EEN GEMAKKELIJKE WEG

Met eindeloze mogelijkheden binnen handbereik en de flexibiliteit om online zelf uw eigen moment te bepalen, is de weg naar uw nieuwe Land Rover comfortabeler dan ooit.

DISCOVERY SPORT

ONTWERP PERFECTIE OP UW IDEALE MOMENT

Hoe u zich de Land Rover van uw dromen ook voorstelt, dankzij deze snelle service kunt u uw gewenste auto gemakkelijk en comfortabel thuis configureren of zoeken.

NEW RANGE ROVER

VOLLEDIG RESTITUEERBARE RESERVERINGSKOSTEN

Reserveer uw auto online via de betaling van een volledig restitueerbaar reserveringsbedrag van € 500. Dit garandeert u een snellere levering (en een optie van 7 dagen op betreffende auto).

NEW RANGE ROVER WITH MODEL

FINANCIERING OP MAAT

Ontvang een persoonlijk financieringsvoorbeeld dat perfect aansluit op uw individuele wensen en ontvang desgewenst onmiddellijk een taxatie van uw in te ruilen auto (onder voorbehoud van fysieke inspectie).

DISCOVERY SPORT

INRUILEN IN ALLE VERTROUWEN

Als toonaangevend automerk doen wij u een passend inruilvoorstel voor uw huidige auto indien u deze wilt inruilen (onder voorbehoud van fysieke inspectie).

RANGE ROVER EVOQUE STEERING WHEEL

ONGEËVENAARDE PERSONALISERING

Zelfs wanneer de reserveringskosten al zijn betaald, kunnen er in samenspraak met uw dealer nog steeds wijzigingen worden aangebracht aan de configuratie, de taxatie van de in te ruilen auto of de financieringsdetails.

RETAILER SHOWROOM

UW LOYALE DEALER

Vanaf het moment dat u uw online bestelling plaatst, kunt u erop vertrouwen dat de dealer van uw keuze u de service biedt die u verwacht, gedurende uw gehele reis als eigenaar van een toonaangevende auto.