LIFE CYCLE IMPACT

Om de totale ecologische belasting van onze producten en processen te bepalen, maken wij gebruik van Life Cycle Assessment om toekomstige onderzoeks- en productontwikkelingen te bepalen.

AFVAL ALS WAARDEVOLLE GRONDSTOF

Reduceren van afval en watergebruik zijn prioriteiten. In toenemende mate herkennen wij de waarde van onze grondstoffen door innovatieve manieren te zoeken om ze opnieuw te gebruiken of te recyclen.

REDUCEREN VAN ONZE CO2-EMISSIE

Wij zoeken continu naar nieuwe manieren om onze CO2-emissie te reduceren. Daarbij streven wij voor 2020 naar een reductie met 30% van de emissies van onze productieprocessen.

KANSEN CREËREN VOOR 12 MILJOEN MENSEN

Wij ondersteunen lokale en mondiale gemeenschappen met projecten voor humanitaire hulp & gezondheid, educatie, design, technologie & talent, milieu en natuurbescherming, via ons 2020 Global Corporate Social Responsibility-programma.

Range Rover Sport body on assembly line

ONZE LIFE CYCLE-FILOSOFIE

De waardevolle resultaten van ons Life Cycle Assessment-proces helpen ons bij het creëren van de meest duurzame generatie van Land Rover modellen ooit.

Range Rover Sport Body

LICHTGEWICHTHEFFEN

Door het gewicht van carrosserie en onderdelen te reduceren, kunnen wij onze auto's efficiënter maken, met behoud van de uitstekende prestaties die onze klanten verwachten.

Close up of Land Rover badges

UITGEBREIDER GEBRUIK VAN DUURZAME MATERIALEN

Als een maatschappelijk verantwoorde onderneming, hebben wij een lange termijn-visie van een uitgebreider gebruik van natuurlijke materialen, zoals natuurrubber, gerecycled aluminium en biokunststoffen.

Extreme close up of Land Rover badge

NIEUWE DIESEL, BENZINE OF PHEV?

Of u nu regelmatig rijdt in stadsverkeer, met vaak starten en stoppen, of langere ritten op de snelweg maakt, met deze vijf vragen kunt u snel een weloverwogen beslissing nemen over uw volgende auto.

ONZE PARTNERS

DE BORN FREE FOUNDATION

Land Rover en Born Free werken samen aan het beschermen van wilde dieren en hun leefgebieden.

ROYAL GEOGRAPHICAL SOCIETY (WITH IBG)

Land Rover steunt de Royal Geographical Society (with IBG) al meer dan 25 jaar, waarbij onder meer expedities en activiteiten worden gesteund en de Land Rover Bursary wordt georganiseerd.