UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

EXTRA BESPARINGEN. DUURZAMER. VERFIJNDER

Met een zakenauto van Land Rover, wordt uw onderneming ondersteund door meer dan 70 jaar aan capaciteiten, rijcomfort en luxe. En als u een Land Rover Plug-in Hybrid (PHEV) als zakenauto kiest, komen daar nog eens grotere duurzaamheid, verfijning en kostenbesparingen van (deels) elektrisch rijden bij.

LAGERE BELASTING OP ZAKENAUTO'S

Vanwege hun lagere CO2-emissies geldt voor PHEV's een lagere BPM-belasting bij aankoop, met daardoor ook een lagere bijtelling op auto's van de zaak dan op benzine- of dieselauto's. Uiteraard kunt u een Plug-in Hybrid op dezelfde manier afschrijven als een auto met benzine- of dieselmotor.

ZEER LAGE EMISSIES

Land Rover PHEV's zijn vrij van uitlaatemissies wanneer ze volledig elektrisch rijden in de EV-modus. Daarmee kunnen ze helpen de algehele milieu-impact van uw onderneming te verminderen en uw betrokkenheid bij duurzaam ondernemen te reflecteren.

BESPAAR TOT EEN DERDE AAN BRANDSTOFKOSTEN

In vergelijking met benzine en diesel is elektriciteit de meest kostenefficiënte manier om uw wagenpark te laten rijden. Door thuis tegen daltarieven te laden kunnen bestuurders hun brandstofkosten met maar liefst een derde verlagen.

LAGERE ACCIJNZEN EN REGISTRATIEKOSTEN

De accijnzen zijn voor elektrische auto's doorgaans lager. In landen waar kentekenplaten bij de auto moeten worden aangekocht, of verkregen via loting, bieden elektrische auto's het voordeel van lagere kosten en mogelijk kunt u de loting voor voertuigregistratie zelfs helemaal vermijden.

LAND ROVER BUSINESS CONTRACT HIRE

Business Contract Hire is een praktisch verhuurplan voor zakelijke klanten en biedt vaste maandelijkse huurtarieven over een overeengekomen termijn die passen bij uw budget. U kunt zelfs het optionele onderhoudspakket toevoegen om uw Land Rover in perfecte staat te houden.

SUBSIDIES VOOR LAADAPPARATUUR

In veel landen bieden overheden regelingen voor laadpunten op de werkplek, waarmee de aankoop- en installatiekosten van gemeenschappelijke laadpunten aanzienlijk kunnen worden verlaagd.

WIJ MAKEN DE OVERSTAP NAAR ELEKTRISCH GEMAKKELIJK VOOR U

Het zijn niet alleen onze auto's die een eersteklas service bieden. Ons team van Fleet & Business-experts zal zorgen voor een naadloze transitie van uw onderneming van alleen benzine en diesel naar de nieuwe luxe van elektrisch rijden.

SPECIALE OPLAADSTRATEGIEËN

Al onze dealerbedrijven beschikken over een specifieke EV-specialist om u te begeleiden bij het overstapproces. Deze kan u bijvoorbeeld adviseren over de beste leveranciers van (thuis)laders, laadpassen en oplaadstrategieën die passen bij de omvang van uw bedrijf.

PROFILEREN VAN UW WAGENPARK

Wij zullen samen met u in kaart brengen welke elementen van uw wagenpark het meest geschikt zijn voor elektrificatie op basis van bestaand gebruik. Hierbij kunnen bedrijfsbrede enquêtes worden gehouden en bepaalde modellen gedurende een proefperiode worden uitgeprobeerd.

PROFILEREN VAN BESTUURDERS

Elk type EV heeft specifieke voordelen op het gebied van opladen, actieradius en prestaties. Wij zullen samen met u proberen vast te stellen welk type EV het meest geschikt is voor uw medewerkers op basis van hun rijpatronen en -gedrag.

LAND ROVER PHEV'S

NEW RANGE ROVER PHEV

De ultieme Range Rover. Dit model is toonaangevend met adembenemende moderniteit, ongeëvenaarde verfijning en pure Land Rover capaciteiten.

 

- EV-actieradius tot 100 km

- CO2 vanaf <30 g/km

NEW RANGE ROVER SPORT PHEV

Intens, indrukwekkend, compromisloos.

 

- EV-actieradius tot 113 km

- CO2 vanaf 18

RANGE ROVER VELAR PHEV

De markante, veelzijdige Range Rover. De Velar zet de toon in progressief design met zelfvertrouwen, individualiteit en élégance.

 

- EV-actieradius tot 53 km

- CO2 vanaf 52 g/km††

RANGE ROVER EVOQUE PHEV

De compacte urban Range Rover voor de stad en daarbuiten. Het coupé-achtige silhouet en modern-luxueuze interieur maken overal een onvergelijkbare statement.

 

- EV-actieradius tot 62 km

- CO2 vanaf 32 g/km††

DISCOVERY SPORT PHEV

De veelzijdige, compacte SUV. De Discovery Sport is klaar voor elk avontuur met het hele gezin.

 

- EV-actieradius tot 60 km

- CO2 vanaf 34 g/km††

DEFENDER PHEV

De meest capabele Land Rover. Met onze meest robuuste materialen en getest tot het uiterste is de Defender ontworpen met het oog op optimale onverwoestbaarheid.

 

- EV-actieradius tot 43 km

- CO2 vanaf 74 g/km††

TWEE ICONISCHE MERKEN. ÉÉN UITZONDERLIJK MODELLENPROGRAMMA

De Land Rover PHEV-modellen worden aangevuld door de nieuwe, geëlektrificeerde wereld van Jaguar, waaronder de volledig elektrische Jaguar I-PACE. Eén indrukwekkend programma biedt u een reeks buitengewone modellen voor alles wat uw onderneming nodig heeft – en deze kunnen allemaal eenvoudig worden ondergebracht onder één zakelijke wagenparkovereenkomst.

SCHAKEL OVER NAAR ELEKTRISCH

Neem contact op met ons gespecialiseerde team voor uw volgende stappen op weg naar elektrificatie van uw bedrijf met Land Rover en Jaguar.

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie-, brandstof-/energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren al naargelang de rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen en banden, accessoires, gereden route en de staat van de accu. De actieradius is bepaald met een productiemodel over een standaardroute.

 

††De hier vermelde waarden zijn berekend volgens NEDC2 op basis van officiële WLTP-fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie-, brandstof-/energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen en banden, opties en accessoires. NEDC-cijfers worden berekend met een wettelijk bepaalde formule op basis van WLTP-cijfers en geven een equivalent van wat die cijfers zouden zijn geweest met de vorige NEDC-test. Vervolgens kunnen de juiste belastingtarieven worden bepaald.

 

De EV-actieradius is bepaald met een productiemodel over een standaardroute.  De behaalde actieradius hangt af van de staat van de auto en de accu, van de daadwerkelijke route en van omgeving, weersomstandigheden en rijstijl.