ZORGEN VOOR ZAKEN

Wanneer u een Land Rover voor uw bedrijf kiest, is gemoedsrust standaard. Met betrouwbaar en transparant onderhoud, strenge controles van de voertuigstaat en uitgebreide garantie beschikt u over alles wat u nodig hebt om het hele jaar door optimaal van uw wagenpark te profiteren.

Someone changing the wheel of a car

BETROUWBAAR EN TRANSPARANT ONDERHOUD

De werkplaatsen van onze Land Rover dealers bieden betrouwbaar en transparant onderhoud van uw auto’s tegen marktconforme tarieven. Zo blijven de kosten van uw wagenpark voorspelbaar, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Someone taking a photo of the headlight of a range rover

GRATIS HEALTH CHECKS

Als onderdeel van onze eersteklas service sturen wij u bij onderhoud aan uw Land Rover een uitgebreide beoordeling van de algehele toestand van uw auto - rechtstreeks naar uw inbox. Dit omvat tevens een vervolggesprek met een service adviseur om het rapport met u door te nemen.

a man servicing a car engine

ONLINE ONDERHOUDSHISTORIE

Voor al onze auto's is een beveiligde, online onderhoudshistorie beschikbaar, zodat u altijd op de hoogte bent van reeds uitgevoerde of nog uit te voeren onderhoudswerkzaamheden - wat helpt om de restwaarde te beschermen.

UITGEBREIDE GARANTIE

Profiteer van probleemloze reparaties en hulp onderweg met onze uitgebreide garantie van 5 jaar met een maximum van 150.000 km, ontworpen om uw bedrijf in beweging te houden.​