VEELZIJDIG DESIGN

Discovery Sport towing a caravan

TREK ALLES

Met een geremd trailergewicht tot 2.500 kg* kunt u alles trekken, van aanhangwagens tot paardentrailers.

Side view of Discovery sport

NEEM ALLES MEE

Met een dynamische dakbelasting tot 75 kg hebt u ruimte voor dakkoffers, fietsen en andere uitrusting.

VOOR UW VOLGENDE AVONTUUR

INTUÏTIEVE TECHNOLOGIE

Discovery sport interior dashboard and infotainment system.

VOLLEDIG VERBONDEN

Begin elk gezinsavontuur zonder dralen met Pivi Pro2-infotainment. 90% van de taken is met twee tikken toegankelijk via het nieuwe, zwevende 11,4" touchscreen van gebogen glas.

Discovery Sport infotainment mode

INTERACTIVE DRIVER DISPLAY 

Het 12,3" Interactive Driver Display met hoge resolutie is ontworpen om voertuig-, navigatie- en rij-informatie in het gezichtsveld van de bestuurder te tonen. Projecteer belangrijke informatie op de voorruit met het optionele Head-Up Display4.

View of Discovery sport interior mirror

ONBELEMMERD ZICHT

Geniet van een onbelemmerd zicht met het meest uitgebreide aanbod aan cameratechnologieën1, inclusief een ClearSight-binnenspiegel5. De 3D Surround Camera met ClearSight Ground View6 maakt het mogelijk om 'door' de motorkap kijken, voor zelfverzekerd offroad-rijden. 

LUCHTZUIVERING

Met de meest geavanceerde technologieën voor interieurluchtkwaliteit in zijn klasse1 filtert en absorbeert de Cabin Air Purification Plus van de Discovery Sport stof en microben uit het interieur, terwijl het CO2 -niveau wordt bewaakt om het welzijn van uw gezin te bevorderen. 

Discovery Sport infotainment mode

HET GEMAK VAN CONNECTIVITY

Naadloze connectivity voor het hele gezin met Amazon Alexa, Cloud Connectivity en Apple CarPlay®7 en de optie van WiFi-hotspot met data-abonnement. Profiteer van interactie met uw auto op afstand met de Land Rover Remote Skill8

Discovery Sport automatic gear box and devices charging port

DRAADLOZE TELEFOONLADER

Dankzij de draadloze telefoonlader3 en connectivity kunt u compatible smartphones opladen en hebt u geen last van losse snoertjes in het interieur.

Crop of the Discovery Sport interior

DRIVER ASSISTANCE

Ontworpen om het rijden gemakkelijker te maken. De intuïtieve functies van het Driver Assist Pack zijn onder andere de Adaptive Cruise Control en de Rear Collision Monitor.

VERBETERDE EFFICIENCY

Parked Discovery Sport at phev charging point

 

PLUG-IN ELECTRIC HYBRID (PHEV) 

 

Rij meer dan 90% van de gemiddelde dagelijkse ritten in alleen de EV-modus9. Plug-In Electric Hybrid (PHEV) biedt volledig elektrisch rijden met nul uitlaatemissies en een actieradius tot maximaal 61 km††.

Discovery driving in forest off road

MILD HYBRID

Met de mild hybrid-motoren van de Discovery Sport wordt energie die anders verloren gaat tijdens het remmen teruggewonnen, opgeslagen en hergebruikt, voor een nog lager brandstofverbruik en soepel en beheerst rijden in de stad. Beschikbaar in combinatie met diesel- en benzinemotoren.

ELECTRIC HYBRID SPECIFICATIES

ELEKTRISCHE ACTIERADIUS (TOT MAXIMAAL)

61

KM††

WLTP. Tot 47 km verwachte actieradius onder werkelijke rijomstandigheden.

CO2-EMISSIE (VANAF)

33

G/KM††

Nul uitlaatemissies in de EV-modus.

OPLADEN BIJ OPENBARE LAADSTATIONS (VANAF)

30

MINUTEN

DC-snelladen van 0 tot 80% in 30 minuten.

OPLADEN MET THUISLADER (VANAF)

2

UUR 12 MINUTEN

Tot 100% met een 7 kW AC-thuislader.

ZELFVERZEKERDE CAPACITEITEN

AANPASBARE TECHNOLOGIEËN

Voor vertrouwen onder alle omstandigheden is elke Discovery Sport uitgerust met vierwielaandrijving, All Terrain Progress Control en Terrain Response 2.

OPTIMALE TRACTIE

Voel u veilig onder alle omstandigheden tijdens offroad-rijden met Launch Traction Control, Gradient Release Control, Hill Launch Assist en Hill Descent Control.

Discovery driving on mountain road
Discovery driving in forest off road
Autoplay Start
Autoplay Stop

PERSONALISEREN 

BLIJF ONTDEKKEN

Discovery Sport front grille

UITVOERINGEN EN SPECIFICATIE

Bekijk de volledige modelreeks en specificaties.

Discovery Sport outside of glass house

OVERZICHT

Maak meer van uw wereld met de Discovery Sport.

††Bekijk WLTP-waarden

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële WLTP-fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie-, brandstof-/energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen, banden, opties, accessoires, de daadwerkelijke route en de staat van de accu. De actieradius is bepaald met een productiemodel over een standaardroute.
 

Inhoud (bruto): inhoud gemeten door laadruimte via simulatie te vullen met vloeistof.

*Trekken heeft een aanzienlijke invloed op de EV-actieradius.

Laadtijden zijn afhankelijk van veel factoren, waaronder, maar niet beperkt tot: leeftijd, staat, temperatuur en laadstatus van de accu, de gebruikte laadplaatsen en de laadduur.

 

1Indien afgezet tegen een geselecteerde groep directe concurrenten, zoals geldig op 03/03/2023. 

2Connected Navigation vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Land Rover dealer geadviseerde aanloopperiode. 

3Alleen i.c.m. compatible smartphones.

4In bepaalde landen alleen i.c.m. extra warmtewerende voorruit. Aanwijzingen van het navigatiesysteem worden alleen geprojecteerd op de voorruit bij auto's met Pivi Pro.

5Bestuurders die een varifocale of bifocale bril of lenzen dragen, kunnen aanpassingsproblemen ervaren met de digitale modus van de spiegel. De normale spiegelmodus kan echter altijd worden gebruikt. Getoond beeld is niet live. Controleer voor uw veiligheid de omgeving. Afhankelijk van lokale wet- en regelgeving.

6ClearSight Ground View alleen i.c.m. 3D Surround Camera. Getoond beeld is niet live. Controleer voor uw veiligheid de omgeving. Afhankelijk van lokale wet- en regelgeving.

7Uw auto is voorbereid voor Apple CarPlay. De diensten die worden aangeboden door Apple CarPlay zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. Zie https://www.apple.com/nl/ios/feature-availability/#apple-carplay voor meer informatie. 

8Land Rover Remote omvat een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Land Rover dealer geadviseerde aanloopperiode. De Land Rover Remote App moet worden gedownload uit de Apple App Store/Google Play Store.

9Gemiddelde dagelijkse kilometrage (51 km) berekend op basis van InControl-gegevens uit 30 markten wereldwijd over de periode 2019 en 2022 voor Discovery Sport-auto's. Gaat uit van een volledig opgeladen accu bij vertrek.