BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

Als een van de leiders op het gebied van Britse engineering en innovatie deelt Land Rover een passie met Meridian voor kwaliteit, prestaties en toewijding bij het creëren van de meest authentieke en indrukwekkende audiobeleving.

RICHARD HOLLINSHEAD

INDRUKWEKKENDE HIFI IN DE AUTO

TrifieldTM* zorgt voor een naadloze vermenging van kanalen om in het hele interieur van uw Land Rover authentieke surround sound te bieden.

CABIN CORRECTION

Technologie die audio aanpast aan de diverse oppervlakken in het interieur van uw Land Rover, voor levensechte muziekkwaliteit.

GEWELDIGE AUDIOTECHNIEK

Meridian†† laat u het ritme van de muziek voelen, met uitzonderlijke klankdefinitie, kristalheldere hoge tonen en volle, diepe bassen.

EEN EMOTIONELE BELEVING

Meridian's state-of-the-art, Britse audiosystemen bieden een authentiek gevoel van originele muziekreproductie in uw Land Rover.

* Trifield is alleen beschikbaar op bepaalde audiosystemen, vraag uw dealer om meer informatie.

MERIDIAN AUDIOTECHNOLOGIE

Ervaar het verschil. Meridian ontwikkelt unieke technologieën om muziek onderweg levensecht te laten klinken.

MERIDIAN

DIGITAL SIGNAL PROCESSING

Brengt alle elementen van het audiosysteem samen als één geheel, om een prestatieniveau te bieden waarvoor anders veel grotere luidsprekers nodig zouden zijn.

MERIDIAN

MERIDIAN CABIN CORRECTION

Het geavanceerde algoritme van Meridian Cabin Correction past de geluidsbeleving zodanig aan dat deze precies bij de akoestiek van het interieur van uw Land Rover past.

MERIDIAN

MERIDIAN DIGITAL DITHER SHAPING

Meridian Digital Dither Shaping zorgt ervoor dat digitale signalen snel en naadloos worden omgezet, waardoor de fijnste details van de audioprestaties behouden blijven. Het resultaat is een authentieke muzikale conversie, waarbij de emoties van de oorspronkelijke opname worden opgeroepen.

MERIDIAN

TRIFIELD

Trifield is een exclusieve Meridian-technologie en mengt de midden- en surround-kanalen perfect met de kanalen links en rechts om alle afzonderlijke inzittenden een optimale en consistente audiobeleving te bieden.

MERIDIAN

TRIFIELD 3D

Voortbouwend op de beproefde Trifield surround sound-technologie van Meridian – brengt 's werelds eerste Trifield 3D voor in de auto muziek nog meer tot leven. Dankzij de toevoeging van speciale hoogtekanalen en luidsprekers in de hemelbekleding wordt het gevoel van interieurruimte verder vergroot tot een 3D-beleving, voor een superieure audiobeleving met maximale klankdefinitie.

MERIDIAN EN LAND ROVER

De samenwerking tussen Meridian en Land Rover resulteert in het allerbeste van Britse luxe, verfijnde capaciteiten en speciaal ontwikkelde audiosystemen. De drie audiosystemen van Meridian bieden geavanceerde technologie om een fantastische stereo of surround sound te creëren in het hele interieur van een Land Rover, en om de helderheid en authenticiteit van de muziek te verbeteren.

DE GESCHIEDENIS VAN MERIDIAN

Meridian Audio is in 1977 opgericht in Cambridgeshire, Groot-Brittannië en creëert in samenwerking met Land Rover hoogwaardige HiFi-audiosystemen voor auto's. Meridian heeft naam gemaakt met een groot aantal innovaties, waaronder actieve luidsprekers en 's werelds eerste digitale surround sound-processor. De input van Meridian op het gebied van audiotechnologie heeft er mede voor gezorgd dat elk Land Rover interieur de meest optimale ambiance biedt om van muziek te genieten.

/

Trifield en het 'three fields' logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.
††Meridian is het geregistreerde handelsmerk van Meridian Audio Ltd.
* Het aantal luidsprekers en Watts is afhankelijk van welke Land Rover u kiest. De afbeelding toont de Range Rover. Uw dealer geeft u graag meer informatie. De getoonde Land Rover dient alleen ter illustratie. De positie van de luidsprekers kan per model en uitvoering verschillen.

Component Error

  • Component Schema: Ready To Go Bar
  • Component View: ready-to-go-bar
  • Component Id: tcm:289-327539