UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

NOG OPWINDENDER

De snelste Range Rover aller tijden bereikt een nieuw niveau van perfectie.

De Range Rover Sport SVR Ultimate Edition is de ultieme expressie van onze luxueuze performance SUV – ontworpen en gebouwd door het SV Bespoke Team in ons Special Vehicle Operations Centre in Groot-Brittannië.


EXCLUSIEVE EN OPVALLENDE KLEUREN

De Range Rover Sport SVR Ultimate is beschikbaar in drie prachtige lakkleuren uit het exclusieve SV Bespoke-palet, die speciaal zijn geselecteerd door het Land Rover Design-team. De in hoogglans uitgevoerde solidkleuren Maya Blue en Marl Grey zijn echt uniek dankzij glasdeeltjes in de lak voor een extra glinsterend en sprankelend effect. Ligurian Black satijnglans biedt een doelbewuste en subtiele uitstraling.

 

Deze opvallende lakkleuren zijn gecombineerd met de accentkleur Fuji White, die de aandacht vestigt op specifieke details en high-performance materialen.

ULTIMATE EDITION-DETAILS

SV BESPOKE DESIGNKENMERKEN

Naast de exclusieve SV Bespoke-lakkleuren onderscheidt deze uitvoering zich door de unieke uitvoering van het 'RANGE ROVER' woordmerk op motorkap en achterklep met een gerasterd middendeel in Gloss Black met exclusieve omlijsting in Fuji White. Ook de ronde 'SV'-badge heeft een exclusieve afwerking. De unieke dorpellijsten zijn uitgevoerd met de tekst ‘Ultimate Edition’.

UNIEKE INTERIEURSTYLING

Wanneer u in de nauw aansluitende en 16-voudig verstelbare sportstoelen zit, maximaliseren de SV Bespoke schakelpaddles in geanodiseerd Black uw controle over de achttraps automatische transmissie. Het in reliëf uitgevoerde SVR-logo in de hoofdsteunen en de fraaie interieurafwerking in Carbon Fibre versterken de uitstraling van onze meest onweerstaanbare SUV ooit.

PUUR VERMOGEN

De Range Rover Sport SVR Ultimate Edition accelereert van 0-100 km/h in 4,5 seconden en heeft een topsnelheid van 283 km/h*. Zijn 5.0 V8 Supercharged benzinemotor ontwikkelt een vermogen van 423 kW/575 pk. Een geoptimaliseerde achttraps automatische transmissie met een scherper, sneller schakelgedrag is eveneens geïntegreerd. Ook dit draagt ertoe bij dat deze uitvoering de snelste Land Rover ooit is.

*Per land verschillend.

RANGE ROVER SPORT SVR ULTIMATE EDITION RIJDEN

Als u geïnteresseerd bent in deze ultieme expressie van Range Rover prestaties, neem dan contact op met uw SV Specialist Centre.