NATIONALE CONTACTGEGEVENS

Het Land Rover Fleet & Business Salesteam biedt u gespecialiseerde ondersteuning en één aanspreekpunt.

E-mail: crcnl@jaguarlandrover.com

INTERNATIONALE CONTACTGEGEVENS

Bent u wagenparkbeheerder en wilt u auto's aanschaffen in meerdere markten? Dan kunt u wellicht profiteren van een Jaguar & Land Rover International Sales Agreement, inclusief begeleiding door een International Key Account Manager die u ondersteunt tijdens het aankoopproces in deze markten en invulling geeft aan uw aftersales-behoeftes.

Telefoon: +44 (0) 1920 885126

E-mail: intsales@jaguarlandrover.com

DEALER ZOEKEN

Vind uw dichtstbijzijnde Land Rover Fleet & Business specialist

SPECIALE KLANTEN

Wij bieden wereldwijd een uitgebreid programma van uiterst capabele, luxueuze modellen, waarbij wij voorzien in de wensen en eisen van diplomaten, ambassadepersoneel en klanten die een gepantserde auto willen aanschaffen.

Blue Light Discovery on Mountain downhill

NOODDIENSTEN

Ons programma Jaguar en Land Rover modellen wordt vertrouwd door hulpdiensten van over de hele wereld, en biedt u de terreinprestaties en toonaangevende capaciteiten om vol zelfvertrouwen op elke oproep te reageren.

Evoque Driving Onto The City Road

DIPLOMATIC ​​SALES

Via Land Rover Diplomatic Sales bieden wij een programma prestigieuze modellen - om te voldoen aan de specifieke behoeftes van de diplomatieke gemeenschap.

Range Rover Discovery front

EMBASSY SALES

Land Rover biedt oplossingen voor wagenparken - op maat toegesneden volgens specifieke wensen - aan regeringen wereldwijd. Onze modellen voldoen bij uitstek aan de eisen en behoeftes van de ambassadewereld.