INCONTROL SECURE FAQS

INCONTROL SECURE FAQs

Wat is InControl Secure en hoe werkt het?

 •   

  InControl Secure is het systeem van Jaguar Land Rover voor het volgen van een gestolen voertuig. InControl Secure gebruikt technologie voor het volgen van uw voertuig wanneer het gestolen of illegaal verplaatst is.

   

  Uw voertuig informeert het Land Rover InControl Tracking centre, waarna er contact met u wordt opgenomen om te bevestigen of uw auto al dan niet gestolen is.

Wat gebeurt er als ik InControl Secure heb en mijn voertuig wordt gestolen?

 •   

  Wanneer uw auto illegaal wordt verplaatst, wordt u onmiddellijk gewaarschuwd door het Land Rover InControl Tracking centre. Zij nemen ook contact op met de politie om de exacte locatie van uw auto te bepalen.

   

  Als u denkt dat uw voertuig is gestolen, belt u direct het Land Rover InControl Tracking centre vanaf uw InControl Remote Smartphone App of op het telefoonnummer dat u kunt vinden in het gedeelte voor de eigenaar van InControl op www.LandRover.nl.

Wat gebeurt als u InControl Secure hebt en uw voertuig wordt weggesleept?

 •   

  Als u weet dat uw voertuig moet worden getransporteerd (bijvoorbeeld gesleept of op een trein of veerboot vervoerd) en u een actief InControl Secure-abonnement hebt, moet u vooraf controleren of de Transport Mode is ingeschakeld. De Transport Mode blijft gedurende tien uur actief en schakelt zich daarna automatisch uit. Als uw auto langer dan 12 uur wordt vervoerd, moet u de Transport Mode opnieuw inschakelen.

   

  Als u de Transport Mode niet inschakelt en uw voertuig wordt vervoerd, ontvangt u van het Land Rover InControl Tracking centre een melding van diefstal van uw voertuig.

Kan ik de diefstal van mijn voertuig ook vanuit andere landen in Europa melden?

 •   

  Als uw voertuig in een van de hieronder genoemde landen wordt gestolen, dient u contact op te nemen met het InControl tracking centre. In het buitenland gaat u op dezelfde manier te werk als in uw eigen land.

   

  InControl Secure is beschikbaar in het land waar u een abonnement op de InControl-services hebt afgesloten en in de volgende landen: Andorra, België, Bosnië, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

Wat is de Transport Mode?

 •   

  De Transport Mode hangt samen met InControl Secure. In deze modus kan uw voertuig op een aanhanger of per trein worden vervoerd of worden gesleept zonder dat er een diefstalarm wordt geactiveerd. De Transport Mode kan worden ingeschakeld via de Smartphone App of de My Land Rover InControl Website.

   

  Als de Transport Mode is ingeschakeld, worden er gedurende 12 uur of gedurende een door u ingestelde periode geen meldingen van diefstal verzonden wanneer het voertuig wordt verplaatst terwijl de motor niet draait. Alle andere automatische diefstalmeldingen, zoals loskoppelen van accu, inslaan van een ruit, enzovoort, blijven geactiveerd.

   

  De Transport Mode is alleen zichtbaar in de Smartphone App of op de My Land Rover InControl Website als u InControl Secure hebt.

Wat is de Service Mode?

 •   

  De Service Mode hangt samen met InControl Secure en moet worden ingeschakeld wanneer u uw voertuig voor onderhoud bij de concessiehouder binnenbrengt, om te voorkomen dat er melding van diefstal van het voertuig wordt gemaakt. De Service Mode kan worden ingeschakeld via de Smartphone App of de My Land Rover InControl Website. Wanneer de Service Mode is ingeschakeld, worden er gedurende ofwel 12 uur of een door u ingestelde periode geen automatische meldingen van diefstal van het voertuig verzonden wanneer er een diefstalachtige handeling wordt gedetecteerd, bijvoorbeeld verplaatsen van het voertuig zonder dat de motor draait, loskoppelen van de accu of antenne, afgaan van het alarm, enzovoort. De Service Mode is alleen zichtbaar in de Smartphone App of op de My Land Rover InControl Website als u InControl Secure hebt.

INFOTAINMENT

Ons intuïtieve, compleet nieuwe multimediasysteem.

CONNECTIVITY

Naadloze connectivity tussen uw auto, uw smartphone en de rest van de wereld.

INCONTROL PROTECT

Controleer uw auto en vraag hulp, waar u ook bent.

INCONTROL INFORMATIE

Meer informatie over InControl-producten en contactgegevens.