BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

Defender tyres through the desert

DEFENDER
PRIJZEN & SPECIFICATIES

KIES EEN UITVOERING
KIES EEN MODEL
KIES EEN MOTOR
KIES UW SPECIFICATION PACK

WLTP is de nieuwe officiële EU-test die wordt gebruikt om gestandaardiseerde CO2-emissie en brandstofverbruikscijfers voor personenauto's te berekenen. Hiermee worden brandstof- en energieverbruik, actieradius en emissies gemeten. Deze is ontwikkeld om resultaten te verkrijgen die het brandstofverbruik onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden auto's getest die zijn uitgerust met opties en er gelden een zwaardere testprocedure en rijprofiel. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties. De laagste cijfers zijn mogelijk niet haalbaar met de standaard velgen. In onze configurator vindt u altijd de actuele CO2-waarde voor de door u geselecteerde auto.


De topsnelheid bedraagt 208 km/h indien de auto is uitgerust met 22" velgen.


Inclusief een bestuurder van 75 kg, alle vloeistoffen en 90% brandstof.


‡‡Inclusief alle vloeistoffen en 90% brandstof.


De dynamische daklast staat een gewicht van 118 kg/168 kg (90/110) toe indien uitgerust met offroadbanden en een Expedition-imperiaal. De statische daklast staat een gewicht van 300 kg toe.


Inhoud gemeten met massieve blokken conform VDA-norm (200 mm x 50 mm x 100 mm). Inhoud (bruto): inhoud gemeten door laadruimte via simulatie te vullen met vloeistof.


**Met afdekking sleepoog verwijderd.


Vermelde gewichten gelden voor auto's in standaarduitvoering. Gemonteerde opties kunnen dit gewicht verhogen.


De productie van de New Defender 90 en de levering van de eerste auto’s aan klanten is vertraagd als gevolg van omstandigheden waarop wij geen invloed hebben. De New Defender 90 kan op dit moment al wel worden besteld bij de dealers, waarbij de eerste auto’s vanaf januari 2021 zullen worden geleverd. Productieschema’s voor de New Defender 110 zijn ongewijzigd.