BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

 • ACCESSOIRE PACKS

  Waar u ook naartoe gaat, verbeter de mogelijkheden en duurzaamheid van uw Defender met accessoirepakketten. Ontworpen voor elke omgeving.

 • WELK ACCESSOIREPACK IS GESCHIKT VOOR U?

  Of u nu onbekend gebied verkent of door druk stadsverkeer navigeert: beantwoord drie korte vragen over uw lifestyle om uw ideale accessoire pack te vinden.

 • Defender rear mounted tyre

  OPTIES

  Geef uw Defender een individuele uitstraling met een reeks opties die iets vertellen over uw persoonlijkheid. Kies uit een compleet kleurenpalet, een programma lichtmetalen velgen en drie verschillende dakopties.

 • reversible base layer

  LIFESTYLE COLLECTION

  Onze 'Above and Beyond' collectie is inclusief technisch hoogwaardige kleding en uitrusting. Elk item straalt met trots het karakter van de Defender uit.

two defenders side profile

KIES UW DEFENDER

Perfectie is beschikbaar in alle vormen, afmetingen en carrosserie-uitvoeringen.

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg een dealer voor meer informatie of configureer uw auto online.

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode.


De productie van de New Defender 90 en de levering van de eerste auto’s aan klanten is vertraagd als gevolg van omstandigheden waarop wij geen invloed hebben. De New Defender 90 kan op dit moment al wel worden besteld bij de dealers, waarbij de eerste auto’s vanaf januari 2021 zullen worden geleverd. Productieschema’s voor de New Defender 110 zijn ongewijzigd.