u een indrukwekkend programma modellen te kunnen bieden - toegerust voor alle omstandigheden in het leven. Doelgericht, vastberaden en altijd paraat om de uitdaging aan te gaan - net als u en uw team. Dankzij deze eigenschappen hebben onze modellen het vertrouwen gewonnen van nooddiensten over heel de wereld.

Van toonaangevende all-terrain-capaciteiten tot ongeëvenaarde snelheid en wendbaarheid in de stad - wij zijn ervan overtuigd dat hun vermogen om van dienst te zijn, u altijd goede diensten bewijst.

Blue Light Discovery on Mountain downhill

LAND ROVER MODELLEN

Land Rover modellen zijn uitgerust zodat vrijwel ieder gebied toegankelijk is. Dankzij toonaangevende capaciteiten, veelzijdige ontwerpen en innovatieve technologieën kunnen zij worden ingezet voor de meest uiteenlopende, uitdagende situaties, waar ook ter wereld.

Blue light police car parked in front of building

JAGUAR MODELLEN

Wanneer u in actie komt bij een noodsituatie, telt iedere seconde. Daarom is een Jaguar bij uitstek geschikt om nooddiensten te vervoeren - de uitzonderlijke prestaties gaan nooit ten koste van functionaliteit en gebruiksgemak.

WIJ ONTZORGEN U, U ZORGT VOOR ANDEREN

Wij begrijpen dat lage totale eigendomskosten belangrijk zijn. Daarom bieden wij voor elk model uit ons programma een reeks onderhouds- en reparatievoordelen* waarmee wij u zorgen uit handen nemen zodat u zich volledig kunt richten op het redden van levens.

Land Rover Silver Grille

5 JAAR GARANTIE

Kies voor het gemak en de zekerheid van probleemloze reparaties en vervangende onderdelen gedurende maximaal vijf jaar of 150.000 km.​

Aerial view Expressway highway circus intersection at Night time Top view

24/7 JAGUAR LAND ROVER ASSISTANCE**

Jaguar Land Rover Assistance biedt hulp bij noodsituaties onderweg - u kunt altijd en overal vertrouwen op onze ondersteuning, ongeacht de situatie.

Range Rover Evoque

LEVERING VAN PRIORITEITSONDERDELEN

Als een onderdeel of accessoire gedurende de garantieperiode moet worden gerepareerd of vervangen vanwege een materiaal-of fabricagefout, wordt dit gratis uitgevoerd en met gebruik van originele Jaguar Land Rover onderdelen.

DESKUNDIGE MONTEURS

Alle reparaties worden uitgevoerd door onze deskundige monteurs, die zijn opgeleid bij onze toonaangevende Technical Training Academy.

ACCREDITED FLEET MODIFIER PROGRAMMA

Wij vertrouwen onze modellen niet zomaar aan anderen toe. Ons netwerk van Accredited Fleet Modifiers voldoet aan de strengste normen van Jaguar Land Rover en biedt u en uw auto's de volgende garanties:

- Geaccrediteerde conversies

- Volledige garantie van modifier en fabrikant

- Uitgebreide informatiepakketten voor eigenaren

- Uitgebreide aftersales-support

NEEM CONTACT OP MET ONS GESPECIALISEERDE SALES TEAM

Hoe uniek het verzoek voor uw wagenpark ook is, ons gespecialiseerde Sales-team bespreekt uw Jaguar en Land Rover Emergency Services Conversions graag uitgebreider.

Ramon Duivenvoorden

E-mail: rduiven1@jaguarlandrover.com

* Neem contact op met de Fleet & Business-specialist in uw land voor specifieke services die in uw markt beschikbaar zijn.

** Per land verschillend.

***Inhoud (VDA norm): inhoud gemeten met massieve blokken conform VDA-norm (200 mm x 50 mm x 100 mm). Inhoud (bruto liters): inhoud gemeten door laadruimte via simulatie te vullen met vloeistof.

∆Cijfers zijn representatief indien alle stoelen volledig naar voren en rechtop staan.

 WLTP is de nieuwe officiële EU-test die wordt gebruikt om gestandaardiseerde CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers voor personenauto's te berekenen. Hiermee worden brandstof- en energieverbruik, actieradius en emissies gemeten. Deze is ontwikkeld om resultaten te verkrijgen die het brandstofverbruik onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden auto's getest die zijn uitgerust met opties en er geldt een zwaardere testprocedure en rijprofiel.