INCONTROL CONNECTIVITY

Het connectivity-pakket van Land Rover geeft u ongeëvenaarde connectivity binnen uw auto, waarmee u en uw passagiers van de reis kunnen genieten en waarmee uw ervaringen binnen en buiten de auto naadloos op elkaar aansluiten.

CONNECTIVITY PACKS

CONNECTIVITY PACKS

INCONTROL CONNECT PRO

InControl Connect Pro is alleen beschikbaar met InControl Touch Pro, en bestaat uit InControl Apps, de WiFi Hotspot, Remote Premium en Pro Services. Het is ontworpen om uw ervaring binnen en buiten de auto te verbeteren en ervoor te zorgen dat u en uw passagiers van de reis kunnen genieten terwijl u verbonden blijft met de wereld.

CONNECTIVITY PACKS

CONNECTIVITY PACKS

INCONTROL CONNECT

InControl Connect biedt u drie belangrijke functies: InControl Apps, waarmee u compatibele smartphone-apps kunt gebruiken via het touchscreen van de auto; een WiFi-hotspot dat een netwerk in de auto vormt voor maximaal 8 apparaten; en Remote Premium, waarmee interactie met uw auto op afstand mogelijk is.

/

PRO SERVICES

In aanvulling op de diensten die worden geleverd door InControl Connect, biedt InControl Connect Pro een reeks aanvullende diensten voor InControl Touch Pro. Diensten die de mogelijkheden van infotainment verder uitbreiden om een nog rijkere en meer verbonden ervaring te bieden.

/

WIFI-HOTSPOT

Blijf onderweg altijd verbonden. De WiFi-hotspot maakt gebruik van een krachtige antenne om uw auto met internet te verbinden via het sterkst mogelijke mobiele datasignaal. Verbind tot acht apparaten met de hotspot, die via het 3G-netwerk gebruik kunnen maken van internet.

/

INCONTROL REMOTE PREMIUM

Indien beschikbaar, biedt InControl Remote Premium extra informatie over uw auto en stelt het u in staat om op afstand met uw auto te communiceren. Deze uitgebreide service, die beschikbaar is voor de meeste Android en Apple iOS smartphones, stelt u in staat om de portieren te ver- en ontgrendelen, de auto voor te verwarmen of te koelen via de climate control-functie* of uw auto sneller terug te vinden op een druk parkeerterrein met de 'Beep & Flash'-functie.

* Let op: in sommige andere landen is gebruik van deze functie niet wettelijk toegestaan.

/

INCONTROL APPS

Land Rover InControl Apps-technologie maakt het mogelijk dat voor gebruik in de auto geoptimaliseerde apps op uw smartphone kunnen worden gebruikt vanaf het touchscreen, inclusief Contacten, Agenda en Music Player. U kunt ook apps van derden downloaden, die een uitgebreid programma diensten bieden. InControl Apps wordt verbonden met uw smartphone via een USB-kabel naar de speciale USB-poort.

/

INCONTROL CONNECT FAQ'S

Wij hebben de belangrijkste informatie over de werking en functies bij elkaar gezet om u nog beter wegwijs te maken in Land Rover InControl Connect.

INFOTAINMENT

Ons intuïtieve, compleet nieuwe multimediasysteem.

MEER INFORMATIE
INCONTROL PROTECT

Controleer uw auto en vraag hulp, waar u ook bent.

MEER INFORMATIE
INCONTROL SECURE

Uw auto kan bij diefstal worden gevolgd en teruggevonden.

MEER INFORMATIE
INCONTROL SUPPORT

Meer informatie over InControl-producten en contactgegevens.

MEER INFORMATIE

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.