BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

Red Cross

HET RODE KRUIS

MOBILISEREN VAN HUMANITAIRE HULP SINDS 1954

Wij zijn Land Rover dankbaar voor hun genereuze steun in de afgelopen 60 jaar, en zijn trots op onze ambitieuze, wereldwijde samenwerking waardoor de levens van miljoenen mensen op vier continenten zijn getransformeerd.

DR JEMILAH MAHMOOD

WAAR HET RODE KRUIS VOOR STAAT

Het Rode Kruis (IFRC) zet zich in om de levens van miljoenen kwetsbare mensen wereldwijd te verbeteren. De uitgebreide steun van Land Rover heeft bijgedragen aan het verbeteren van hygiëne en gezondheid, het ondersteunen van daklozen en het bijstaan van kwetsbare gemeenschappen bij de voorbereiding op natuurrampen.

/

LAND ROVER STEUNT 3FM SERIOUS REQUEST

Elk jaar zamelt 3FM Serious Request geld in voor het Rode Kruis, waarmee projecten in binnen- en buitenland worden gesteund. Daarbij levert Land Rover als voertuigsponsor een belangrijke bijdrage. De auto's worden ingezet voor organisatie en acties voor fondsenwerving, en vragen met hun bestickering aandacht voor het evenement.

/