Touch Pro, gecombineerd met Pro Services, biedt een aantal handige functies die u helpen gemakkelijk uw bestemming te bereiken:

  • Vermijd files met live Real-time verkeersinformatie
  • Met Deur-tot-deur-navigatie navigeert u naadloos van uw vertrekpunt naar uw eindbestemming.
  • Zoek naar bezienswaardigheden door gebruik te maken van Online Search van Lonely Planet en andere populaire reisgidsen
  • Bekijk waar u naartoe gaat aan de hand van satellietbeelden
  • Breng uw contacten automatisch op de hoogte van uw verwachtte aankomsttijd met behulp van de functie Verwachte aankomsttijd delen

Pro Services biedt alles van real-time verkeersinformatie tot deur-tot-deur-navigatie, gecoördineerd met uw smartphone.  

REAL-TIME VERKEERSINFORMATIE

Real-time verkeersinformatie maakt gebruik van miljoenen live gegevensfeeds om u de meest nauwkeurige verkeersinformatie te geven op weg naar uw bestemming. Met betere verkeersinformatie kunt u uw reis efficiënter dan ooit plannen, opnieuw berekenen en voltooien.

DEUR-TOT-DEUR-NAVIGATIE

Met de Routeplanner-app kunt u van deur tot deur navigeren. Stel uw bestemming in met uw smartphone. U wordt naar uw auto geleid en uw auto zal de navigatie vervolgens overnemen. Zodra u hebt geparkeerd, wordt de navigatie weer overgenomen door uw smartphone. Deze zal de laatste aanwijzingen voor het openbaar vervoer of voor de route te voet naar uw bestemming geven.**

Routeplanner app op uw smartphone

CLOUD SYNC

Al uw routes worden automatisch gesynchroniseerd met het Touch Pro-navigatiesysteem van de auto, de Routeplanner-app op uw smartphone en de Routeplanner-website.

ONLINE SEARCH

U kunt zoeken naar bezienswaardigheden in uw omgeving, waar u zich ook bevindt. Het systeem heeft toegang tot Trip Advisor, Lonely Planet, Qype en andere bronnen om u informatie, afbeeldingen en beoordelingen te geven. Navigeer hier direct naartoe of deel ze met anderen, rechtstreeks vanaf de console.

SATELLIETWEERGAVE

Het kan soms handig zijn om uw omgeving van bovenaf te bekijken. Met Connect Pro kunt u met één druk op het scherm omschakelen naar satellietweergave.

Navigation Connectivity

ONLINE ROUTING

Het systeem kiest continu uw optimale route, door onderweg naar uw bestemming de verkeerssituatie en verkeersinformatie te evalueren, en rekening te houden met de gebruikelijke verkeerspatronen voor het tijdstip.

SHARE ETA

Deel uw route en verwachte aankomsttijd met vrienden en familie. Als u later bent dan verwacht, brengt Touch Pro uw vrienden en familie automatisch op de hoogte door namens u updates te sturen via SMS of e-mail.**

PARKING SERVICE

Wanneer u uw bestemming nadert, kan Connect Pro u tonen waar u kunt parkeren*+. Druk simpelweg op de gewenste parkeerplaats en het navigatiesysteem wijzigt automatisch de bestemming.

BRANDSTOFPRIJZENSERVICE

Wanneer u wilt tanken, geeft Connect Pro niet alleen de tankstations op uw route weer, maar kunt u hiermee ook brandstofprijzen vergelijken zodat u de kosten laag kunt houden.

* Vereist een micro-SIM-kaart en een geschikte dataservice.

+ Indien ondersteund en beschikbaar.

** Vereist registratie van een Incontrol Navigation Account.

 

Bepaalde InControl-functies zijn mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Voor meer informatie over beschikbaarheid en volledige voorwaarden kunt u contact opnemen met een Land Rover dealer. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.