UNIEKE LIFESTYLE-ERVARING MET DE DEFENDER

Defender lifestyle-avontuur

Wat is vandaag de ultieme luxe? Voor velen is het een unieke reis of belevenis om nooit meer te vergeten. Een droomscenario binnen handbereik, want met de Defender trek je de wijde wereld in. Defender staat voor pure kracht, beleving en moderne luxe. We trekken de wilde natuur in, langs grootse landschappen en gastronomische, luxueuze hotspots in België en Noord-Frankrijk. Van krijtrotsen aan de Opaalkust tot aan het prachtige Domaine du Marquenterre: de Defender is een perfecte partner om zelfs het meest ongetemde terrein te overwinnen, in een comfortabel en state-of-the-art jasje. Belgische natuurliefhebber Bartel Van Riet deed het ons alvast voor: van dineren in een sterrenrestaurant tot offroad rijden aan de Baai van de Somme. Een exclusieve ervaring die je nu zelf kan beleven.

Graag een weekendje weg? Alleen, met vrienden of het gezin? Zoek eens het avontuur offroad op en plan je eigen reisroute met de Defender of kies één van de uitgestippelde routes uit het Land Rover Experience-aanbod. Uitgerust met een robuuste maar comfortabele daktent van Autohome als optionele accessoire – die bovendien in een mum van tijd kan worden geïnstalleerd – reis je steeds in alle luxe het avontuur tegemoet; met respect voor de omgeving en alles wat je nodig hebt op zak.

Leiderschap tonen in moderne luxe-ervaringen
Bartel Van Riet – een bekende Vlaamse televisiepresentator – vertrok met de Defender 110 P400e plug-in electric hybrid (PHEV) in ‘Tasman Blue’ richting Frankrijk. De eerste stop werd één van culinaire aard: dineren in het sterrenrestaurant van Willem Hiele in het Belgische Oudenburg. Omgeven door prachtige architectuur en natuur, en op slechts 244 kilometer van Utrecht is het een ideaal vertrekpunt voor een Noord-Franse road trip.

Niet ver van de Belgische grens, in het Franse departement Nord-Pas-De-Calais, valt de indrukwekkende kalkrots Cap-Blanc-Nez te bewonderen. Tijdens een tweede pauze kan je op het juiste punt en bij helder weer tot ver over het Kanaal naar het thuisland van de Defender kijken, naar Engeland.

Verder langs de Opaalkust kwam Bartel uiteindelijk aan in het Domaine du Marquenterre: een ongerept natuurgebied dat bekend staat om zijn wilde duinen en uitgestrekte vogelreservaat. Een perfecte locatie om even ongestoord te ontspannen en de capaciteiten van de Defender beter te leren kennen. Onder begeleiding van een medewerker van het domein beleefde Bartel een avontuur op hoge zandduinen, door oude dennenbossen heen en met uitzicht op zee. Daarnaast genoot Bartel van een heerlijke buitenbarbecue bij zijn Defender en een diner in het sterrenrestaurant La Grenouillère – uitgebaat door de Franse chef-kok Alexandre Gauthier.

Of het diner nu plaatsvond met de voeten in het zand of in een exclusief restaurant, Bartel kon nadien altijd genieten van een aangename nachtrust in de daktent van Autohome boven op de Defender. Niet alleen is het een comfortabele tent, er is ook plaats voor twee volwassenen, een luxe matras, kussens, ledverlichting en een compacte ladder. Kortweg de perfecte combinatie van onze moderne lifestyle en de natuur.

Bartel Van Riet: "Op slechts vier uur rijden van Utrecht bevind je je plots in een compleet andere wereld: geweldig! Offroad gaan in de natuur is voor mij pure ontspanning. Gecombineerd met de Defender ervaar je zowel de kracht van het voertuig offroad als moderne luxe van een Michelin-restaurant. Het mooie aan het slapen in een daktent op de Defender is dat je letterlijk hoog en droog bent, zonder de connectie met de omgeving te verliezen. Bovendien heb je het in drie seconden geïnstalleerd en heb je dus geen gedoe wanneer je wil gaan slapen. Daarnaast heb je dankzij het hogere perspectief een mooi uitzicht op de omgeving. Ik spotte zelfs een familie wilde zwijnen: een magische ervaring. In de hectische samenleving van vandaag is een weekend met een Defender een geweldige en vooral unieke manier om je geest leeg te maken Je verbindt je op een geheel nieuwe manier met de natuur en je telefoon is niet langer het belangrijkste. Natuurlijk ook omdat je absoluut geen signaal hebt in het natuurreservaat Marquenterre. Dat is ook een vorm van ultieme luxe! (lacht)."

Genieten dichter bij huis
Een on- en offroad avontuur hoeft niet altijd ver weg te zijn. Zo kan je via het Land Rover Experience-programma ook in Nederland exclusieve belevenissen boeken: van een cursus om je 4x4-rijtechnieken op punt te zetten tot diverse teambuildingactiviteiten op maat. Ontdek het Land Rover Experience-aanbod, de prijzen en mogelijkheden via deze link: www.landroverexperience.nl

Overtuigd van een road trip naar Marquenterre? Via de Belgische website boek je gemakkelijk een trip naar het Noord-Franse natuurgebied met je eigen Defender: experience.landrover.be/nl

Ontdek het hele verhaal  hier.

Opmerking
Iedereen met een eigen Defender en daktent kan deze unieke ervaring boeken via Land Rover Experience.

www.domainedumarquenterre.fr/nl
http://www.lagrenouillere.fr/

Over Land Rover Experience
Land Rover Experience biedt sinds jaar en dag exclusieve belevingen aan. Deze gaan van 4x4 Driving-cursussen die de deelnemers laat kennismaken met offroad rijtechnieken of hun beheersing ervan laat verdiepen tot hoe een lier te gebruiken. Ontdek het Land Rover Experience-aanbod, de prijzen en mogelijkheden hier.

Over de Autohome daktent
Land Rover en Autohome ontwikkelden een ultramoderne daktent die perfect past op de Defender. Onderweg plat opgeborgen maar eens aangekomen zet je hem in enkele luttele seconden op. Met een lengte van 2,3 meter, breedte van 1,3 meter en hoogte van 1,5 meter biedt de daktent voldoende ruimte voor twee volwassenen en benodigdheden. In Nederland is de Autohome-daktent los verkrijgbaar als accessoire.