Range Rover Defender camping

ACCESSOIRE PACKS

Waar u ook naartoe gaat, verbeter de mogelijkheden en duurzaamheid van uw Defender met accessoire packs. Ontworpen voor elke omgeving.

Land Rover Defender Montage

WELK ACCESSOIREPACK IS GESCHIKT VOOR U?

Of u nu onbekend gebied verkent of door druk stadsverkeer navigeert: beantwoord drie korte vragen over uw lifestyle om uw ideale accessoire pack te vinden.

Range Rover Defender Driving through ice

OPTIES

Geef uw Defender een individuele uitstraling met een reeks opties die iets vertellen over uw persoonlijkheid. Kies uit een compleet kleurenpalet, een programma lichtmetalen velgen en drie verschillende dakopties.

Accessories

ACCESSOIRES

Van de opblaasbare waterdichte luifel en de aan de zijkant gemonteerde uitrustingdrager tot het Expedition imperiaal, onze accessoires zijn ontworpen om te voldoen aan uw wensen en lifestyle, waar het avontuur u ook brengt.

BLIJF ONTDEKKEN

Defender Parked On Sea Beach With A Mountain In Background

DEFENDER 130

Ruimte voor gezamenlijk avontuur.

Defender Parked

LAND ROVER DEFENDER UITVOERINGEN

Bekijk het volledige programma.

Defender Off-Roading in the Desert, wheel close-up

SPECIFICATIES

Bekijk de feiten en cijfers.

Range Rover Defender

FOTOGALERIJ

Buitengewone aandacht voor detail vormt altijd het fundament voor de creatie van onze auto's.

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (carrosserie-uitvoering, model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw dealer voor meer informatie of configureer uw auto online.

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt data-abonnement dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode.

De Autohome X Land Rover daktent is een product onder licentie dat alleen compatible is met een officieel Land Rover Expedition-imperiaal op de 110.