Remote Essentials en Remote Premium zijn compatible met de meeste Android- en Apple iOS-smartphones en stellen u in staat om via een dataverbinding vanaf over ter wereld te communiceren met uw Land Rover.

  • U kunt op afstand de gegevens van uw auto bekijken via Vehicle Status Information; van het brandstofniveau tot de status van portieren en ruiten
  • Registreer uw onkosten via Journey History
  • Vind uw auto snel terug op een druk parkeerterrein met Remote Beep & Flash
  • Vergrendel uw auto op afstand met Remote Lock & Unlock

Als u kiest voor Remote Essentials of Remote Premium, kunt u op uw smartphone informatie ontvangen over de conditie en status van uw Land Rover, terwijl u er op afstand mee communiceert.

Afhankelijk van de gekozen optie kunt u met deze diensten de portieren ver- en ontgrendelen, uw auto sneller terugvinden door de Beep & Flash-functie te gebruiken en meer.

Remote Essentials is bijna altijd standaard, maar vraag dit na bij uw dealer. Remote Premium maakt deel uit van de opties Connect en Connect Pro. U dient te beslissen of u Remote Premium wilt aanschaffen als onderdeel van een Connectivity Pack.

Zowel Remote Essentials als Remote Premium omvatten:

Remote Essentials of Remote Premium

VEHICLE STATUS INFORMATION

Controleer tankinhoud en actieradius, alsmede de status van portieren, ruiten en sloten. Kijk waar de auto het laatst is geparkeerd en vind uw weg terug naar de auto met de routebegeleiding op uw smartphone.

 

VEHICLE MAINTENANCE ALERTS

U kunt onderhoudsaspecten bekijken, zoals lage vloeistofpeilen, en advies krijgen over wat te doen.

JOURNEY HISTORY

Deze inschakelbare functie kan uw gereden ritten automatisch registreren, inclusief uw route en statistieken van gereden kilometers. Deze informatie kan per e-mail worden geëxporteerd voor uw kilometeradministratie of onkostendeclaraties.

 

Bovendien omvat Remote Premium:

REMOTE FOLDING SEATS

Creëer op voorhand uw gewenste interieurconfiguratie door te kiezen welke zitplaatsen omlaag worden geklapt, bijvoorbeeld als u veel bagage wilt meenemen.**

REMOTE BEEP & FLASH

Deze functie schakelt de alarmknipperlichten en het dimlicht van uw Land Rover in en geeft via een beschaafd geluidssignaal aan waar uw auto zich bevindt op een drukke parkeerplaats.

REMOTE LOCK & UNLOCK

Vergrendel of ontgrendel uw portieren op afstand met een druk op de knop. Druk gewoon op de toets ‘vergrendelen’ op het scherm 'Beveiliging auto' van de Remote smartphone-app om de portieren te vergrendelen, het alarm in te schakelen, de buitenspiegels in te klappen en de ruiten te sluiten. Druk op de toets ‘ontgrendelen’ om de buitenspiegels uit te klappen, het dimlicht in te schakelen en de alarmknipperlichten tweemaal te laten knipperen.

REMOTE ALARM RESET

U ontvangt een waarschuwing op uw smartphone als uw autoalarm afgaat, zodat u dit indien nodig kunt resetten.

WAKE-UP FUNCTION

Om batterijvermogen te sparen, worden bepaalde niet-essentiële functies van Remote uitgeschakeld wanneer u uw Land Rover 4 dagen niet gebruikt.

Daarom kunt u, wanneer u na deze periode deze diensten wilt blijven gebruiken, een 'wekker' instellen die functies zoals de interieurvoorverwarming en ver-/ontgrendelingsfuncties opnieuw activeert.

De functies van de Remote smartphone-app worden automatisch opnieuw geactiveerd wanneer u de volgende keer met uw auto rijdt.

* Als de motor niet op afstand kan worden gestart vanwege auto- of marktgerelateerde beperkingen, zijn verwarmen en ventileren op afstand nog steeds mogelijk indien de auto is uitgerust met interieurvoorverwarming/-ventilatie met timer of afstandsbediening. Als beide niet beschikbaar zijn, verschijnt de functie Remote Climate niet in de InControl Remote smartphone-app.

** Momenteel alleen beschikbaar in de Discovery.

 

Bepaalde InControl-functies zijn mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Voor meer informatie over beschikbaarheid en volledige voorwaarden kunt u contact opnemen met een Land Rover dealer. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.