PRO SERVICES

In aanvulling op de diensten die worden geleverd door InControl Connect, biedt InControl Connect Pro een reeks aanvullende diensten voor InControl Touch Pro. Diensten die de mogelijkheden van infotainment verder uitbreiden om een nog rijkere en meer verbonden ervaring te bieden.

INSTELLEN VAN INCONTROL TOUCH PRO

Om de functies van InControl Touch Pro te kunnen gebruiken, volgt u een aantal simpele stappen. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.

/

REAL-TIME VERKEERSINFORMATIE

Real-time verkeersinformatie maakt gebruik van miljoenen rechtstreekse datafeeds voor verkeersinformatie om u het meest nauwkeurige beeld te geven van het verkeer op de weg naar uw bestemming. Met betere verkeersinformatie kunt u uw reis efficiënter dan ooit plannen, herberekenen en voltooien.

/

ROUTE VAN DEUR TOT DEUR

Met de Routeplanner-app kunt u van deur tot deur navigeren. Stel uw bestemming in met uw smartphone. U wordt naar uw auto geleid en uw auto zal de navigatie vervolgens overnemen. Zodra u hebt geparkeerd, wordt de navigatie weer overgenomen door uw smartphone. Deze zal de laatste aanwijzingen voor het openbaar vervoer of voor de route te voet naar uw bestemming geven.**

** Vereist registratie voor een InControl Navigatie-account.

/

CLOUD SYNC

Al uw routes worden automatisch gesynchronisseerd in het InControl Touch Pro-navigatiesysteem van de auto, de Routeplanner-app op uw smartphone en de Routeplanner-website. **

** Vereist registratie voor een InControl Navigatie-account.

/

ONLINE ZOEKEN

U kunt zoeken naar punten van interesse in uw omgeving, waar u zich ook bevindt. Het systeem heeft toegang tot verschillende bronnen om u informatie, afbeeldingen en beoordelingen te geven. Blader hier meteen naartoe of deel ze met anderen, rechtstreeks van de console.

/

SATELLIETWEERGAVE

Het kan soms voorkomen dat u uw omgeving van bovenaf wilt bekijken. Met Connect Pro kunt u met één druk schakelen naar satellietweergave.

/

BEELDEN OP STRAATNIVEAU

Om u te helpen uw bestemming te herkennen wanneer u deze nadert, kan het scherm een 360 graden beeld van de straat bij uw bestemming tonen.*+

* Vereist een micro-SIM met geschikt data-abonnement.

/
ONLINE ROUTES

Het systeem houdt u op de optimale route door terwijl u op weg bent naar uw bestemming de verkeersomstandigheden te bewaken en rekening te houden met de gebruikelijke verkeerspatronen voor het tijdstip.

DELEN

Deel uw route en verwachte aankomsttijd met vrienden en familie. Als u later bent dan verwacht, brengt InControl Touch Pro uw vrienden en familie automatisch op de hoogte door namens u updates te sturen via SMS of e-mail.**

** Vereist registratie voor een InControl Navigatie-account.

PARKEERSERVICE

Wanneer u uw bestemming nadert, kan Connect Pro u tonen waar u kunt parkeren*+. Druk simpelweg op de gewenste parkeerplaats en het navigatiesysteem zal worden bijgewerkt om u er naartoe te leiden.

+ Indien ondersteund en beschikbaar.

BRANDSTOFPRIJSSERVICE

Wanneer u wilt tanken, geeft Connect Pro de tankstations op uw route weer, maar kan het u ook brandstofprijzen laten vergelijken zodat u de kosten laag kunt houden.

INFOTAINMENT

Ons intuïtieve, compleet nieuwe multimediasysteem.

MEER INFORMATIE
INCONTROL PROTECT

Controleer uw auto en vraag hulp, waar u ook bent.

MEER INFORMATIE
INCONTROL SECURE

Uw auto kan bij diefstal worden gevolgd en teruggevonden.

MEER INFORMATIE
INCONTROL INFORMATIE

Meer informatie over InControl-producten en contactgegevens.

MEER INFORMATIE

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.