InControl Apps bestaat uit interactieve apps die zijn geoptimaliseerd voor gebruik in de auto. Hiermee hebt u toegang tot mediastreaming, de cloud en op locatie gebaseerde diensten, enz. - via een USB-poort.

  • Uw entertainment is verzekerd met de keuze uit meer dan 45.000 gratis audioboeken

UW INCONTROL APPS

ENTERTAINMENT

MYTUNER PRO

U hebt meer dan 30.000 radiostations en 1 miljoen podcasts uit 120 landen binnen handbereik, van sport tot nieuws, muziek en nog veel meer. Zoek stations en podcasts op land/stad en genre, creëer uw lijst met favorieten en luister thuis of in het buitenland, in uw auto, op uw smartphone, tablet of Apple TV/draagbaar apparaat.

STITCHER

Stitcher stelt u in staat om te luisteren naar uw favoriete on-demand nieuws, comedy, sport en talk shows. Ontdek het beste van NPR, CNN, Fox, BBC, WSJ, Adam, Carolla, Joe Rogan, Rachel Maddow, Rush Limbaugh, Fresh Air, Freakonomics, Radiolab en meer dan 20.000 shows, podcasts en live stations.

AUDIOBOOKS

Download of stream een audioboek uit onze bibliotheek van meer dan 45.000 gratis audioboeken, waaronder bestsellers, persberichten en klassiekers in elk genre.

REIZEN EN GEBRUIKSGEMAK

SHELL

De app Shell Motorist biedt u de mogelijkheid om sneller en gemakkelijker te betalen met de mobiele betaalservice Fill Up & Go. De functie Station Locator leidt u naar het dichtstbijzijnde tankstation en zorgt ervoor dat u snel voor uw brandstof kunt betalen zonder dat u in de rij hoeft te staan in de shop; betalen gaat via Apple Pay of PayPal. Geef aan hoeveel u wilt uitgeven en bevestig het pompnummer. Vervolgens kunt u tanken en verder rijden.

ACCUWEATHER

De app Weather for Life biedt u de best mogelijke weersinformatie voor elke locatie met Superior Accuracy™. Met een handsfree beeld van de huidige weersomstandigheden, uurlijkse voorspellingen, weeralarmen en een MinuteCast®-overzicht kunt u veilig en vertrouwd op weg, zonder afleiding.

VOICE MEMO

Memo is de eerste spraakrecorder die speciaal is ontworpen voor al die momenten in de auto waarop u uw gedachten wilt vastleggen. De app kan opnames synchroniseren met Dropbox of Google Drive™ en u kunt tags aanbrengen om opnamen snel te filteren.*

FAMILONET

Familonet geeft in een oogwenk antwoord op de vraag “waar bent u nu?”. Het is een gratis app die uw locatie verstuurt naar familie, vrienden en andere kleine groepen, zodat u gemakkelijk in contact blijft met de mensen in uw leven.

GENIUS MAPS

Genius Maps is een hoogwaardige oplossing voor GPS-navigatie, voor iPhones en Android-telefoons. Alle kaarten zijn opgeslagen op uw apparaat. Er worden dus geen roamingkosten berekend en uw batterij gaat langer mee. De uitgebreide functies van Genius Maps zijn gelijk aan of zelfs beter dan die van professionele navigatiesystemen.

SYGIC

Sygic is een offline GPS navigatiesysteem, dat dagelijks meer dan 33 miljoen mensen in 115 landen helpt om zelfverzekerd en veilig te reizen.

CITYSEEKER

CitySeeker werkt onderweg als uw persoonlijke vraagbaak voor reisinformatie en city guides. Ontdek wereldwijd meer dan 500 steden, inclusief hotels, restaurants, attracties en culturele hotspots.

EVENTSEEKER

EventSeeker is uw persoonlijke, in-car evenementenservice. Deze service reduceert zoeken en maximaliseert ontdekken, zodat u nooit mist wat er vlak bij u in de buurt gebeurt. Ongeacht of u bekend bent in een stad of juist niet, de app maakt gebruik van uw social likes en muziekbibliotheken om evenementen aan te bevelen in elke plaats waar u doorheen rijdt.

PARKOPEDIA

Parkopedia is 's werelds grootste provider van parkeerinformatie en wordt dagelijks door miljoenen automobilisten gebruikt, zowel online als via de smartphone app. Parkopedia biedt gedetailleerde informatie over 28 miljoen parkeerplekken op meer dan 90.000 locaties, verdeeld over 6.000 steden in 40 landen.

MILEAGE TRACKER PRO

Houd uw dagelijkse ritten bij met Mileage Tracker Pro, om u te helpen uw zakelijke kosten te beheren. Met deze handige app kunt u alle data raadplegen over uw ritten, inclusief tijdsduur, aantal kilometers en hoeveelheid verbruikte brandstof.

GLYMPSE

Glympse is een snelle, gratis en simpele manier om uw locatie in real-time via GPS-tracking te delen met familie en vrienden.

NIEUWS

NEWSBEAT

Luister naar een playlist van beknopte, 1 minuut lange nieuwsberichten in een NPR-streaming radiobeleving. Luister alleen naar de berichten die u leuk vindt en sla de rest over. Personaliseer de playlist met uw favoriete onderwerpen en nieuwsbronnen. Blijf op de hoogte van het nieuws tijdens uw woon-werkverkeer.

Incontrol Application

RIVET RADIO

Rivet Radio is het ideale gezelschap voor uw dagelijkse rit naar uw werk, in de sportschool of gewoon onderweg. Blijf op de hoogte van alles wat er in uw wereld gebeurt: plaatselijk, nationaal en internationaal nieuws wordt direct aan u verstrekt.

HOE BEDIENT U INCONTROL APPS

Zodra uw smartphone is verbonden met de auto, kan InControl Apps worden bediend vanaf het touchscreen van uw auto. Om te ontdekken hoe u InControl Apps kunt installeren en om naar geschikte apps te zoeken, gaat u naar de Land Rover website van uw land of raadpleegt u uw dealer. Zodra uw geselecteerde apps zijn gedownload, verbindt u uw smartphone via de speciale USB-poort met de auto, zodat u de apps via het touchscreen kunt bedienen.

DOWNLOAD VOOR APPLE iOS

DOWNLOAD VOOR ANDROID

n.n.b.

GESCHIKTE APPARATUUR

InControl Apps zijn beschikbaar voor de meeste Android en Apple iOS smartphones. InControl Apps werkt naadloos samen met het touchscreen van uw auto. Plan, ontdek en blijf verbonden via voor gebruik in de auto geoptimaliseerde apps.

* De Tile app is op dit moment alleen beschikbaar in het Engels, Duits en Frans. In de toekomst zullen meer talen beschikbaar zijn.

 

*N.B.: er is geen sprake van een samenwerkingsverband met Dropbox of Google Drive, wij gebruiken slechts de open API (open oplossing) die door beide bedrijven wordt aangeboden. Zolang wij de richtlijnen voor hun logo en merk volgen, mogen wij hun diensten noemen in onze App-omschrijving. Meer informatie staat op https://developers.google.com/drive/v3/web/branding en https://www.dropbox.com/branding

 

Bepaalde InControl-functies zijn mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Voor meer informatie over beschikbaarheid en volledige voorwaarden kunt u contact opnemen met een Land Rover dealer. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.

 

Om onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid voor InControl te lezen, klikt u hier.