Two Rhinos Staring Down Each Other

UW 10-DAAGSE REIS 

Uw 10-daagse avontuur omvat het allerbeste dat dit geweldige land heeft te bieden, van de kustlijn van Swakopmund tot de bruisende Namibische hoofdstad Windhoek. 

Uw 10-daagse avontuur omvat het allerbeste dat dit geweldige land heeft te bieden, van de kustlijn van Swakopmund tot de bruisende Namibische hoofdstad Windhoek. 

HOOGTEPUNTEN 10-DAAGSE REIS 

SPECTACULAIRE KUSTLIJNEN 

Beleef geweldige ritten door het zand en langs scheepswrakken aan de unieke Zuid-Atlantische kust en kampeer op het dak van uw Defender. 

WONDERLIJK WILD KIJKEN 

Volg de paden van het Etosha National Park om neushoorns, olifanten, giraffen en leeuwen in hun natuurlijke habitat te spotten. 

RAADSELACHTIGE GEBIEDEN 

Laat u betoveren door de eeuwenoude tradities van de semi-nomadische Himba-stammen, de indrukwekkende Epupa Falls en het majestueuze Hartmann-gebergte. 

AVONTUURLIJK OFFROAD-RIJDEN 

Een landschap dat zowel meedogenloos als spectaculair is. Diep zand, droge rivierbeddingen en ongemarkeerde paden zullen u en de Defender op de proef stellen. 

ONTDEK MEER DEFENDER JOURNEYS 

Herd of Elephants

SAFARI NAMIBIË 

Het adembenemende Etosha National Park. Wie ervan droomt om Afrikaanse inheemse dieren in hun natuurlijke habitat te spotten mag dit niet missen.

Water Splash and Greens

SAFARI BOTSWANA 

Ontdek het hart van de overweldigende Afrikaanse schoonheid met de iconische Victoriawatervallen en het prachtige Chobe National Park en Moremi Game Reserve. 

Ga naar landrover.nl/terms-and-conditions voor de algemene voorwaarden

 

Belangrijke opmerking

 

De hier getoonde afbeeldingen dienen alleen ter illustratie. In geval van onduidelijkheid over het programma wordt de tekst van het reisplan beschouwd als de nauwkeurigere interpretatie van de reis. Wij behouden ons het recht voor om de reisroute te wijzigen en/of de touroperator te vervangen door gelijkwaardige alternatieven.