CONNECT PRO-FUNCTIES

PRO SERVICES

Pro Services biedt een programma unieke verbonden navigatiediensten en is beschikbaar als onderdeel van het Connect Pro Pack voor Touch Pro.

WIFI-HOTSPOT

WiFi-hotspot biedt een 3G-WiFi-hotspot in uw auto, waarmee passagiers tot wel 8 apparaten kunnen verbinden met internet.

REMOTE PREMIUM

De Land Rover Remote App is compatible met de meeste Android- en Apple iOS-smartphones, en laat u vanaf overal ter wereld communiceren met uw Land Rover.**

INCONTROL APPS

InControl Apps bestaat uit interactieve apps die zijn geoptimaliseerd voor gebruik in de auto. Hiermee hebt u toegang tot mediastreaming, de cloud en op locatie gebaseerde diensten, enz. - via een USB-poort.*

CONNECT-FUNCTIES

WIFI-HOTSPOT

WiFi-hotspot biedt een 3G-WiFi-hotspot in uw auto, waarmee passagiers tot wel 8 apparaten kunnen verbinden met internet.

REMOTE PREMIUM

Remote Premium is compatible met de meeste Android- en Apple iOS-smartphones, en laat u op afstand communiceren met uw Land Rover.

INCONTROL APPS

InControl Apps bestaat uit interactieve apps die zijn geoptimaliseerd voor gebruik in de auto. Hiermee hebt u toegang tot mediastreaming, de cloud en op locatie gebaseerde diensten, enz. - via een USB-poort.

PROTECT-FUNCTIES

REMOTE ESSENTIALS

Remote Essentials is compatible met de meeste Android- en Apple iOS-smartphones, en laat u op afstand communiceren met uw Land Rover, om bijvoorbeeld de status van de portieren of brandstof te controleren.

LAND ROVER OPTIMISED ASSISTANCE

Bij pech onderweg kunt u direct contact opnemen met het team van Land Rover Assistance door op de linkerknop in de hemelconsole te drukken, of via het scherm Assistance van de Remote smartphone-app.

SOS EMERGENCY CALL

Bij een ongeval waarbij de airbags worden geactiveerd, verstuurt SOS Emergency Call informatie, zoals de locatie, naar de nooddiensten en brengt een verbinding tot stand via uw telefoon.

* Op de New Range Rover Velar is InControl Apps alleen beschikbaar i.c.m. Navigation Pro.

** Voor Remote is een SIM-kaart met geschikt data-abonnement vereist.

 

Bepaalde InControl-functies zijn mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Voor meer informatie over beschikbaarheid en volledige voorwaarden kunt u contact opnemen met een Land Rover dealer. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.