WI-FI HOTSPOT

WI-FI HOTSPOT

De Wi-Fi Hotspot biedt vanuit de auto draadloos toegang tot internet, waarbij tegelijkertijd acht apparaten kunnen worden gebruikt. Inzittenden kunnen contact maken met het draadloze netwerk van de auto om te surfen, te werken, social media te updaten of online te genieten van entertainment.

WI-FI HOTSPOT

HOE WI-FI HOTSPOT WERKT

Toegang tot internet wordt verzorgd via een 3G-link, die uw auto verbindt met het mobiele netwerk. Een krachtige dakantenne vergroot de betrouwbaarheid van een continue verbinding tijdens het rijden. De Wi-Fi Hotspot maakt het mogelijk dat inzittenden via de auto tot acht apparaten draadloos kunnen verbinden met internet. Voor deze dienst dient de klant een mobiele SIM-kaart te verzorgen voor de SIM-kaartlezer van de auto.

WI-FI HOTSPOT ONDERSTEUNING

We hebben de belangrijkste informatie over de werking en functies bij elkaar gezet om u nog beter te informeren over de Land Rover Wi-Fi Hotspot.

MEER WETEN
INFOTAINMENT

Ons intuïtieve, compleet nieuwe multimediasysteem.

MEER INFORMATIE
INCONTROL PROTECT

Controleer uw auto en vraag hulp, waar u ook bent.

MEER INFORMATIE
INCONTROL SECURE

Uw auto kan bij diefstal worden gevolgd en teruggevonden.

MEER INFORMATIE
INCONTROL INFORMATIE

Meer informatie over InControl-producten en contactgegevens.

MEER INFORMATIE

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.