UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

EXTRA MOGELIJKHEDEN

Als onderdeel van het InControl Connect Pro Pack biedt InControl Pro Services een aantal extra mogelijkheden voor InControl Touch Pro op het gebied van navigatie, infotainment en connectivity.

Volg de aanwijzingen hieronder om Pro Services in te stellen.

CONNECTIVITY INSCHAKELEN

U hoeft alleen connectivity in te schakelen voor auto's die zijn uitgerust met InControl Pro Services om de volledige instelling van connected services te voltooien. Zorg dat de motor van de auto is gestart en draait om te voorkomen dat het contact wordt uitgeschakeld.

STAP 1

U moet eerst een micro-SIM-kaart plaatsen volgens de instructies op de pagina SIM-kaart plaatsen

STAP 2

Ga vanuit het menu voor algemene instellingen naar de connectivity-instellingen en schakel mobiele data in. Ga in een scherm naar het instellingenpictogram > Alle instellingen > Functies > Connectivity> Mobiele data AAN.

STAP 3

Als er met succes verbinding is gemaakt, wordt een 3G- of WiFi-pictogram weergegeven in de bovenhoek van het touchscreen. N.B.: het kan tot 2 minuten duren om verbinding te maken met internet, afhankelijk van de sterkte van het netwerksignaal.

EEN PROFIEL AANMAKEN

STAP 1

De eerste keer dat u InControl Touch Pro Navigation gebruikt, wordt u gevraagd een profiel aan te maken en dit een naam te geven. Zo kunt u uw eigen favoriete bestemmingen, vorige bestemmingen en navigatie-instellingen opslaan.

STAP 2

Scroll wanneer daarom wordt gevraagd naar de onderkant van de pagina en selecteer Alle inschakelen/Inschakelen om alle verbonden navigatiefuncties in te schakelen. Hiertoe behoren de historische verkeerspatronen en de Real-time verkeersinformatie. Door Doorgaan/Annuleren te selecteren, schakelt u alle verbonden navigatiefuncties uit.

UW NAVIGATIE-ACCOUNT

EEN ACCOUNT AANMAKEN

Wanneer uw profiel is aangemaakt, kunt u een account voor InControl Touch Pro Navigation aanmaken door 'Aanmelden' te selecteren in het hoofdscherm van de navigatie.

Er wordt u mogelijk ook gevraagd dit te doen wanneer u bepaalde functies wilt gebruiken waarvoor u moet zijn aangemeld, waaronder: Share ETA, Cloud Sync of deur-tot-deur-navigatie.

ALGEMENE VOORWAARDEN ACCEPTEREN

Volg de instructies op het scherm om een nieuwe account te registreren.

Er wordt u gevraagd de Algemene voorwaarden voor Navigatie te accepteren. U kunt deze voorwaarden bekijken door de gegeven URL in uw browser in te voeren.

LIVE APPS INSTELLEN

Een aantal LIVE Apps kan naar Land Rover's InControl Touch Pro-infotainmentsysteem worden gedownload, zodat u toegang krijgt tot live informatie zoals het weer, updates van vluchtinformatie en de meest recente nieuwsupdates.

STAP 1

Om LIVE Apps te kiezen en gebruiken, selecteert u het menu Extra functies op uw Land Rover touchscreen.

STAP 2

Meld u aan met uw InControl Protect Account-e-mail en wachtwoord. U kunt ook een naam kiezen en een PIN instellen, zodat u kunt inloggen zonder dat u telkens uw aanmeldgegevens in hoeft te voeren. Indien u niet bent aangemeld, worden uw voorkeuren niet opgeslagen.

STAP 3

Als er een naar beneden gerichte groene pijl verschijnt op de Update-tegel, betekent dit dat er updates beschikbaar zijn. Selecteer indien nodig simpelweg Update*

ONDERSTEUNING LAND ROVER INCONTROL

MY LAND ROVER INCONTROL-WEBSITE

Registreer en meld u aan bij My Land Rover InControl om uw voorkeuren aan te passen en uw InControl-functies te beheren.

ONDERSTEUNING LAND ROVER INCONTROL

Wij helpen u graag bij al uw vragen of vertellen u meer over Land Rover InControl.

VEELGESTELDE VRAGEN (FAQ'S)

Ga op de Land Rover website van uw land naar Algemene voorwaarden en privacydocumenten van Land Rover InControl.

* U moet mogelijk de motor uitschakelen, enkele minuten wachten en de motor weer opnieuw starten om de voltooide updates te zien.

Bepaalde InControl-functies zijn mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Voor meer informatie over beschikbaarheid en volledige voorwaarden kunt u contact opnemen met een Land Rover dealer. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.