UW 3-DAAGSE REIS

Ontdek het prachtige Catalonië in een Range Rover. Geniet van twee dagen rijden, ontspanning en entertainment – en dat alles met een van de meest iconische landschappen van Spanje als achtergrond.

U neemt zelf plaats achter het stuur en de beleving omvat onder meer een bezoek aan een klooster boven op de bergen van Montserrat, wijn proeven direct bij de wijngaard, Michelin-sterrendiners en ontspannende welnessbehandelingen.

De roadtrip van uw leven wacht op u.

HOOGTEPUNTEN

EXCLUSIEF DINEREN

Kijk hoe experts speciaal voor u tapas bereiden, geniet van elke hap met menu's die zijn bereid door Michelin-sterrenkoks en van ontspannen lunches in een schilderachtige omgeving. 

EXCLUSIEVE HOTELS

Wij hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van rustige, luxe hotels – de perfecte uitvalsbasis voor uw Experience in Catalonië.

BEZOEK AAN WIJNGAARD

Proef wijnen direct bij de wijngaard en geniet van een ontspannende lunch tijdens de proeverij, voordat u door een chauffeur wordt teruggebracht naar uw hotel.

ONTSPANNENDE ACTIVITEITEN

Van welnessbehandelingen en zwemmen tot ochtendyoga en gepersonaliseerde tours: plan uw ideale luxe activiteiten en geniet ervan in rustgevende omgevingen.

BARCELONA ONTDEKKEN

Breng de laatste ochtend op uw gemak door met een ontdekkingstocht in Barcelona, waar u enkele voorbeelden vindt van de meest indrukwekkende architectuur van Europa.

OFFROAD-RIJDEN

Ervaar de ongeëvenaarde verfijning van Range Rover, terwijl u op de weg en offroad door de meest iconische landschappen van Catalonië rijdt.

Bekijk de algemene voorwaarden op landrover.nl/terms-and-conditions
 

Belangrijke opmerking

De hier getoonde afbeeldingen dienen alleen ter illustratie. In geval van onduidelijkheid over het programma wordt de tekst van het reisplan beschouwd als de nauwkeurigere interpretatie van de reis. Wij behouden ons het recht voor om de reisroute te wijzigen en/of de reisorganisator te vervangen door gelijkwaardige alternatieven.