BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

BELANGRIJKE KENMERKEN

  • VEELZIJDIG DESIGN

    De veelzijdigheid van het interieur wordt gekenmerkt door de eenvoudig configureerbare interieurindeling met zeven zitplaatsen (optie) en uitgebreide opbergmogelijkheden. Daarbij is slim gebruikgemaakt van de ruimte en biedt de auto een hoogstaand comfort. Met Intelligent Seat Fold kunt u de tweede en derde zitrij configureren via schakelaars in de bagageruimte of via het touchscreen.

  • INGENIEUZE TECHNOLOGIE

    De nieuwste auto -en infotainment-technologieën zorgen ervoor dat de capaciteiten, de connectivity en de informatievoorziening van het hoogste niveau zijn. Met de keuze uit MeridianTM audiosystemen, innovaties als Touch Pro en een keur aan slimme systemen voor parkeren en het trekken van een trailer ligt er een hele wereld binnen handbereik.

  • TOONAANGEVENDE CAPACITEITEN

    De Discovery voelt zich niet alleen volkomen thuis in de stad of op de (snel)weg, maar rijdt ook perfect offroad. De Discovery heeft ongeëvenaarde trekcapaciteiten, met een trekgewicht tot wel 3.500 kg1 en een uitgebreide keuze aan functies die het trekken van een trailer nog eenvoudiger en vertrouwder maken. De geoptimaliseerde offroad-geometrie zorgt in combinatie met unieke Land Rover technologieën voor toonaangevende all-terrain capaciteiten.

ONTWERP

BEKIJK EXTERIEUR

De Discovery heeft fraaie proporties en een krachtige en atletische uitstraling.

Please enable javascript on your browser.
Please enable javascript on your browser.

BEKIJK INTERIEUR

Een nieuwe interpretatie van de klassieke Discovery. Het slimme gebruik van ruimte in het interieur biedt de bestuurder en passagiers mogelijkheden die uniek zijn in deze klasse.

KLIK EN ONTDEK

KLIK EN ONTDEK

VEELZIJDIGHEID

Discovery
Land Rover Discovery 4x4 Interieur

7 ZITPLAATSEN

258liter

Met een derde zitrij (optie) biedt het interieur de mogelijkheid om gemakkelijk zeven volwassenen mee te kunnen nemen. Brutowaarde hierboven komt overeen met een nettowaarde van 172.

Land Rover bagage

6 ZITPLAATSEN

698liter

Gebruik slechts één zitplaats op de derde zitrij, zodat u genoeg ruimte hebt voor uw bagage. Brutowaarde hierboven komt overeen met een nettowaarde van 547.

Land Rover bagage

5 ZITPLAATSEN

1231liter

Met het hele gezin comfortabel een weekend weg, met genoeg ruimte voor al uw bagage. Brutowaarde hierboven komt overeen met een nettowaarde van 986.

Land Rover bagage

4 ZITPLAATSEN

1739liter

Vier zitplaatsen gebruiken en de interieurruimte optimaal benutten voor grotere dingen, zoals een skitas. Brutowaarde hierboven komt overeen met een nettowaarde van 1.419.

Land Rover bagage

3 ZITPLAATSEN

1992liter

Ook bij drie zitplaatsen hebt u genoeg bagageruimte die u naar eigen wens kunt indelen. Brutowaarde hierboven komt overeen met een nettowaarde van 1.635.

Land Rover bagage

2 ZITPLAATSEN

2500liter

Met vijf neergeklapte zitplaatsen is er meer dan genoeg plaats in de bagageruimte voor uw sportuitrusting, tassen en nog veel meer. Brutowaarde hierboven komt overeen met een nettowaarde van 2.068.

Land Rover bagage

KLIK EN ONTDEK TIK EN ONTDEK

De bruto inhoud is de norm in de auto-industrie en wordt gemeten door de bagageruimte te vullen met vloeistof. De droge inhoud wordt gemeten met massieve blokken (200 x 50 x 100 mm) en is een indicatie van de hoeveelheid praktische bagageruimte in de auto.

TECHNOLOGIE

CAPACITEITEN

PRESTATIES

KIES UW UITVOERING

De meest veelzijdige SUV

Land Rover Discovery offroad SUV, uitvoering S
Land Rover Discovery offroad SUV, uitvoering SE
Land Rover Discovery offroad SUV, uitvoering HSE
Land Rover Discovery offroad SUV, uitvoering HSE Luxury
Nieuwe Landmark Edition

WLTP is de nieuwe officiële EU-test die wordt gebruikt om gestandaardiseerde CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers voor personenauto's te berekenen. Hiermee worden brandstof- en energieverbruik, actieradius en emissies gemeten. Deze is ontwikkeld om resultaten te verkrijgen die het brandstofverbruik onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden auto's getest die zijn uitgerust met opties en er gelden een zwaardere testprocedure en rijprofiel. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties. De laagste cijfers zijn mogelijk niet haalbaar met de standaard velgen. In onze configurator vindt u altijd de actuele CO2-waarde voor de door u geselecteerde auto.


1De werking van ondersteuningssystemen voor rijden met een trailer kan negatief worden beïnvloed als een trailer met LED-verlichting wordt aangekoppeld. Uw Land Rover dealer geeft u graag meer informatie. Wettelijk regels voor het trekken van een trailer variëren per land. Houd u aan de relevante wetgeving in uw land.

2Optie op SE, HSE, HSE Luxury en Landmark Edition.

3Standaard op HSE en HSE Luxury, optie op S, SE en Landmark Edition.

4Optie op SE, HSE, HSE Luxury en Landmark Edition. Niet i.c.m. Si4 benzinemotor.

5Optie op HSE en HSE Luxury. Doorwaaddiepte (25 graden in- en uitrijden) 750 mm, doorwaaddiepte diep water (9 graden in- en uitrijden) 900 mm


Bepaalde InControl-functies zijn mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Voor meer informatie over beschikbaarheid en de volledige voorwaarden in uw land kunt u contact opnemen met een Land Rover dealer. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw Land Rover dealer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.