ONMISKENBAAR DISCOVERY

Voor ieder gezin en elke gelegenheid.

ULTIEME VEELZIJDIGHEID 

Extreme crop of the leather seat

COMPROMISLOOS COMFORT 

Ga op ontdekkingsreis waar u maar wilt en neem iedereen mee. Met zeven volwaardige zitplaatsen kan iedereen comfortabel reizen.

Range Rover Discovery Entertainment

ONOVERTROFFEN OPBERGRUIMTE 

Laad uw bagage in en ga op weg met een overvloed aan bagageruimte en slimme opbergoplossingen in de auto.

Top View of Passenger Seats

ONGEËVENAARDE BESCHERMING

Veilig op avontuur dankzij de vijf ISOFIX-bevestigingspunten en acht airbags van de Discovery.

HERKENBAAR DISCOVERY

MOEITELOZE CAPACITEITEN

INTUÏTIEVE TECHNOLOGIE

Discovery Infotainment System Features

PIVI PRO

Blijf geconnecteerd en geïnformeerd met Pivi Pro3, ons meest intuïtieve infotainmentsysteem tot nu toe, dat met twee tikken toegang geeft tot belangrijke informatie. 

Blijf geconnecteerd en geïnformeerd met Pivi Pro3, ons meest intuïtieve infotainmentsysteem tot nu toe, dat met twee tikken toegang geeft tot belangrijke informatie. 

Interior upper view of the Discovery

MERIDIANTM SURROUND SOUND

Zij-, voor- en achterluidsprekers verschaffen bestuurder en passagiers een inspirerende audiobeleving.

Zij-, voor- en achterluidsprekers verschaffen bestuurder en passagiers een inspirerende audiobeleving.

BETROKKEN RIJBELEVING

Blijf verbonden dankzij het Online Pack met data-abonnement4. Het biedt nog meer connected services via een ingebouwde simkaart, die toegang biedt tot streaming van media en weerberichten.

DRAADLOZE TELEFOONLADER

Dankzij de draadloze1 telefoonlader en de connectivity kunt u compatible smartphones opladen en beperkt u de wirwar van kabels in het interieur tot een minimum.

IONISATIE VAN INTERIEURLUCHT

Geef prioriteit aan uw welzijn met het optionele nanoeTM X-ionisatiesysteem, met het PM2,5-filter dat is ontworpen om fijne deeltjes uit de lucht te filteren, inclusief allergenen zoals stof en pollen.

EFFICIËNTE PRESTATIES

MOTOR

Met een reeks geavanceerde dieselmotoren, evenals schonere en efficiëntere Mild Hybrid-technologie die energie terugwint, opslaat en hergebruikt die normaal gesproken verloren gaat tijdens het afremmen.

RIJDYNAMIEK

Personaliseer uw individuele voorkeuren voor de offroad-systemen met behulp van Configurable Terrain Response-technologie. Adaptive Dynamics optimaliseert de afstemming van de wielophanging en biedt zo altijd de perfecte balans van comfort, raffinement en wendbaarheid.

ELEKTRONISCH GESTUURDE LUCHTVERING

Luchtvering is standaard op elke Discovery. Naadloos wisselen van rijhoogte, indien nodig, voor ongeëvenaard rijcomfort op de weg of offroad.

TWIN-SPEED TUSSENBAK

Een extra overbrengingsverhouding voor lage snelheden en extra trekkracht kan van onschatbare waarde zijn onder zware omstandigheden, zoals een steile klim of afdaling, offroad-rijden of bij het trekken van een trailer.

Discovery driving on the road
Discovery running on road
Discovery up climbing on highway road
Discovery down climbing in highway road
Autoplay Start
Autoplay Stop

PERSONALISERING OP MAAT

BLIJF ONTDEKKEN

Side view of Discovery

UITVOERINGEN EN SPECIFICATIE

Bekijk de volledige modelreeks en specificaties.

Discovery park outside of the house

OVERZICHT

Zet avontuur weer op de kaart met de Discovery.  

1Alleen i.c.m. compatible smartphones.

2ClearSight Ground View alleen i.c.m. 3D Surround Camera. Getoond beeld is niet live. Controleer voor uw veiligheid de omgeving. Afhankelijk van lokale wet- en regelgeving.

3Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan verschillen per land. Vraag uw Land Rover dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Verbinding met mobiele netwerken kan niet op elke locatie worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. Connected Navigation vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Land Rover dealer geadviseerde aanloopperiode. 

4Fair Use-beleid mogelijk van toepassing. Standaard abonnement van 1 jaar dat kan worden verlengd na de door uw Land Rover dealer geadviseerde aanloopperiode.

 

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw dealer voor meer informatie of configureer uw auto online.

 

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben. 

 

Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het 'three fields'-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.