UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

EXTERIEURDESIGN

De Discovery Sport onderscheidt zich door een krachtige interpretatie van het Discovery-DNA.

 

INTERIEURDESIGN

Het interieur van de Discovery Sport is net zo veelzijdig als uw lifestyle.

HOOGWAARDIGE MATERIALEN

Met de keuze uit een uitgebreid programma interieurkleuren en bekledingsmaterialen, inclusief niet-lederen alternatieven, is er een uitvoering voor elke smaak. Dankzij de keuze uit vijf interieurafwerkingen kunt u uw interieur nog verder personaliseren.

ONTSPANNEN ZITTEN

De zitplaatsen van de Discovery Sport zien er fantastisch uit en voelen geweldig aan, en met schuif- en kantelopties voor de tweede zitrij zijn ze flexibeler dan ooit. Bewonder elk detail en geniet ontspannen van uw stoelbekleding naar keuze: DuoLeather, Windsor leder of Luxtec en Suedecloth.

INTELLIGENTE OPBERGRUIMTE

De toonaangevende bagageruimte biedt met gemak plaats aan alle benodigdheden van uw gezin, van boodschappen en koffers tot sportuitrusting voor een heel team. In het hele interieur vindt u slimme opbergmogelijkheden voor alle kleine spullen die u wilt meenemen.

HOOGTEPUNTEN

VEELZIJDIGHEID

Met een dynamische 5+2-interieurconfiguratie is het veelzijdige interieur gecreëerd om te voldoen aan de uitdagingen en eisen van een actieve lifestyle.

TECHNOLOGIE

Vind snel wat u zoekt zonder dat u verdwaalt in menu's. Pivi Pro1, het infotainmentsysteem van de Discovery Sport, is voorzien van een intuïtieve touchscreen-interface en biedt meer plezier en efficiency.

CAPACITEITEN

De befaamde capaciteiten van de Discovery Sport zijn berekend op de meest veeleisende taken. De Discovery Sport toont zijn capaciteiten overal, met een indrukwekkend trekvermogen en moeiteloze offroad-prestaties.

KIES UW UITVOERING

Ontdek een veelzijdige combinatie van design, prestaties en technologie.

DISCOVERY SPORT S

De 18" 'Style 5075' lichtmetalen velgen geven een sportieve uitstraling aan het exterieur en het interieur met stoelbekleding in soepel DuoLeather van de Discovery Sport S wordt verder aangevuld met Pivi Pro1 en Online Pack met data-abonnement2.

DISCOVERY SPORT SE

Van Premium LED-koplampen met signature-dagrijverlichting tot het Interactive Driver Display, Blind Spot Assist Pack en Adaptive Cruise Control: de Discovery Sport SE biedt een optimale rijbeleving.

DISCOVERY SPORT

R-DYNAMIC S

De Discovery Sport R-Dynamic S is een sportieve interpretatie, met subtiele en stijlvolle 18" 'Style 5074' lichtmetalen velgen, stoelbekleding in DuoLeather en verbeterde connectivity dankzij Pivi Pro1 en Online Pack met data-abonnement2.

DISCOVERY SPORT

R-DYNAMIC SE

De Discovery Sport R-Dynamic SE biedt nog meer individualiteit, met unieke stylingdetails voor het exterieur en interieur, een MeridianTM audiosysteem en Blind Spot Assist Pack.

DISCOVERY SPORT

R-DYNAMIC HSE

De Discovery Sport R-Dynamic HSE beschikt, naast de kenmerken van de standaarduitvoering, ook over 20" 'Style 5076' lichtmetalen velgen in Satin Grey en 14-voudig elektrisch verstelbare voorstoelen met bekleding in Windsor leder en memoryfunctie voor de bestuurdersstoel.

BLIJF ONTDEKKEN

HOOGTEPUNTEN

Capaciteiten en veelzijdigheid in perfecte balans.

DISCOVERY SPORT MODELLEN

Bekijk het volledige programma.

SPECIFICATIES

Bekijk de feiten en cijfers.

OPTIES EN ACCESSOIRES

Personaliseer uw Discovery Sport.

††Bekijk hier Discovery Sport WLTP-waarden.

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie, brandstof/energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen, banden, accessoires, de daadwerkelijke route en de staat van de accu. De actieradius is bepaald met een productiemodel over een standaardroute.

 

1Connected Navigation vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Land Rover dealer geadviseerde aanloopperiode.

2Fair Use-beleid mogelijk van toepassing. Omvat een abonnement voor 1 jaar dat kan worden verlengd na de door uw Land Rover dealer geadviseerde aanloopperiode.