Teams van het Rode Kruis zijn aan het werk met de Defender in Noord-Wales, waar ze mensen helpen in moeilijk bereikbare gemeenschappen, zoals in het Snowdonia-gebergte, het schiereiland Llŷn en het eiland Anglesey.

 

Deze speciaal aangepaste Defender 130 werd door JLR geschonken aan het Britse Rode Kruis ter ere van het platina jubileum van koningin Elizabeth II.

Voor zijn taak bij het Britse Rode Kruis, waarvan de Queen 70 jaar lang beschermvrouwe was, is de Defender 130 volgens JLR's Modern Luxury-principes voorzien van geavanceerde communicatiefuncties. 

De verbeterde 4G-antenne zorgt overal voor een betrouwbaar, sterk signaal. Dit is essentieel langs de kust van Wales, met zijn bergachtige terrein en afgelegen locaties.

Er is een ingebouwde telefoon, VHF-communicatieradio en verbeterde telematica met GPS tracking. Een zonne-energiesysteem op het dak laadt een hulpaccu op, die accessoires van stroom voorziet wanneer de motor is uitgeschakeld.

 

In een geïntegreerd ladesysteem kunnen teams dekens, voedsel en EHBO-artikelen meenemen. Dankzij een ingebouwde boiler kunnen de teams zelfs thee zetten.

BLIJF ONTDEKKEN

Defender Presented During The Launch

DEFENDER 130

Vrijheid voor iedereen. Acht zitplaatsen voor gezamenlijk avontuur.

HULPVERLENERS IN ACTIE

Hulp op locatie in een crisisjaar.