SCHONERE LUCHT, BETERE GEZONDHEID.

Het nieuwe, originele Land Rover PM2.5 filter voor het ventilatiesysteem verwijdert zelfs de kleinste deeltjes uit de ventilatielucht, inclusief pollen, roet, fijnstof, allergenen en gassen. Maak direct een afspraak bij uw Land Rover dealer om deze upgrade te laten installeren.

HET PM10-FILTER

Wanneer u met een Land Rover rijdt van vóór 2017, dan is uw auto af-fabriek uitgerust met een PM10-filter.

Het biedt een verbetering van de luchtkwaliteit in het interieur voor mensen met allergieën en biedt belangrijke gezondheidsvoordelen op lange termijn voor alle inzittenden – met name voor personen met aandoeningen aan de luchtwegen, zoals astma of bronchitis.

HET PM2.5-FILTER

Inademen van fijnstof en andere kleine deeltjes in de lucht kan slecht zijn voor uw gezondheid, waarbij de kleinste deeltjes het grootste risico vormen. Deze kunnen tot diep in uw longen doordringen en zelfs in uw bloed komen.

 

Het originele Land Rover PM2.5-filter voor het ventilatiesysteem van uw auto voorkomt dat deze kleine deeltjes in het interieur komen, waarmee het zorgt voor een gezonder en comfortabeler interieurklimaat voor u en uw passagiers.

Daarom adviseren wij u om zo snel mogelijk een upgrade te laten uitvoeren naar het nieuwe PM2.5-filter.

 

– Dit is 20-30% effectiever dan het PM10-filter bij het verwijderen van kleine deeltjes die het grootste risico vormen voor uw gezondheid.

– Het houdt meer dan 90% van de kleinste deeltjes tegen, in vergelijking met 60-70% die door het PM10-filter worden opgevangen.

– Het biedt een nog grotere verbetering van de luchtkwaliteit in het interieur in vergelijking met het PM10-filter en biedt daarmee extra gezondheidsvoordelen op lange termijn voor alle inzittenden – niet alleen voor personen met aandoeningen aan de luchtwegen, zoals astma of bronchitis.

ONTSPANNEN GENIETEN VAN SCHONE LUCHT

Door het airconditioningsysteem van uw auto één keer per jaar te laten reinigen en ontsmetten, verbetert u de luchtkwaliteit in uw auto nog verder, met minder bacteriën en micro-organismen in de ventilatielucht. Wij adviseren een anti-bacteriële reiniging van uw airconditioning, wanneer u uw auto laat upgraden naar een PM2.5-filter. Uw dealer geeft u graag meer informatie.

RICHTLIJNEN VOOR VERVANGING

Bij voorkeur dient u het luchtfilter van het ventilatiesysteem van uw auto elke 10.000 km of elke 12 maanden te vervangen, afhankelijk van hetgeen het eerst wordt bereikt.