De originele Land Rover Series I werd ontworpen om grenzen te verleggen. Om het onmogelijke mogelijk te maken. Daarmee gaf hij een nieuwe betekenis aan het begrip ‘grenzeloos avontuur’. De Defender 75th Limited Edition betuigt eer aan dat baanbrekende erfgoed en laat zien waarin 75 jaar Land Rover ontwikkeling heeft geresulteerd.

KLEUR VOL HISTORIE

De unieke lakkleur Grasmere Green is geïnspireerd door die van de Land Rover Series I. Op de Defender 75th Limited Edition zijn zelfs de 20” ‘5‑Spoke’ velgen en interieurdetails uitgevoerd in deze tint.

EXCLUSIEVE DETAILS

Het ‘75 Years’ logo keert overal terug in het exterieur en interieur van de auto. Een elegante herinnering aan zijn exclusieve karakter.

BESTELLEN

Kiezen voor de Defender 75th Limited Edition is kiezen voor een unieke auto die overal een blijvende indruk achterlaat. De Defender 75th Limited Edition wordt gebouwd in een beperkte oplage. Uw dealer geeft u graag meer informatie over beschikbaarheid en levertijd, en over eventuele opties bovenop de standaarduitrusting waarmee auto’s kunnen zijn uitgerust.

75th edition of Defender 110

DEFENDER 110 75TH LIMITED EDITION

In Nederland wordt de 75th Limited Edition alleen geleverd als Defender 110 P400e electric hybrid (PHEV). Deze ruime vijfdeurs variant biedt volop ruimte voor avontuur. Standaard is hij uitgerust met vijf zitplaatsen, maar sommige auto’s kunnen zijn uitgerust met een uitklapbare derde zitrij die twee extra zitplaatsen biedt.

UITRUSTINGEN

DEFENDER 75TH LIMITED EDITION

De Defender 110 75th Limited Edition P400e is beschikbaar vanaf € 125.509. Uw dealer geeft u graag meer informatie. Via de link hieronder kunt u een voorbeeldconfiguratie maken in de internationale configurator. Voor Nederland is alleen de 110 P400e beschikbaar.

BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES

BELANGRIJKSTE STANDAARDUITRUSTING