InControl Touch

InControl Touch is het commandocentrum voor talloze functies die zijn ontworpen om uw rijbeleving nog aangenamer en veiliger te maken. Het omvat een touchscreen met een eigentijds en fris grafisch design, en is het centrale element van waaruit u uw geselecteerde entertainment en media kunt aansluiten en bedienen. Daarmee kunt u genieten van een onvoorstelbare hoeveelheid muziek en andere media, allemaal via één, eenvoudig te gebruiken systeem. Ook kunt u uw smartphone via Bluetooth® aansluiten voor handsfree gebruik of streamen van op uw telefoon opgeslagen muziek.

Het systeem regelt ook de luchtverdeling van de airconditioning in de auto en maakt bijvoorbeeld bediening van de koel-/verwarmbare voorstoelen (indien aanwezig) mogelijk. Daarnaast biedt het systeem een timerfunctie voor de interieurvoorverwarming/-ventilatie, waarmee u kunt instellen op welke dagen en tijden het verwarmings- en airconditioningsysteem van tevoren wordt ingeschakeld.

InControl Touch biedt alle functies die u verlangt, zoals navigatiesysteem, Bluetooth®-aansluiting voor uw telefoon, ECO Data-informatie en de Land Rover 4x4i-functie.

InControl Protect

InControl Protect stelt u in staat om uw auto vanaf overal ter wereld te controleren. De InControl Remote Essentials App, beschikbaar als download in de App Store of Google Play, zorgt dat u altijd goed bent voorbereid voor uw reis, door de tankinhoud en de locatie van uw auto te tonen. Remote Essentials geeft u ook belangrijke informatie over vloeistofniveaus, of uw auto wel is afgesloten en of er nog ruiten zijn geopend. Ook kunt u uw ritten downloaden voor bijvoorbeeld uw kilometeradministratie.

InControl Protect geeft u extra gemoedsrust met de functies SOS Emergency call en Optimised Land Rover Assistance. In geval van een noodsituatie, waarschuwt SOS Emergency call de nooddiensten en geeft direct de positie van uw auto door.

InControl Connect

InControl Connect zorgt voor uitstekende connectivity tussen uw smartphone en de auto, zodat u tijdens het rijden altijd verbonden kunt blijven.

- InControl Apps: Verbindt uw smartphone met het touchscreen van uw auto, zodat u uw telefoon veilig kunt gebruiken. Met InControl Apps kunt u geschikte apps bedienen vanaf het InControl touchscreen. Zo gebruikt u veilig en gemakkelijk allerlei apps die zijn geoptimaliseerd voor gebruik in uw auto.

- InControl Remote Premium: InControl Remote Premium is een app voor Android en iPhone®, waarmee u op afstand gegevens kunt uitwisselen met uw auto. InControl Remote Premium biedt niet alleen eenvoudige informatie, zoals beschikbaar met Remote Essentials, maar stelt u ook in staat om te communiceren met uw auto. Zo kunt u uw auto op afstand ver-/ontgrendelen, uw auto voor vertrek verwarmen/koelen tot de gewenste temperatuur en een ‘beep & flash’ activeren om uw auto terug te vinden op een drukke parkeerplaats.    

- Incontrol WiFi-hotspot*: Verbindt uw auto met internet, zodat u en uw passagiers tijdens het rijden online kunnen blijven. U kunt tot acht apparaten koppelen die onderweg via de WiFi-hotspot van internet gebruik kunnen maken.

InControl Secure

Wanneer iemand inbreekt in uw Land Rover of deze zonder toestemming verplaatst, volgt InControl Secure automatisch de auto en waarschuwt het systeem u en de InControl Secure meldkamer, zodat uw auto eerder kan worden teruggevonden. Zelfs wanneer uw auto met sleutels en al wordt gestolen, kunt u het alarm activeren door de meldkamer te bellen via de InControl Essentials app.

 

* SIM-kaart met geschikt data-abonnement vereist.

N.B.: Functies en beschikbaarheid kunnen verschillen per land en per uitvoering. Uw Land Rover dealer geeft u graag meer informatie.

iPad is een geregistreerde merknaam van Apple Inc. Bluetooth® woordmerk en logo zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik hiervan door Land Rover gebeurt onder licentie.