BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

HOOGTEPUNTEN

 • DESIGN

  De Discovery Sport onderscheidt zich door markante contouren, perfect afgestemde verhoudingen en kenmerkende designelementen.

 • VEELZIJDIGHEID

  Met de flexibiliteit van de optionele 5+2-zits interieurconfiguratie, slimme opbergoplossingen en genoeg ruimte voor iedereen, biedt de Discovery Sport een veelzijdig design.

 • CAPACITEITEN

  De balans van evenwichtige capaciteiten. Geen avontuur is onmogelijk - ontdek het plezier dat de Discovery Sport biedt.

DESIGN

De Discovery Sport onderscheidt zich door een krachtige interpretatie van het Discovery-DNA.

Please enable javascript on your browser.
Please enable javascript on your browser.

Klik en ontdek

Klik en ontdek

KENMERKEN

 • TWEE MARKANTE MODELLEN

  Geef uitdrukking aan uw individualiteit door te kiezen uit twee markante Discovery Sport modellen.

 • HOOGWAARDIGE MATERIALEN

  Met de nieuwe interieurafwerkingen kunt u het interieur van de Discovery Sport nog verder op uw persoonlijke smaak afstemmen. Er is keuze uit vier interieurafwerkingen.

 • CLEARSIGHT-ACHTERUITKIJKSPIEGEL

  Met de ClearSight-achteruitkijkspiegel hebt u altijd onbelemmerd zicht op de weg achter u, ongeacht wie of wat zich achter u in het interieur of de bagageruimte bevindt.

 • INCONTROL

  Passagiers kunnen online media streamen via de 4G WiFi-hotspot, terwijl de intuïtieve InControl-interface u van informatie voorziet zodat u zich op de weg en het verkeer kunt concentreren.

 • ALL WHEEL DRIVE (AWD)

  Zorgt voor een zelfverzekerde rijbeleving, zowel op de weg als offroad. Op gladde ondergrond, zoals gras en sneeuw, kan het aandrijfkoppel traploos worden verdeeld over de voor- en achterwielen, ten behoeve van maximale grip.

 • PLUG-IN HYBRID

  De Discovery Sport Plug-in Hybrid** is zowel ideaal voor woon-werkverkeer als voor avonturen met het hele gezin, en biedt volledig elektrisch emissievrij rijden. Hij kan worden opgeladen via een DC-snellader.

ACCESSOIRES

Discovery Sport parked in driveway

KIES UW DISCOVERY SPORT

Kies uit vier uitvoeringen en twee markante modellen, die elk een unieke persoonlijkheid en extra kenmerken bieden.

WLTP is de nieuwe officiële EU-test die wordt gebruikt om gestandaardiseerde CO2-emissie en brandstofverbruikscijfers voor personenauto's te berekenen. Hiermee worden brandstof- en energieverbruik, actieradius en emissies gemeten. Deze is ontwikkeld om resultaten te verkrijgen die het brandstofverbruik onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden auto's getest die zijn uitgerust met opties en er gelden een zwaardere testprocedure en rijprofiel. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties. De laagste cijfers zijn mogelijk niet haalbaar met de standaard velgen. In onze configurator vindt u altijd de actuele CO2-waarde voor de door u geselecteerde auto.


**Alleen beschikbaar op modellen met 5 zitplaatsen.


Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg een dealer voor meer informatie of configureer uw auto online.


InControl-functies, opties en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Land Rover dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd.


Voor online-functies en WiFi-connectivity is een micro-SIM-kaart met een geschikt data-abonnement vereist. 4G WiFi-hotspot en Online Pack omvatten een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Land Rover dealer geadviseerde aanloopperiode.


De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.