NORMEN

INTERNATIONALE SITE DISCLAIMER

De informatie, specificaties en kleuren op deze website kunnen per land verschillen en zijn onderhevig aan verandering zonder nadere kennisgeving. Sommige auto's kunnen zijn uitgerust met opties en/of accessoires tegen meerprijs. Niet alle opties/accessoires zijn beschikbaar in elk land. Uw Land Rover dealer geeft u graag meer informatie over beschikbaarheid en prijzen.

Internationale normen

Deze pagina bevat informatie en richtlijnen voor Geautoriseerde Land Rover schadeherstelbedrijven die werkzaamheden uitvoeren aan Land Rover producten.

Normen

Een kopie van onze normen kunt u schriftelijk opvragen bij: Deborah Colchester, Jaguar Land Rover, 53G/28/2 Banbury Road, Gaydon, Warwicks, CV35 OXJ.

Service-informatie

Over Service-informatie

Dit onderdeel van de site is ontwikkeld om te zorgen dat alle onderhouds- en reparatiebedrijven toegang kunnen krijgen tot de technische informatie, speciale gereedschappen, diagnose-apparatuur, onderdelen en noodzakelijke training om een compleet programma onderhouds- en reparatiewerkzaamheden te kunnen uitvoeren aan Land Rover modellen, om deze zo volgens de originele specificaties te kunnen onderhouden.

Technische informatie

Voordat een onderhouds- of reparatiebedrijf begint met werkzaamheden aan Land Rover modellen, is het belangrijk dat het bedrijf beschikt over de op de juiste wijze getrainde technici en dat deze kunnen beschikken over het juiste speciale gereedschap, apparatuur en informatie.

De GTR website www.landrovertechinfo.com biedt online toegang tot een programma technische informatie, speciale gereedschappen, diagnose-apparatuur en trainingsmaterialen. Deze informatie is noodzakelijk om een compleet programma van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan Land Rover modellen uit te kunnen voeren, om deze zo volgens hun originele Land Rover specificaties te onderhouden.

Service-training

Uitstekende technische vaardigheden zijn de enige manier om bij te blijven met nieuwe productontwikkelingen en innovaties in autotechnologie. Het is belangrijk dat u volledig gebruikmaakt van de betreffende competentietrainingen, indien u van plan bent om Land Rover producten te gaan onderhouden of repareren.

Medewerkers van onafhankelijke autobedrijven zijn eveneens welkom om trainingen te volgen in een European Service Training Centre.

Onderdelen

Land Rover klanten willen graag dat hun auto's worden onderhouden volgens de originele specificaties, kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties, tegen marktconforme kosten. Wij adviseren dan ook dat originele Land Rover onderdelen en accessoires worden gebruikt voor alle soorten onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.

Contact

Meer informatie kunt u schriftelijk opvragen bij: Deborah Colchester, Jaguar Land Rover, 53G/28/2 Banbury Road, Gaydon, Warwicks, CV35 OXJ.