UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

ACCESSOIRE PACKS

Waar u ook naartoe gaat, verbeter de mogelijkheden en duurzaamheid van uw Defender met accessoire packs. Ontworpen voor elke omgeving.

WELK ACCESSOIREPACK IS GESCHIKT VOOR U?

Of u nu onbekend gebied verkent of door druk stadsverkeer navigeert: beantwoord drie korte vragen over uw lifestyle om uw ideale accessoire pack te vinden.

OPTIES

Geef uw Defender een individuele uitstraling met een reeks opties die iets vertellen over uw persoonlijkheid. Kies uit een compleet kleurenpalet, een programma lichtmetalen velgen en drie verschillende dakopties.

ACCESSOIRES

Van de opblaasbare waterdichte luifel en de aan de zijkant gemonteerde uitrustingdrager tot het Expedition imperiaal, onze accessoires zijn ontworpen om te voldoen aan uw wensen en lifestyle, waar het avontuur u ook brengt.

BLIJF ONTDEKKEN

DEFENDER 130

Ruimte voor gezamenlijk avontuur.

LAND ROVER DEFENDER UITVOERINGEN

Bekijk het volledige programma.

SPECIFICATIES

Bekijk de feiten en cijfers.

FOTOGALERIJ

Buitengewone aandacht voor detail vormt altijd het fundament voor de creatie van onze auto's.

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (carrosserie-uitvoering, model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw dealer voor meer informatie of configureer uw auto online.

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt data-abonnement dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode.

De Autohome X Land Rover daktent is een product onder licentie dat alleen compatible is met een officieel Land Rover Expedition-imperiaal op de 110.