BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

Dit is de Land Rover Defender: een auto met visueel aantrekkelijke proporties, die uitstraalt dat hij alles aankan, en met indrukwekkende robuustheid als uitgangspunt. Een nieuwe interpretatie van het Defender-concept voor de 21e eeuw. Een auto die tot ongeëvenaarde dingen in staat is. De New Defender is beschikbaar als personenauto vanaf € 96.520 en als Commercial bedrijfsauto vanaf € 46.470

DE DEFENDER FAMILIE

DEFENDER 90

Een expert van wereldklasse, zowel offroad als op de weg. Oogt robuust, is robuust.

/

DEFENDER 110

Net als de 90, straalt dit model uit dat hij alles aankan, maar biedt hij daarnaast meer ruimte en de mogelijkheid van een derde zitrij.

/

DEFENDER 90 & 110 COMMERCIAL BEDRIJFSAUTO

De Defender is de meest capabele en connected Land Rover tot nu toe. Met de Defender Commercial zet Land Rover nieuwe maatstaven in zijn segment. Het eerste dat opvalt, is het uiterlijk dat zich niet of nauwelijks onderscheidt van de personenauto-uitvoeringen. Dit is mede gerealiseerd door de geblindeerde zijruiten de uitstraling van privacy glas te geven.

De Defender Commercial-uitvoering is beschikbaar vanaf € 46.470 (exclusief BTW, BPM en afleveringskosten).

Meer informatie? Bekijk of download de prijslijst via de onderstaande knop.

/

HET DEFENDER DNA

DOELBEWUST DESIGN

Het direct herkenbare silhouet van de Defender is enerzijds vertrouwd en anderzijds geheel eigentijds.

/

UITGERUST VOOR 21E EEUWSE AVONTUREN

Onze meest intuïtieve interieurtechnologieën ooit zijn geïnspireerd door uw smartphone en staan garant voor optimaal gebruiksgemak, connectivity en beter zicht. De Defender is opnieuw geïnterpreteerd voor de 21e eeuw.

/

De sterke, robuuste en zeer functionele Land Rover Defender is een fascinerende combinatie van emotioneel aantrekkelijk design en technische integriteit.

GERRY MCGOVERN

KIES HET PERFECTE ACCESSOIRE PACK

Met slechts drie vragen helpen wij u het perfecte accessoire pack voor uw Defender te vinden.

*Optie, beschikbaar als onderdeel van een pack.

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg een dealer voor meer informatie of configureer uw auto online.