INCONTROL APPS INSTALLEREN

InControl User Guide phone screen

STAP 1

InControl Apps zijn beschikbaar voor de meeste Android en Apple iOS smartphones. Controleer of uw apparaten compatible zijn.

InControl User Guide welcome screen

STAP 2

Download en installeer de InControl Apps Launcher op uw smartphone. Zodra dit is afgerond, opent u de app.

InControl User Guide install screen

STAP 3

U wordt geadviseerd om de Auto Quick Start Guide te volgen om de installatie te voltooien. U bent nu klaar om uw smartphone met uw auto te verbinden via InControl Apps.

VERBIND UW SMARTPHONE MET INCONTROL APPS

Range Rover screen bluetooth setting

STAP 1
ALLEEN ANDROID-TELEFOONS

Voor Android-telefoons: koppel en verbind uw smartphone met uw auto via Land Rover Bluetooth (vereist voor telefoongesprekken en audiostreaming). Deze stap is niet vereist voor iOS-apparaten.

Phone that is open

STAP 2

Zorg dat uw telefoon is ontgrendeld en dat de hoes of screencover niet is gesloten (sommige telefoons worden vergrendeld wanneer deze zijn gesloten).

InControl User Guide connect to usb screen

STAP 3

Gebruik de USB-kabel die bij uw telefoon is geleverd om uw smartphone te verbinden met de USB-poort in de auto.

InControl User Guide connect apps

STAP 4

Wanneer u een iPhone koppelt en InControl Apps is nog niet opgestart, wordt u gevraagd de app te starten. Bij een Android-telefoon kunt u 'Altijd toestaan' selecteren wanneer dat wordt gevraagd, zodat dit in de toekomst altijd automatisch gebeurt.

Screen with multiple options

STAP 5

Selecteer InControl Apps op het touchscreen. Alleen apps waarvoor de toestemmingsprocedure van Land Rover is doorlopen, kunnen met InControl Apps worden gebruikt. Voor een aantal van deze apps dient u zich mogelijk te abonneren.

InControl User Guide connect apps

STAP 6

Op het touchscreen wordt u gevraagd om "View" (apps gebruiken zonder audio) of "View and Listen" (apps gebruiken met audio, bijv. music players en telefoongesprekken) te selecteren.

BEVEILIGINGSUPDATES VOOR APPLE IOS

Als onderdeel van de nieuwste beveiligingsupdates in iOS 9 en hoger, is in InControl Apps nu een korte toestemmingsstap noodzakelijk om elke compatible app in uw auto in te schakelen. Raadpleeg voor meer informatie de sectie Beveiligingsupdate van de InControl Connect FAQ's.

InControl User Guide update screen

NIEUWE VEILIGHEIDSOPTIES

U zult merken dat de apps waarvoor toestemming is vereist, grijs worden weergegeven en pas beschikbaar worden op het moment dat deze procedure is voltooid.

InControl User Guide start update

TOESTEMMING GEVEN

Selecteer op het touchscreen van uw Land Rover de grijs weergegeven app die u wilt openen en volg de instructies die aan de linkerzijde worden weergegeven. Tijdens de procedure wordt u op uw smartphone tweemaal gevraagd om toestemming te geven. Deze procedure hoeft u voor elke app slechts eenmaal te doorlopen.

Car navigation system

MEER INFORMATIE

Uw smartphone heeft mogelijk niet de meest recente software. Ga naar het menu Instellingen op uw smartphone om te controleren of er een update beschikbaar is.

ONDERSTEUNING LAND ROVER INCONTROL

InControl User Guide control apps screen

INCONTROL APPS

InControl Apps bestaat uit interactieve apps die zijn geoptimaliseerd voor gebruik in de auto. Hiermee hebt u toegang tot mediastreaming, de cloud en op locatie gebaseerde diensten, enz. - via een USB-poort.

Land Rover Logo

ONDERSTEUNING LAND ROVER INCONTROL

Wij helpen u graag bij al uw vragen of vertellen u meer over Land Rover InControl.

Bridge at night

VEELGESTELDE VRAGEN (FAQ'S)

Ga op de Land Rover website van uw land naar Algemene voorwaarden en privacydocumenten van Land Rover InControl.

Bepaalde InControl-functies zijn mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Voor meer informatie over beschikbaarheid en volledige voorwaarden kunt u contact opnemen met een Land Rover dealer. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.