UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

CLOSE LABEL

BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

DE NEW
LAND ROVER
DISCOVERY

DE MEEST VEELZIJDIGE, ZEVENZITS SUV

VANAF

 108.500

CO2-EMISSIES gecombineerd g/km

Vanaf 216††

BRANDSTOFVERBRUIK gecombineerd l/100 km

Vanaf 8,3††

HOOGTEPUNTEN

 • DESIGN

  Hoogwaardig en doelbewust design met een lagere, bredere uitstraling.

 • VEELZIJDIGHEID

  De New Discovery tilt veelzijdigheid naar een nog hoger niveau.

 • CAPACITEITEN

  De New Discovery is ideaal voor avontuurlijke dagjes uit met het gezin.

 • INTERIEURTECHNOLOGIE

  Pivi Pro is ons meest geavanceerde infotainmentsysteem ooit.

DESIGN

BEKIJK EXTERIEUR

Designupdates geven de Discovery een lagere, bredere uitstraling. Van de nieuwe koplampen en achterlichten tot de verfijnde grille en de nieuwe bumpers. De verbeterde visuele harmonie van de achterzijde en de nieuwe 20-22" velgen dragen bij aan de verleidelijke eigentijdse uitstraling.

Please enable javascript on your browser.

MATRIX LED-KOPLAMPEN

Nieuw vormgegeven koplampen met een uniek signature-element en Matrix LED-lichttechnologie voor maximaal zicht.

 • LAND ROVER DISCOVERY

  Een onmiskenbaar en doelmatig design. Een groot aantal subtiele en geavanceerde verfijningen versterken de premium kwaliteiten van de zeer veelzijdige Land Rover Discovery.

 • LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC

  De Land Rover Discovery R-Dynamic biedt een aantrekkelijke combinatie van sportief karakter en veelzijdige functionaliteit. Met unieke bumpers, velgen en achterlichten.

VEELZIJDIGHEID

ZEVEN ZITPLAATSEN

Geschikt voor zeven volwassenen.

ZES ZITPLAATSEN

Gebruik één zitplaats op de derde zitrij, zodat nog ruimte hebt voor uw bagage.

VIJF ZITPLAATSEN

Reis comfortabel en gemakkelijk samen met tot vier passagiers.

VIER ZITPLAATSEN

Klap een van de zitplaatsen van de tweede zitrij neer om eenvoudig meer bagageruimte te creëren.

DRIE ZITPLAATSEN

Ruim voldoende bagageruimte voor u en twee passagiers om comfortabel te reizen.

TWEE ZITPLAATSEN

Ruimte zonder compromissen. Neem sportuitrusting, bagage en nog veel meer mee.

De bruto inhoud geldt als standaard in de auto-industrie en wordt gemeten door de bagageruimte via simulatie te vullen met vloeistof. De inhoud (VDA norm) wordt gemeten met massieve blokken (200 x 50 x 100 mm) en is een indicatie van de hoeveelheid praktische bagageruimte in de auto.

 • ZEVEN VOLWAARDIGE ZITPLAATSEN

  Onze zevenzits Land Rover Discovery biedt de perfecte oplossing voor al uw vervoerswensen, inclusief ritten met tot wel zeven personen aan boord, van kinderen tot volwassenen. En met naar achteren toe oplopende zitrijen en stoelverwarming voor elke zitrij, kan iedereen in alle comfort tijdens het rijden genieten van het uitzicht.

 • FUNCTIONALITEIT

  Van de portiervakken tot verborgen opbergruimtes, in de Land Rover Discovery is er voor alles een plekje. Praktische kenmerken, zoals meerdere USB-C-oplaadpunten en de mogelijkheid om de zitplaatsen op de tweede en derde zitrij met één druk op de knop op of neer te klappen, bieden een ongeëvenaarde flexibiliteit.

 • ELEKTRISCH BEDIEND COMFORT

  De Land Rover Discovery biedt een breed scala aan functies om uw leven makkelijker te maken. Open en sluit de achterklep, ook als u uw handen vol hebt, met de handsfree elektrische achterklepbediening. Neem plaats op de elektrisch bediende binnenste achterklep om te genieten van een evenement of gewoon om de modderige laarzen van de kinderen uit te trekken.

 • VEILIGHEID

  De Land Rover Discovery heeft een Euro NCAP-score van vijf sterren ontvangen. Een combinatie van maximaal vijf ISOFIX-bevestigingspunten, een programma bestuurdersondersteunende functies die manoeuvreren en parkeren gemakkelijker maken en maximaal acht airbags voor bestuurder en passagier helpen uw gezin veilig te houden.

CAPACITEITEN

MILD HYBRID-MOTOREN

Schoner. Zuiniger. Mild Hybrid-motoren maken gebruik van een accu om energie die normaal gesproken verloren gaat tijdens afremmen of uitrollen terug te winnen en op te slaan, om deze vervolgens opnieuw in te kunnen zetten. Beschikbaar i.c.m. D250-, D300- en P360-motoren.

TREKKEN

Het toonaangevende trekgewicht tot 3.500 kg van de Land Rover Discovery wordt gecombineerd met een reeks trektechnologieën - waaronder Advanced Tow Assist - zodat u alles met vertrouwen kunt trekken, van paardentrailers tot aanhangwagens.

ALL WHEEL DRIVE (AWD)

Zorgt voor een zelfverzekerde rijbeleving, zowel op de weg als offroad. Op gladde ondergrond, zoals gras en sneeuw, werken All Wheel Drive (AWD) en Terrain Response samen om automatisch het aandrijfkoppel optimaal over de voor- en achterwielen te verdelen ten behoeve van maximale tractie.

INTERIEURTECHNOLOGIE

PIVI PRO

Pivi Pro is altijd paraat en actief, en is ons meest intuïtieve infotainmentsysteem tot nu toe. Standaard kenmerken zijn onder meer: 

- 11,4" touchscreen 
- Nieuw ontworpen interface 
- DAB+-tuner (Digital Audio Broadcasting)
- Apple CarPlay®1
- Android Auto™2
- Remote3

U profiteert ook van de volgende premium opties en accessoires:

- Snel opstarten
- Kunstmatige intelligentie
- Volledig nieuw, intelligent navigatiesysteem4
- 2D- en 3D-kaarten met automatische updates
- Live verkeersinformatie

INFORMATIE IN ÉÉN OOGOPSLAG

U kunt kiezen uit verschillende lay-outs, waaronder 3D-navigatie op volledig scherm, rij-informatie, of snel aflezen welk nummer wordt afgespeeld – allemaal op het nieuwe, 12,3" HD Interactive Driver Display.

Het Head-Up Display (optie) projecteert voor het rijden belangrijke informatie op de voorruit. U leest gemakkelijk de snelheid van de auto, de geselecteerde versnelling en navigatie-instructies af – het systeem biedt kristalheldere kleurenafbeeldingen met hoge resolutie.

MERIDIANTM SURROUND SOUND AUDIOSYSTEEM

Een absoluut betrokken, uiterst authentieke concertzaal-beleving. Bestuurder en passagiers worden als het ware omhuld door de volle en heldere klanken van een open, ruim concert, via luidsprekers vóór, achter, links en rechts. En dankzij de TrifieldTM-technologie wordt het allemaal naadloos geïntegreerd, zodat u ontspannen van elk detail kunt genieten.

14 luidsprekers, een tweekanaals subwoofer en 700 W-versterker.

Kenmerken: Digital Signal Processing, Meridian Cabin Correction, Meridian Digital Dither Shaping, Trifield

Autoplay Stop
 • SOFTWARE-UPDATES

  Uw auto blijft up-to-date met software-updates5. Het infotainmentsysteem, de telematica en de verschillende regelmodules in de auto kunnen allemaal op afstand worden geüpdatet om zo optimale prestaties te blijven garanderen. Zo blijft uw auto zich verbeteren.

 • ONLINE PACK

  Het Online Pack6 7 met data-abonnement biedt nog meer connected services via een ingebouwde SIM-kaart, waarmee u toegang hebt tot:

  - onbeperkt streamen van media
  - weerberichten
  - online agenda-synchronisatie

 • DRAADLOZE TELEFOONLADER

  Met de draadloze telefoonlader (optie) met signaalversterker is het mogelijk compatible smartphones op te laden zonder een snoertje of oplaadstation te hoeven gebruiken. Uw telefoon maakt, wanneer deze zich in de auto bevindt, gebruik van de auto-antenne voor een sterker signaal en een betere gesprekskwaliteit.

 • LUCHTZUIVERING VOOR HET INTERIEUR MET PM2,5-FILTER

  NanoeTM-ionisatietechnologie (optie) draagt bij aan het welzijn van bestuurder en passagiers. Door het indrukken van de knop 'PURIFY' schakelt u een speciaal ontworpen filter in, dat fijne deeltjes (tot PM2,5 klein) en allergenen zoals stof en pollen uit de buitenlucht aantrekt en vasthoudt.

UW LAND ROVER DISCOVERY

 • CONFIGUREREN

  Onze meest veelzijdige SUV ooit. Gebruik de configurator om uw perfecte Land Rover Discovery te creëren.

 • APPROVED USED

  Wanneer u niet kunt zien dat het een gebruikte auto is, weet u zeker dat het om een Approved Land Rover gaat.

BLIJF ONTDEKKEN

 • SELECTEER UW LAND ROVER DISCOVERY

  Hier vindt u alle uitvoeringen, met een uitgebreide keuze uit fantastische designelementen, prestatie-ondersteunende systemen en toonaangevende technologieën.

 • FOTOGALERIJ

  Buitengewone aandacht voor detail vormt altijd het fundament voor de creatie van onze auto's. Land Rover Discovery. Onmiskenbaar en doelbewust.

 • SPECIFICATIES

  Ontdek de fijnste details. Ontdek meer over motorprestaties, afmetingen en brandstofverbruik.

LAND ROVER ACCESSOIRES

Stijlvol, stoer en praktisch, maak uw Discovery nog persoonlijker door te kiezen uit een uitgebreid programma interieur- en exterieuraccessoires.

LAND ROVER COLLECTION

Ons exclusieve programma lifestyle-artikelen is geïnspireerd door onze auto's en gecreëerd met typisch Brits gevoel voor stijl.

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires.


1Uw auto is voorbereid voor Apple CarPlay. De diensten die worden aangeboden door Apple CarPlay zijn afhankelijk van de beschikbare functies in uw land. Zie www.apple.com/nl/ios/feature-availability/#apple-carplay voor meer informatie.

2Uw auto is voorbereid voor Android Auto. De diensten die worden aangeboden door Android Auto zijn afhankelijk van de beschikbare functies in uw land. Zie www.android.com/intl/nl/auto/ voor meer informatie.

3Land Rover Remote omvat een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Land Rover dealer geadviseerde aanloopperiode. De Land Rover Remote App moet worden gedownload uit de Apple App Store/Google Play Store.

4Connected Navigation vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Land Rover dealer geadviseerde aanloopperiode.

5Voor updates is een dataverbinding vereist.

6Fair Use-beleid mogelijk van toepassing. Omvat een abonnement voor 1 jaar dat kan worden verlengd na de door uw Land Rover dealer geadviseerde aanloopperiode.

7Fair Use-beleid van toepassing. Indien binnen een maand 20 GB aan data is verbruikt, is het mogelijk dat de datasnelheid en functionaliteit in de auto de rest van de maand afneemt.
Voor meer informatie over het Fair Use-beleid dat van toepassing is, raadpleeg de voorwaarden voor InControl Pivi Pro op www.landrover.nl/ownership/incontrol/support/terms-and-conditions.html.
Hoeveel streaming-tijd mogelijk is binnen de databundel is afhankelijk van de streamingprovider en de resolutie van bekeken video's.
Bekijken van HD-video's zal het dataverbruik aanzienlijk verhogen.


De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw dealer voor meer informatie of configureer uw auto online.


Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan verschillen per land. Vraag uw Land Rover dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies omvatten een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.


Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc. Mogelijk zijn voorwaarden voor eindgebruikers van Apple Inc van toepassing.

Android Auto is een handelsmerk van Google LLC.
Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het 'three fields'-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.

NanoeTM is een gedeponeerd handelsmerk van Panasonic Corporation.

Het bekijken van video’s, die in dit gedeelte van onze website worden weergegeven, vereist het gebruik van cookies. Als u deze inhoud wilt bekijken, moet u uw cookievoorkeuren aanpassen om toestemming te geven voor de volgende soorten cookies:
 • FUNCTIONELE COOKIES