LAND ROVER OPNIEUW PARTNER VAN 3FM SERIOUS REQUEST EN RODE KRUIS

3FM SERIOUS REQUEST EN RODE KRUIS

Land Rover is dit jaar opnieuw partner van 3FM Serious Request, dat plaatsvindt van 18 tot en met 24 december. Met 3FM Serious Request: The Lifeline zet NPO 3FM zich samen met het Rode Kruis in voor slachtoffers van mensenhandel. Net als in voorgaande jaren staan Land Rovers ter beschikking van de 3FM-dj's en de organisatie. Tevens helpt Land Rover geld in te zamelen met de veiling van een exclusief autoconcert met Land Rover ambassadeur Miss Montreal.

Tijdens 3FM Serious Request lopen drie teams van 3FM dj's in estafette van Goes naar Groningen, waar het laatste team op kerstavond hoopt aan te komen. Met deze actie vragen NPO 3FM en het Rode Kruis aandacht voor mensenhandel en wordt geprobeerd zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de slachtoffers van dit verborgen drama, dat wereldwijd 25 miljoen mensen treft.

De 3FM dj's maken tijdens 3FM Serious Request 24 uur per dag radio, zijn zowel online als op televisie live te volgen en draaien verzoeknummers in ruil voor donaties. Onderweg geven de teams het loopstokje aan elkaar door op zogenoemde chequepoints, waar het publiek naartoe kan komen om cheques aan te bieden, de dj's aan te moedigen en speciale acties te organiseren.

Net als voorgaande edities is Land Rover ook in 2019 trots om te kunnen bijdragen aan de actie 3FM Serious Request ten behoeve van het Rode Kruis. Land Rover stelt negen Land Rovers met opvallende campagnebestickering ter beschikking aan de organisatie van 3FM Serious Request.

Bovendien wordt geld ingezameld met de veiling van een exclusief autoconcert met de succesvolle Nederlandse zangeres en Land Rover-ambassadeur Sanne Hans, beter bekend als Miss Montreal. De hoogste bieder steunt niet alleen slachtoffers van mensenhandel, maar is ook verzekerd van een uniek optreden van Miss Montreal in een Land Rover, voor twee tot vier personen, inclusief fotomoment. Bekijk hier de veiling.

De steun van Land Rover aan 3FM Serious Request en het Rode Kruis heeft bovendien een extra tintje aangezien Land Rover en het Internationale Rode Kruis in 2010 een wereldwijd initiatief lanceerden met als thema ‘Reaching Vulnerable People Around the World'.