RANGE ROVER HOUSE

De plek voor nieuwe belevingen

 

RANGE ROVER HOUSE

Aangezien onze merkbeleving steeds vaker de rijervaring overstijgt, heeft Range Rover exclusieve ambiances gecreëerd op de mooiste locaties ter wereld. Hier komt perfectie tot leven en ervaart u de lifestyle van Range Rover. Wijrealiseren dit met een duurzame benadering die respect heeft voor onze planeet en lokale gemeenschappen enbedrijven ondersteunt.

BELEVINGEN

Onze locaties zijn ontworpen om te inspireren en worden gekarakteriseerd door de uitmuntende belevingen die zij onzegasten bieden; ongeëvenaarde ervaringen die de zintuigen prikkelen. Gasten kunnen genieten van verfijnd design, gepersonaliseerde service, exclusieve samenwerkingen met onderscheidende partners, masterclasses engastronomische belevingen.

LOCATIE

Range Rover Houses worden geopend op enkele van de meest unieke locaties ter wereld. Van de schilderachtigekusten van Frankrijk en Griekenland tot de afgelegen charme van Courmayeur, laat ons u verwelkomen in de Range Rover lifestyle.

Autoplay Start
Autoplay Stop

VERWEN UW ZINTUIGEN

Range Rover heeft unieke en zorgvuldig geselecteerde belevingen gecreëerd, geaccentueerd door onze Range Rover Senses. Verhoog uw perceptie en ontdek een nieuwe waardering voor luxe, vakmanschap en genot.

VERWONDEREN

Laat u onderdompelen in prachtige verhalen over precisie, vakmanschap, technologie, welzijn, maatschappelijkeverantwoordelijkheid en genot die u zullen inspireren.

CREËREN

Ontwikkel uw innovatieve kant en maak unieke meesterwerken tijdens exclusieve workshops met gerenommeerde luxe merken.

LEREN

Verdiep uw kennis en vaardigheden met exclusieve designmasterclasses gegeven door onze meest ervaren experts.

GENIETEN

Laat uw zintuigen prikkelen met culinaire hoogstandjes, champagneproeverijen en verfijnde combinaties van luxe ingrediënten.

ERVAREN

Laat u meevoeren door de betoverende schoonheid en geuren van onze privé rozenkwekerij en op maat gemaakte geurensessies.

VERBAZEN

Laat u meeslepen door uw passies en voel de unieke, onvergetelijke sfeer die Range Rover biedt.

RANGE ROVER HOUSES

De Range Rover Houses verschijnen overal ter wereld, inclusief Europa. Van de schilderachtige kusten van Frankrijk en Griekenland tot de designgerichte omgeving van Hamburg of de stille schoonheid van de natuur van Courmayeur, laat ons u verwelkomen in de nieuwe Range Rover lifestyle.

LOCATIE

Verborgen in de serene heuvels van Super-Cannes, biedt deze locatie vanuit elk perspectief adembenemende uitzichten op de maritieme charme van de Côte d’Azur.

RANGE ROVER HOUSE 

Range Rover House Côte d’Azur is de Franse weerspiegeling van de essentie van Range Rover. Het is gevestigd in een moderne villa die zich begeeft tussen verfijnd design, prachtige loungeruimtes en de maritieme glamour van de Middellandse Zee.

UITGELICHTE MODELLEN

Het allereerste model uit de gelimiteerde Range Rover Sport SV Celestial Collection, de Gaea Curation, beleeft zijn exclusieve debuut in het Range Rover House Côte d'Azur.

LOCATIE

Natuurlijk geïntegreerd in het pittoreske landschap van witgekalkte huizen, oude windmolens en de kosmopolitische sfeer van Aleomandra biedt deze locatie een oase van rust.

RANGE ROVER HOUSE

Range Rover House Mykonos is gevestigd op een intiem landgoed die een warm aardetinten interieur combineert met verfijnd design en alomtegenwoordige natuurlijke schoonheid.

UITGELICHTE MODELLEN

Range Rover House Mykonos zal de plek zijn om van dichtbij kennis te maken met onze meest exclusieve Range Rover modellen.